• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۷۴۲۷
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
ایلام » علمی فرهنگی

تدوین شیوه نامه‌های سفر به ایلام تا ۱۵ اسفندماه

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا استان ایلام گفت: اداره کل میراث فرهنگی استان باید تا ۱۵ اسفندماه جاری شیوه نامه سفر و نظارت بر هتل‌ها و مهمانپذیر‌های ایلام را تدوین و در اختیار قرارگاه مقابله با کرونا استان قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ معروف بسطامی امروز با بیان اینکه موضوع سفر‌های نوروزی با توجه به شرایط کرونا تدوین شیوه نامه‌های سفر به ایلام تا ۱۵ اسفندماهبسیار مهم هستند و نحوه خدمات رسانی به مهمانان نوروزی باید مشخص شود افزود: اداره کل میراث فرهنگی استان باید تا ۱۵ اسفندماه جاری شیوه نامه سفر و نظارت بر هتل‌ها و مهمانپذیر‌های ایلام را تدوین و برای تصویب در اختیار قرارگاه مقابله با کرونا استان قرار دهد.

وی افزود: سه گروه در این ایام وارد استان می‌شوند که اولین گروه خانواده‌هایی هستند که در قالب ثبت نام در سامانه در قالب تور‌ها مسافرت می‌کنند و مکان و نحوه سفر آن‌ها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی مشخص و قابل کنترل است.

بسطامی افزود: دومین گروه افرادی هستند که با خودروی شخصی یا هواپیما در سامانه سفر ثبت نام کرده و مانند گروه اول مکان اسکان آن‌ها نیز بطور مشخص کنترل می‌شوند و گروه سوم افرادی هستند که بدون برنامه سفر کرده و کنترل نمی‌شوند و شناختی از آن‌ها نداریم و نیازمند تدابیری خاصی هستند.

وی با اشاره به اینکه چهار شهرستان ایلام در ایام نوروز مهمانپذیر هستند مسافران آن‌ها بدون برنامه ریزی وارد استان می‌شوند تاکید کرد: نیروی انتظامی، راهور، دانشگاه علوم پزشکی و فرمانداران باید دقیق‌تر و هوشمندانه‌تر در ساماندهی چنین سفر‌هایی اقدام کنند.
 
بیشتر بخوانید: 
  • خطر موج چهارم کرونا / جست و خیر کووید ۱۹ در میان سهل انگاری مردم
  • ممنوعیت ورود خودرو‌های شخصی غیر بومی به شهر‌های جنوبی ایلام
  • مسیر ایلام به خوزستان مسدود شد

بسطامی اضافه کرد: با توجه به وضعیت برخی از شهرستان‌ها پلیس راه نیز باید نیرو‌های خود را برای نظارت بر تردد خودرو‌ها متناسب با شرایط استان در مسیر‌های ورودی و خروجی و حمل و نقل جاده‌ای و نیز گروه‌های خود را برای نظارت بر تردد کامیون‌ها مستقر کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا ایلام در خصوص اتوبوس‌های مسافربری نیز تاکید کرد: پایانه‌های مسافربری باید با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند در غیر این صورت با چنین اتوبوس‌هایی برخورد قانونی صورت می‌شود.
وی بر ضرورت  تعطیلی مهمانسرا‌های اداری تاکید کرد و افزود: این مهمانسراها هیچ مسافری نمی‌پذیرند مگر اینکه فرد دارای ماموریت بوده و اسکان آن‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی خواهد بود. 
 
بسطامی تصریح کرد: پنجشنبه و جمعه آخر سال باید بشدت کنترل و مسیر آرامستان‌های ایلام و صالح آباد مسدود شود، تفرجگاه‌ها نیز در شرایط نارنجی و قرمز مسدود، اما در مناطق آبی و زرد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفط فاصله گذاری امکانپذیر است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا برگزاری هر نوع نمایشگاه از جمله صنایع دستی را ممنوع اعلام کرد و گفت: امامزاده‌ها و اماکن متبرکه در این ایام تعطیل بوده و ورود مسافران به این زیارتگاه‌ها ممنوع و جلوگیری می‌شود.

وی استان ایلام یادآور شد: چنانچه اماکنی دارای شرایط پذیرش مهمان در وضعیت زرد و آبی باشد با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایلام شناسایی و مورد استفاده مسافران قرار گیرد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)