• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۵۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

جزئیات اجرای هفته سرود و نمایش در مدارس سراسر کشور

مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضای پرورشی تأکید کرد معاونان پرورشی و فرهنگی استان‌ها برای آمادگی، ترغیب و اطلاع‌رسانی از تمام ظرفیت رسانه‌ای داخلی (پانا) و رسانه‌های محلی بهره ببرند.

جزئیات اجرای هفته سرود و نمایش در مدارس سراسر کشوربه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، آقای علی رمضانی با اشاره به ارسال شیوه نامه هفته سرود و نمایش مدارس سراسر کشور گفت: «در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای سند تحول بنیادین همچنین به استناد شیوه نامه وزارت آموزش و پرورش با موضوع هفته سرود و نمایش با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در مدارس همچنین تقویت هویت اسلامی ایرانی و تقویت روحیه کارتیمی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای انتقال مفاهیم تربیتی، هفته سرود و نمایش با شعار «هر مدرسه یک سرود، یک نمایش» در شبکه شاد برنامه ریزی شده است.»

وی افزود: «در همین راستا بر اساس ابلاغ شماره ۵۰۰/۱۸۷۰۸۴، ششم بهمن از سوی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت متبوع و پیشنهاد اداره کل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی، اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان ستاد اجرایی هفته سرود و نمایش مدارس سراسر کشور تعیین شده است.»

رمضانی ضمن اعلام زمان اجرای هفته سرود و نمایش در هفته سوم اسفند ۱۳۹۹ از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ اسفند تأکید کرد: «لازم است ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت مربیان پرورشی متعهد و معلمان هنرمند ضمن تشکیل کمیته هماهنگی و برنامه‌ریزی استان/شهرستان و مدارس، تمهیدات لازم برای اجرای موفق و مؤثر فعالیت‌های این هفته را فراهم کنند.»

مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضای پرورشی بیان کرد: «به همین دلیل و با توجه به به شرایط موجود ضمن تأکید بر بهره‌گیری از بستر شبکه شاد و فضای مجازی چند مورد انتظار می‌رود چراکه موضوع برنامه‌های هفته سرود و نمایش در مدارس در دستور جلسه شورای آموزش و پرورش قرار گرفته و مساعدت و همکاری سازمان‌ها و نهاد‌های درون استانی و شهرستانی جلب کرده است.»

وی اضافه کرد برای اجرای هماهنگی در سطح مناطق و مدارس، باید موضوع در جلسه مدیران، معاونان پرورشی و تربیت بدنی از طریق شورای مدرسه به تمام معلمان هنرمند و مربیان پرورشی اطلاع‌رسانی و بر اجرای آن تأکید شود. هفته سرود و نمایش با تکیه بر ابتکارات و خلاقیت‌های همکاران و دانش‌آموزان در فضای مجای برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

آقای رمضانی با بیان اینکه سرود‌ها و نمایش‌های تولیدی مدارس در سنوات گذشته در کانال‌های مدارس بارگذاری و شرایط نقد و بررسی آثار از سوی دانش‌آموزان فراهم شده است افزود: «با توجه به حضور نیافتن دانش‌آموزان در مدارس پیشنهاد می‌شود تقدیر و معرفی از پیشکسوتان و مربیان برگزیده عرصه سرود و نمایش در ادارات و مدارس مورد توجه قرار گیرد؛ با توجه به ایجاد کانال پخش آثار سرود و نمایش در شبکه شاد در این هفته برای بهره‌مندی دانش‌آموزان در فاصله شروع ۲ کلاس درس، مورد انتظار است لذا باید همه مدیران و مربیان پرورشی نسبت به این موضوع مطلع و در اجرای بهینه این فعالیت تلاش مؤثر کنند.»

مدیرکل فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضای پرورشی تأکید کرد باید از ظرفیت نمایش‌های یک نفره و تکنوازی ما که در شیوه‌نامه سی و نهمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری «فردا» نیز به عنوان رشته‌های بخش هنر‌های نمایشی و آوایی گنجانده شده استفاده شود همچنین از ظرفیت انجمن‌های هنر‌های نمایشی و آوایی که در کانون‌های فرهنگی و تربیتی مستقر است باید در جهت آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان استفاده شود.»

وی با اشاره به اینکه باید شرایط تقدیر از دانش‌آموزان برگزیده در این ۲ رشته در سطح مدارس و ادارات فراهم شود گفت: «معاونان پرورشی و فرهنگی استان‌ها برای آمادگی، ترغیب و اطلاع‌رسانی از تمام ظرفیت رسانه‌ای داخلی (پانا) و رسانه‌های محلی بهره برده و اقدامات عملیاتی و تبلیغاتی را در سطح استان‌ها به انجام رسانند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)