• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۵۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
سیاسی » دولت

فعالیت ۵ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور

رئیس جمهور تاکید کرد: اکنون ۵ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند که در یک سال اخیر بسیاری از نیازمندی‌های زندگی مردم را از طریق دیجیتال و فضای مجازی تسهیل کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای حسن روحانی در ادامه اظهاراتش در ستاد ملی مقابله با کرونا؛ با بیان اینکه همه باید خود را برای سال آینده آماده کنند که دچار موج چهارم همه گیری بیماری کرونا نشویم، گفت: دیدید که اوایل برای جلوگیری از عرضه ماسک به کشورمان چه کردند، اما اکنون روزانه بیش از ۳۵ میلیون ماسک تولید و با قیمت ناچیز هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور تولید شوینده ها، مواد ضد عفونی، تجهیزات پزشکی و حتی دستگاه‌های ونتیلاتور را از دیگر اقدامات عظیم در کشورمان برشمرد.
آقای روحانی با اشاره به افزایش قابل توجه شرکت‌های دانش بنیان در این دوره گفت: یکباره شاهد حرکت بزرگ این شرکت‌ها بودیم و آن چنان اوج گرفتند که اکنون ۵ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشورمان فعالیت می‌کنند در حالی که در آغاز دولت یازدهم فقط ۵۵ شرکت فعالیت داشتند.
رئیس جمهور افزود: این شرکت‌ها به ویژه در یک سال اخیر اوج گرفتند و بسیاری از نیازمندی‌های زندگی مردم را از طریق دیجیتال و فضای مجازی تسهیل کردند.
آقای روحانی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: در این دوره عده‌ای می‌خواستند دعوایی میان دین و علم و مناسک دینی و شیوه نامه‌های بهداشتی ایجاد کنند؛ اما با ورود به هنگام علماء، مراجع عظام تقلید و رهبر معظم انقلاب به جایی نرسیدند.
رئیس جمهور تصریح کرد: عده‌ای فکر می‌کردند فرصتی طلایی برای ایجاد اختلاف و شکاف پیدا کردند، اما دیدند که ماه مبارک رمضان و قرآن به سرگرفتن مردم برقرار شد، هم آیین محرم و هم عبادات و نماز مردم با رعایت شیوه نامه‌ها ادامه یافت.
آقای روحانی افزود: فضای مجازی و رسانه ملی کمک کردند تا مردم از فیوضات آن شب‌ها و روز‌ها استفاده کنند و در عین حال شیوه نامه‌های بهداشتی نیز به طور کامل رعایت شد و این دوگانگی‌ها از بین رفت.
رئیس جمهور بهره مندی از زیرساخت‌های فضای مجازی و پهنای باند برای خدمات رسانی مناسب به حوزه‌های دانش آموزی و دانشجویی را از دیگر دستاورد‌های دولت در دوره همه گیری دوره کرونا برشمرد.
آقای روحانی گفت: در این چارچوب ۱۷ میلیون نفر در شبکه شاد استفاده می‌کنند و سامانه‌ای با این عظمت در کشور تشکیل شد که معلمان و دانش آموزان در امور تحصیلی با یکدیگر ارتباط متقابل دارند و اصولا تحولی در این عرصه ایجاد شد.
رئیس جمهور افزود: قبول دارم که فضای مجازی جای آموزش حقیقی و حضوری را به طور کامل نمی‌گیرد؛ اما آن چه اهمیت دارد فرآیند آموزشی به صفر نرسید گرچه تا چهل، پنجاه درصد کاهش یافت، اما کار بزرگی انجام شد که تحصیلات و آموزش در کشورمان تعطیل نشد.
آقای روحانی گفت: بنابراین در عین حال که همه گیری کرونا مشکلات فراوانی ایجاد کرد، اما فرصت‌ها و تحولاتی هم ایجاد شد که توانستیم از آن استفاده کنیم.
رئیس جمهور افزود: به عنوان نمونه در برگزاری مراسم دینی و مذهبی دیدیم که چه ابتکارات و ابداعات نوینی را به کار بستند تا فضای مجازی بتواند جای فضای حقیقی را بگیرد.
آقای روحانی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: ما یگانه کشوری بودیم که در کنار همه گیری کرونا با تحریم هم مواجه بودیم، دستان ما بسته بود، به نحوی که برای خرید واکسن کرونا با مشکلات بسیاری مواجه بودیم.
رئیس جمهور افزود: می‌خواستیم هزینه خرید واکسن از کواکس را بپردازیم از این کشور به آن کشور و از این بانک به آن بانک در ارتباط بودیم تا بتوانیم پول تهیه کنیم و بپردازیم.
آقای روحانی گفت: البته حدود ۱۹۰ کشور تقاضای خرید واکسن را کواکس کردند که ما هم یکی از آن‌ها بودیم، اما هیچ یک مشکل ما را نداشتند که بخواهند پول بپردازند و نتوانند؛ ما پول داریم، اما ما را قفل کردند و نمی‌گذارند نقل و انتقال کنیم.
رئیس جمهور افزود: کار بزرگی که در کشورمان کردیم این است که به رغم تحریم‌ها همه تلاش کردیم و خوشبختانه واکسن هم به کشورمان رسید و باز هم انواع دیگری می‌رسد و واکسیناسیون هم آغاز شده است.
آقای روحانی همچنین با تاکید بر لزوم تغییر سبک زندگی با توجه به شرایط جدید، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، تردد و حضور کمتر در اجتماعات، مراعات فاصله اجتماعی، مراجعه فوری به مراکز درمانی پس از دیدن علائم بیماری، ماندن در قرنطینه پس از آگاهی از ابتلا و تست دادن اطرافیان افراد مبتلا به این بیماری را ضروری برشمرد.
رئیس جمهور گفت: وقتی شرایط ایران را حتی با کشور‌های پیشرفته مقایسه می‌کنیم که تجهیزات و پول بسیار دارند متوجه می‌شویم که عملکردمان در مهار این بیماری مطلوب بوده است.
آقای روحانی با قدردانی از مدافعان سلامت و مردم به علت همکاری در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی افزود: اگر مردم همکاری نمی‌کردند هیچ کاری پیش نمی‌رفت.
رئیس جمهور همچنین از گروه‌های مختلف مردم بابت کمک‌های مومنانه، قدردانی و بر ادامه این کمک‌ها در ایام منتهی به تعطیلات نوروز و به ویژه ماه مبارک رمضان برای عبور از شرایط کنونی تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)