• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۵۸۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

دستاوردهای سفر رئیس دستگاه قضا به کهگیلویه و بویراحمد

رئیس دستگاه قضا گفت: ۱۳۰۰ میلیارد ریال برای رفع مشکلات مجموعه قضایی کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت.

دستاوردهای سفر رئیس دستگاه قضا به کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دستگاه قضا در جمع‌بندی سفر دستگاه قضا به این استان با عذرخواهی از مردم کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم امکان سفر به همه شهرستان‌های استان وجود نداشت، و هم اینکه میسر نشد با مردم عزیز  پرشور و بابصیرت استان دیداری داشته باشیم به دلیل شرایط خاص کرونا حتی امکان دیدار با همه همکاران قضایی میسر نشد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی افزود: اولین برنامه بازدید از زندان بود دو نکته در زندان مهم بود یکی مسئله اشتغال ۶۰ درصد محکومان است و این اشتغال در جهت بازاجتماعی شدن زندانیان و هم بازسازی شخصیت آنها بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه انتقال زندان از مسائل مهم این شهر است و زندان‌ها باید به بیرون از شهرها انتقال یابد ادامه داد: انتقال زندان یاسوج کار شدنی است و با همکاری سازمان فرودگاه، استانداری  و سازمان زندان‌ها جابه‌جایی انجام شود.

رئیس دستگاه قضا در خصوص کارخانه قند گفت: امسال سال جهش تولید است، واگذاری این کارخانه ابطال و دستور رفع تصرف صادر شد، برای راه‌اندازی بانک تجارت همت کند تا کارخانه راه‌اندازی شود‌، ضمن اینکه نمونه‌های دیگری بوده که دادگستری ورود کرده و جلوی واگذاری آن را گرفته است.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در خصوص سفر به منطقه زلزله‌زده سی‌سخت هم گفت: در جمع زلزله‌زدگان حضور یافتیم مردم از نبود عدالت در توزیع امکانات گلایه‌مند بودند که استاندار خود در محل ماند و در شورای اداری حضور پیدا نکرد تا خود شاهد خدمت‌رسانی به مردم باشد.

وی با اشاره به زلزله‌خیز بودن مناطق کشور گفت: به همین دلیل باید در ساخت و سازها دقت شود سازمان نظام مهندسی، دهیاران و بقیه نظارت کنند تا ساختمان بی‌کیفیت نباشد استاندارد بودن ساخت و سازها مهم است.

رئیس دستگاه قضا جنگل‌ها را ثروتی عظیم برای این استان دانست و گفت: دادگستری اقدامات خوبی انجام داده تا جنگل‌های ملی از دست سوداگران و سودجویان دور بماند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی بیان کرد: در سفرهای استانی آنچه مورد توجه بوده ملاقات مردمی است که در مرکز استان همکاران قضایی بسیج  شدند که یک هزار نفر به همکاران قضایی ما مراجعه کردند.

وی اضافه کرد: در نشست شورای قضایی گزارش هیات ۲۵ نفر قرائت و تصمیم‌گیری کردیم، نیازهای اولیه سازمان‌های وابسته به قوه قضاییه دنبال و تصویب کردیم، ۱۳۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات استان و قوه  قضاییه برای حل مشکلات دادگستری و سازمان‌های وابسته اختصاص یابد.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مردم شهیدپرور و رزمنده‌پرور استان نیازمند خدمت بیشتری هستند، گفت: با خانواده جانباختگان هواپیمای تهران_یاسوج، همچنین ایثارگران ۷۰ درصد دیدار کردم و قرار شد مشکلات ایثارگران رفع شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
وزیر اقتصاد: اقداماتی برای جبران کسری بودجه آغاز شده است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)