• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۴۷۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۹
اردبیل » اجتماعی

تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان اردبیل جریان دارد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان روان است .

تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان اردبیل جریان دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل کلیم‌الله وثوقی افزود : با توجه به بارش مقطعی برف در سطح استان اردبیل و تغییر شرایط جوی با تلاش راهداران تمامی محور‌های مواصلاتی باز و تردد امکان پذیر است .
وی با اشاره به وضعیت جوی استان اردبیل افزود: پدیده غالب در سطح استان آسمانی صاف تا نیمه ابری، در محور مشگین‌شهر به پارس‌آباد مه‌آلود و در محور خلخال به اسالم در گردنه الماس کولاک مقطعی گزارش شده است.
۱۴۲ ماشین‌آلات راهداری در حال بازگشایی محور‌های برف گیر استان اردبیل هستند
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل اضافه کرد: محور خلخال ـ پونل نیز به دلیل نداشتن ایمنی کافی تا اطلاع ثانوی مسدود است و از رانندگان درخواست می‌شود مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنند.
وثوقی با بیان اینکه اکیپ‌های راهداری در تمامی محور‌های شهری و روستایی استان استقرار یافته و به حالت آماده باش در آمده‌اند، گفت: حتی المقدور از سفر‌های غیر ضروری خودداری کنند و چنانچه تردد از محور‌های مواصلاتی ضروری است از سلامت فنی خودرو به ویژه وسایل و تجهیزات ایمنی آن اطمینان حاصل کنند.
وی افزود: ۴۲۰ نیروی راهداری در راهدارخانه‌ها، ۸۰ اکیپ آماده خدمات‌رسانی به مردم، ۲۳۰ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در محور‌های مواصلاتی برای ارائه خدمات به مردم استقرار یافته‌اند همچنین در راستای اجرای هر چه بهتر این طرح از ۱۳۳ سامانه هوشمند نظارت و کنترل راه‌ها نیز استفاده می‌شود.

راه‌های خلخال برفی و لغزنده است
فرمانده پلیس راه خلخال _ زنجان گفت: راه‌های ارتباطی خلخال در جنوب استان اردبیل برفی و لغزنده بوده و برای پیشگیری از هر گونه حوادث رانندگی جاده‌ای رانندگان جوانب احتیاط را رعایت کنند.
سرهنگ نجات حمزه گفت : به علت بارش برف همراه با کولاک و یخبندان جاده خلخال - اسالم بویژه گردنه سخت و صعب‌العبور الماس همراه داشتن زنجیرچرخ و رعایت کامل مقررات تردد برای رانندگان عبوری ضروری است.
 وی با توصیه به مردم برای پرهیز از سفر‌های غیرضروری و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: همراه داشتن لوازم گرمازای زمستانی از جمله پتو، مطمئن بودن از نداشتن اشکال فنی خودرو، داشتن عاج کافی در لاستیک‌های خودرو، بستن کمربند ایمنی و رعایت سرعت مطمئنه برای پیشگیری از وقوع حوداث احتمالی ناشی از رانندگی در روی جاده برفی و یخی به رانندگان توصیه می‌شود.
تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان اردبیل جریان دارد
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خلخال نیز گفت: با وجود بارش برف در منطقه غیر از راه‌های خلخال به پونل، ماسوله و ماسال سایر راه‌های ارتباطی بین‌شهری و روستایی این شهرستان باز بوده و تردد خودرو‌ها با استفاده از زنجیرچرخ امکان پذیر است.
معروف خسروی افزود : شدت کولاک در جاده ارتباطی خلخال - اسالم فروکش کرده، ولی به علت سردی هوا و یخبندان سطح جاده استفاده از زنجیرچرخ برای عبور از گردنه الماس لازم است.
همچنین موج جدیدی از بارندگی برف وکولاک از عصر امروز آغاز می‌شود که حجم بارندگی و شدت کولاک قابل توجه خواهد بود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)