• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۵۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
اجتماعی » جامعه و شهری
با اولویت مناطق قرمز و نارنجی

رزمایش ملی مقابله با کرونا در کشور برگزار می‌شود

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا: در هفته‌های پیش رو رزمایش طرح شهید سلیمانی در کل کشور با اولویت مناطق قرمز و نارنجی و به ویژه در خوزستان برگزار می‌شود.

رزمایش ملی مقابله با کرونا در کشور برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای رحمانی فضلی در حاشیه دهمین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: نحوه و چگونگی اجرا و ارزیابی طرح شهید سلیمانی در جلسه امروز قرارگاه، مورد بررسی قرار گرفت و گزارش بسیار خوبی در این خصوص از سوی بسیج به عنوان یکی از اضلاع این طرح، وزارت بهداشت به عنوان مسئول و هماهنگ کننده این طرح و سازمان برنامه و بودجه به عنوان تامین کننده منابع مالی ارائه شد.
وی گفت: ضعف‌ها و قوت‌های این طرح مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت و مقرر شد ظرف دو تا سه هفته آینده رزمایشی در کل کشور با اولویت مناطق قرمز و نارنجی و به خصوص خوزستان داشته باشیم که این موضوع به کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا ارائه شد تا تصمیم گیری کنند.
وزیر کشور افزود: اجرای طرح شهید سلیمانی به قوت، ادامه خواهد یافت. همچنین سازمان برنامه و بودجه درخصوص نحوه تأمین منابع طرح، گزارش خوبی ارائه کرد که بعد از تخصیص و تامین به مناطق ابلاغ خواهد شد.
وی با بیان اینکه نگرانی از افزایش تردد‌های بین شهری و درون شهری و اثر آن در شیوع کرونا وجود دارد، گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز لازم بود در این راستا تصمیم گیری شود. نیروی انتظامی گزارشی از عملکرد خود در این حوزه از ابتدا تا کنون ارائه کرد و ضعف‌ها و قوت‌ها و نحوه و چگونگی این کار در مقاطع مختلف بررسی و مقرر شد برای ایام عید و نوروز طرح ویژه‌ای را ارائه کنند که در این طرح با جدیت و قدرت و قوت بیشتری، تردد‌ها در جاده‌ها به ویژه خودرو‌هایی که سرنشینانی با تست حاکی از بیماری دارند، با ارتباط و اتصال اطلاعات نیروی انتظامی و وزارت بهداشت کنترل شود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا افزود: همچنین باید ممنوعیت تردد از ساعات ۲۱ تا ۳ صبح در شهر‌ها جدی گرفته شود و هر نوع تجمع با اولویت ویژه مورد بررسی قرار گیرد.
وی به آغاز روند خرید‌های نوروزی و امکان شکل گیری ازدحام ناشی از آن گفت: مقرر شد که امسال نمایشگاه‌های نوروزی نداشته باشیم و خرید‌ها و فروش‌های فوق العاده را اصناف و اتحادیه‌ها با نظارت کامل پیگیری کنند. از اقشار و گروه‌های مختلف اصناف هم تقاضا داریم که مراعات کنند و از مردم عزیز تقاضا داریم در صورتی که لزومی به خرید نیست، مراجعه نکنند و در صورتی که می‌خواهند خرید کنند، در کوتاه‌ترین زمان ممکن خرید کنند و به ویژه به مکان‌هایی مراجعه کنند که تجمع و ازدحام نباشد.
رحمانی فضلی افزود: وضعیت دستفروشان در جلسه امروز مطرح و مقرر شد که دستفروشان نیز با شرایطی که شهرداری ها، اصناف و استانداری‌ها و نیروی انتظامی برای آن‌ها فراهم می‌کنند، فعالیت کنند که این طرح آماده است و باید ابلاغ شود.
وی گفت: همچنین در جلسه قرارگاه گزارشی از نحوه تامین و توزیع واکسن ارائه شد که امیدواریم با تصمیم‌هایی که در این جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته شد، ورود واکسن‌هایی که از کشور‌های مختلف خریداری شده، هرچه سریعتر انجام شود و با اولویت بندی و دستورالعملی که به وسیله وزارت بهداشت تعیین شده است، عمل شود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا با بیان اینکه وضعیت خوزستان به صورت ویژه و خاص در جلسه امروز قرارگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، افزود: مقرر شد که مرز‌های ما با کشور عراق بسته شود، همچنین مقرر شد تردد بین شهری در این استان ممنوع و تردد به استان خوزستان نیز، محدود شود.
وی گفت: در این خصوص همه دستگاه‌ها و به ویژه اصناف موظف به همکاری شدند و مقرر شد تا دادستانی اعمال قانون را با جدیت ناجا پیگیری کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)