• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۷۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
شرکت‌کنندگان وبینار بین‎المللی در قطعنامه پایانی تاکید کردند؛

خون رهبران شهید مقاومت اسلامی عامل اصلی پیروزی نهضت جهانی

شرکت کنندگان وبینار بین المللی "رهبران شهید سمبل ایثار و پیروزی" در قطعنامه پایانی تاکید کردند: خون رهبران شهید مقاومت اسلامی عامل اصلی پیروزی نهضت و قیام مردمی در جهان است.

خون رهبران شهید مقاومت اسلامی عامل اصلی پیروزی نهضت جهانیبه گزارش خبرنگار گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آیت الله محمد حسن اختری، مدیرعامل بنیاد بین المللی عاشورا در وبینار بین المللی "رهبران شهید سمبل ایثار و پیروزی" که توسط مرکز امت واحده و با همکاری بنیاد بین المللی عاشورا و آستان قدس رضوی برگزار شد، با اشاره به اهمیت ایام ماه مبارک رجب، اظهارداشت: بزرگداشت یاد رهبران مقاومت اسلامی که جان خود را برای دفاع از اسلام فدا کردند و با تاسی از انقلاب امام حسین (ع) توانستند با دشمن صهیونیستی رویارویی و کلمه حق را استوار کنند.
وی افزود: این رهبران به دور از جبهه‌ها نبودند و از دور رزمندگان را تشویق به جهاد نمی‌کردند بلکه خود در خط مقدم جبهه با شجاعت و دلاوری در رویارویی با دشمن قرار می‌گرفتند و در جبهه‌های جهاد مانند سید عباس موسوی، شهید عماد مغنیه و شهید قاسم سلیمانی جان خود را نثار اسلام نمودند.
سید فادی السید، رئیس مرکز امت واحده نیز درخصوص مفهوم رهبری از دیدگاه اسلام گفت: این مفهوم باید در جامعه بر مبنای سیره عملی و نظری پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار از بعد اجتماعی و سیاسی به مرحله اجرا درآید.
وی با اشاره به ویژگی‌های عرفانی، اخلاقی، زهد و تقوای رهبران شهید، افزود: این رهبران تلاش کردند تا طرح حضرت امام خمینی (ره) برای بیدار امت و یاری مستضعفین را عملیاتی کنند.
سید فیصل شکر، معاون حزب الله در منطقه بقاع لبنان در بخشی از این وبینار با اشاره به شباهت ویژگی‌های شهدای مقاومت به بزرگان تاریخ اسلام، گفت: شهید محمد باقر صدر درباره شهید عباس موسوی گفتند ایشان پاره تن من است و سید عباس موسوی فردی عادی نبود بلکه یک شخصیت منحصر به فرد و فداکار بود.
وی افزود: شهید سید عباس موسوی از این نعمت برخوردار بود که در نجف اشرف همراه حضرت امام خمینی (ره) باشد و پس از تهاجم رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۲ به لبنان به بیروت بازگشت و به تکالیف الهی در رویارویی با دشمن غاصب عمل کرد و مقاومت را از آنجا به وجود آورد.
شیخ ادیب حیدر، عضو شورای مرکزی حزب الله نیز با بیان خاطرات خود راجع به دیدار با رهبران شهید مقاومت در نجف اشرف، گفت: آن‌ها به وصیت شهید محمد باقر صدر عمل کردند و پس از بازگشت به لبنان نماز جمعه را برپا کردند و وارد میدان مبارزه شدند.
شیخ «راغب راغب حرب» فرزند شهید شیخ «راغب حرب» در این وبینار بین المللی تصریح کرد: شهدای مقاومت با اخلاص خود توانستند مقاومت را در تاریخ به وجود آورند و با دیدگاه و شناخت و بصیرت خود توانستند نسل جدید را تربیت کنند که این نسل ضمن ایمان به اسلام ناب و اصیل توانستند پیرو ولایت فقیه و اسلام ناب محمدی باشند.
خانم «هدی الموسوی» خواهر شهید «سید عباس موسوی» نیز اظهارداشت: رفتار و سلوک رهبران شهید بر مبنای تعالیم پیامبر اسلام، خدمت به مردم و جهاد با دشمنان است، آن‌ها توانستند معادلات را برهم بزنند و دشمن صهیونیستی را ناکام بگذارند آن‌ها قهرمانانی را در کشور‌های مختلف از جمله یمن تربیت کردند.
وی افزود: شهید سید عباس موسوی علم و عمل را باهم درآمیخت و توانست در کنار جهاد، سلوک و عرفان و تقوا نیز داشته باشد.
«سید یاسرعباس موسوی» فرزند دبیرکل سابق حزب الله هم در این وبینار گفت: شهید سید عباس موسوی همواره بر گفتمان بین مردم و رهبران تاکید داشتند و تلاش بسیاری کرد میان مذاهب و طوائف اسلامی و غیراسلامی هم افزایی ایجاد کند و با سفر به کشور‌های مختلف با اخلاق و ایمان حقیقی، آن‌ها را جمع کند و آن‌ها را از تفرقه و اختلاف دور کند.
وی با بیان اینکه اصلاح و تقریب میان مذاهب و طوائف اسلامی و غیر اسلامی از اهداف شهید موسوی بود، گفت: شهید موسوی تلاش می‌کرد این گروه‌ها در راه اهداف مقدس یعنی آزادی قدس شریف، ید واحد تشکیل دهند.
در پایان این وبینار قطعنامه‌ای با محور‌های ذیل صادر شد:
-یکی از عوامل پیروزی نهضت و قیام مردمی در جهان، خون رهبران شهید مقاومت اسلامی است، زیرا این رهبران پیشتازان مبارزه و زهد می‌باشند.
-پیروی از سیره نظری و عملی امام حسین (ع) د به عنوان الگوی حسنه رهبران مقاومت اسلامی در جبهه‌های مبارزه علیه دشمن قرار گرفته است.
-نور و پرتو ولایت برگرفته از علم و بصیرت است که رهبران شهید مقاومت از آن بهره گرفته اند.
-انقلاب اسلامی ایران رحمت و خیر و پشتیبان مستضعفین در برابر مستکبرین و دشمنان خدا می‌باشد.
-راه ولایت فقیه به عنوان شناخت روشن و برگرفته از اسلام محمدی اصیل و به دور از مصلحت گرایی و هوای نفس است.
-ضرورت آمیختن علم و عمل و عشق به پروردگار و جهاد و تقوی.
-تلاش مضاعف برای تحقق وحدت عملی در مسائل مهم و بزرگ به ویژه مسله فلسطین یک ضرورت است.
-تاکید بر گفتگو و تقریب و همبستگی بین مذاهب اسلامی.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ سازی مالیات آبادانی به دنبال دارد 
صیانت از وفاق ملی وظیفه همه مسئولان است
احداث ۶۰ کیلومتر راه روستایی در سراب
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی