• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۶۳۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
خراسان رضوی » اقتصادی
استاندار خراسان رضوی:

لزوم ارائه خدمات به فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران

استاندار خراسان رضوی گفت: باید خدمات روان، در حداقل زمان و بدون منت به فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران ارائه شود.

لزوم ارائه خدمات به  فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذارانبه گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزخراسان رضوی؛محمدصادق معتمدیان امروز پس از بازدید از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی مشهد، در نشست کارگروه ستاد تسهیل خراسان رضوی افزود: دشمنان در شرایط جنگ اقتصادی با حداکثر توان به مقابله با ایران برآمده‌اند و این در حالی است که فعالان اقتصادی به عنوان جهادگران در خط مقدم مقابله با دشمن قرار دارند.
 
 
 
وی ادامه داد: توجه به مشکلات واحد‌های تولیدی و گره گشایی از کار آن‌ها در "سال جهش تولید" و شرایط سخت جنگ اقتصادی ضروری است لذا باید با همکاری حداکثری معضلات و تنگنا‌های بخش تولید را حل کرد.
 
 
استاندار خراسان رضوی گفت: عمل به مصوبات کارگروه ستاد تسهیل تکلیف قانونی است و دستگاه‌هایی که به مصوبات عمل نکنند، به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.
 
 
وی افزود: نشست‌های کارگروه ستاد تسهیل به صورت مستمر و در روز‌های یکشنبه هر هفته طی بازدید از واحد‌های تولیدی و با محوریت آن واحد‌ها برگزار می‌شود، مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید در نشست‌ها حضور یافته و از قبل اطلاعات لازم را نسبت به هر واحد تولیدی کسب کنند.
 
 
معتمدیان ادامه داد: مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز باید از سوی دبیرخانه به صورت مستمر هم در سطح استانی و هم از سوی مسئولان در سطح ملی پیگیری شود و همچنین بررسی لازم در زمینه اجرا نشدن مصوبات این کارگروه نیز انجام شود.
 
 
وی توصیه کرد با همکاری حداکثری همه مسئولان و بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی، مشکلات واحد‌های تولیدی پیگیری و حل شود.
 
 
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در ۱۱ ماه امسال گروه‌های کاری ذیل کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در زمینه تامین مالی بانکی و تسهیلات، انرژی، محیط زیست، شهرک‌های صنعتی و زمین، زیربنایی، طرح‌ها و سرمایه گذاری، امور مالیاتی، تامین اجتماعی و گمرک، امور کشاورزی و امور اصناف ۱۳۰ نشست برگزار کردند.
 
 
محمدرضا مس فروش افزود: در مجموع کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی ۱۸۳ نشست برگزار کرده و هزار و ۲۹۹ پرونده را مورد بررسی قرار داده که منجر به صدور هزار و ۵۵۵ مصوبه شده و از این مصوبات ۷۷۶ مورد اقدام شده و ۶۸۵ مورد نیز در دست اقدام است.
 
 
در نشست امروز کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی مشکلات ۱۳ واحد تولیدی در زمینه بدهی تامین اجتماعی، بدهی مالیاتی، بدهی بانکی، تامین سوخت در فصل زمستان برای واحد‌های ریخته گری، افزایش سهمیه مواد پتروشیمی، دریافت مجوز فعالیت از سازمان نظام مهندسی کشاورزی، درخواست پروانه بهره برداری در پالایشگاه، مشکل قرار گرفتن در حریم بررسی و راهکار‌های لازم برای آن اتخاذ شد.
 
 
در این مراسم استاندار خراسان رضوی از چهار واحد تولیدی که زمینه فعالیت آن‌ها در خصوص لوازم برقی و روشنایی بود، بازدید کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)