• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
مازندران » اجتماعی
بهزیستی مازندران

واگذاری ۴۵۰پرونده به هر مرکز مثبت زندگی در مازندران

مدیرکل بهزیستی مازندران از واگذاری بیش از ۵۱هزار پرونده مستمری بگیر زیر پوشش بهزیستی به ۱۱۷مرکز مثبت زندگی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، فرزاد گوهردهی با بیان اینکه مراکز مثبت زندگی محله محور است افزود: با راه اندازی این مراکز، ۲۲خدمت سطح اول بهزیستی در شهر‌ها و روستا‌ها به شکل منطقه‌بندی شده و در کوتاه‌ترین زمان و نزدیک‌ترین مکان به محل زندگی مددجویان و افراد دارای معلولیت ارائه می‌شود.
 
او با بیان اینکه مراکز مثبت زندگی خط مقدم خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی است گفت: گروه‌های هدف بهزیستی دارای مشکلات جسمی و حرکتی و شرایط خاصی هستند که مراکز مثبت زندگی نیز با هدف تسهیل دسترسی به خدمات برای این افراد راه اندازی خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران از افتتاح همزمان مراکز مثبت زندگی در سراسر کشور و با حضور رئیس جمهور در ابتدای اسفند ماه سال جاری خبرداد و گفت: در استان مازندران ۱۱۷مرکز مثبت زندگی جهت فعالیت و ارائه خدمات به مددجویان تحت پوشش بهزیستی راه اندازی می‌شوند و ۱۰۱هزار و ۴۶۹مددجو از خدمات این مراکز بهره مند می‌گردند.

گوهردهی با اشاره به واگذاری حداکثر ۴۵۰ پرونده به هر مرکز، عنوان کرد: تعیین محل تاسیس مراکز براساس توزیع جغرافیایی و جمعیتی مددجویان مستمری بگیر بهزیستی استان است که بر حسب محل سکونت مددجویان در نقشه جغرافیایی هر ۴۵۰خانوار تحت پوشش یک مرکز قرار می‌گیرند.
 
او ادامه داد، این مراکز بر محور مددکاران اجتماعی و بر پایه دولت الکترونیک خواهند بود که براساس آن کارشناسان و مددکاران باید سالانه دوبار به منازل مددجویان مراجعه و وضعیت آنها را بررسی نمایند و رضایت مندی مردم و سهولت در دسترسی به خدمات از اهداف راه اندازی این مراکز می‌باشد.

مدیر کل بهزیستی مازندران بیان کرد: بیشترین تعداد مراکز مثبت زندگی مجوز داده شده استان، در شهرستان بابل به تعداد ۱۵ مرکز بوده است و از تعداد ۱۱۷مرکز ۱۶مرکز در مناطق روستایی تاسیس شده است.

گوهردهی با بیان اینکه در تمامی ۲۲شهرستان بر اساس تعداد پرونده‌ها برای مراکز مثبت زندگی مجوز صادر شده است افزود: تا کنون هجده هزارو ۴۱۲بازدید از منزل مددجویان توسط مددکاران مراکز مثبت زندگی در سطح استان انجام گرفته است.

او تردد آسان و سهولت دسترسی را از مهمترین مزایای این مراکز برشمرد و گفت: طراحی و اجرای الگوی ارائه متمرکز خدمات سازمان بهزیستی بر بستر IT که تسهیل دسترسی گروه‌های هدف و عموم مردم به خدمات سازمان، کاهش تردد‌های غیرضروری و در نهایت توزیع عادلانه خدمات و افزایش رضایتمندی را موجب شود با تاسیس این مراکز در دستور کار قرار دارد.

گوهردهی تصریح کرد: با راه اندازی هر مرکز حداقل ۵فرصت شغلی جدید در استان ایجاد می‌شود و با آغاز به کار این مراکز حدود ۶۰۰ نیروی متخصص در حوزه رشته‌های مددکاری، روانشناسی، علوم تربیتی و جامعه شناسی و.. بعنوان صاحبان امتیاز و مسئولان فنی ومددکاران و کارشناس مشغول به فعالیت خواهند شد.

او خاطر نشان کرد: مراکز مثبت زندگی، شناسنامه اجتماعی خدمات بهزیستی بر اساس نگاه خانواده محوری است و در حوزه افراد دارای معلولیت که تا کنون بر فرد معلول تمرکز داشت، نیازمندی‌های کل خانواده لحاظ می‌شود.

مدیرکل بهزیستی در خصوص جلب مشارکت ها‌ی مردمی توسط این مراکز یادآور شد: این مراکز می‌توانند با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی جلب مشارکت خیران را داشته باشند و در راستای دستورالعمل‌ها این مبالغ را برای مددجویان همان مرکز هزینه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)