پخش زنده
امروز: -
مدیر توسعه زیست بوم صندوق نوآوری و شکوفایی: تاکنون نزدیک به ۱۰۸ طرح ارائه شده و بالغ بر ۳ هزار و ۴۰۰ مخاطب و بیش از ۲۸۰ میلیارد تقاضای جذب سرمایه در ۱۶ رویداد گذشته داشتیم و تاکنون ۳۰ میلیارد سرمایه از کل استارتآپهای برگزار شده در گذشته جذب شدهاند.
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، آقای دکتر مصطفی بغدادی در هفدهمین رویداد برخط «دوشنبههای استارتآپی» که با هدف جذب سرمایه در حوزه علوم شناختی صبح امروز دوشنبه ۴ اسفند با حضور ۶ استارتآپ این حوزه در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد گفت: از ۶ استارتآپ رویداد گذشته بالغ بر ۹ میلیارد تومان سرمایه مورد نیاز آنها جذب و سرمایهگذاری انجام شد و ۴ تیم دیگر در مرحله عقد قرارداد هستند.
وی درباره رویداد «پیوند» که نخستین دوره آن هفته آینده برگزار خواهد شد نیز توضیح داد و گفت: رویداد پیوند برای معرفی طرحهای اولیه به شتاب دهندهها برگزار میشود تا مدل کسب و کار طرحهایی که به مرحله استارتآپی نرسیدهاند به شتاب دهندهها معرفی شود. این رویداد به شناسایی طرح در مراحل اولیه توسط شتاب دهندهها کمک میکند و در صورت برقراری همکاری، صاحبان ایده از مزایای شتابدهی، فضای کار مناسب و تأمین مالی بذری برخوردار میشوند.
آقای بغدادی درباره میزان حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: در رویداد جذب سرمایه در «دوشنبههای استارتآپی» چنانچه عاملان صندوق نوآوری مانند صندوقهای پژوهش و فناوری و صندوقهای جسورانه بورسی به سرمایهگذاری در استارتآپ علاقهمند شوند و ۲۰ درصد سرمایه درخواستی را تأمین کنند صندوق تا ۸۰ درصد سرمایه درخواستی را در قالب طرح همسرمایهگذاری تأمین خواهد کرد.
وی ادامه داد: مدل همسرمایهگذاری چه در بهمرسانی استارتآپها با سرمایه گذار در رویداد «دوشنبههای استارتآپی» و چه بین صاحبان ایده و شتاب دهندهها در رویداد «پیوند» باشد، صندوق نوآوری و شکوفایی برای مشارکت در سرمایهگذاری حضور خواهد داشت. به عبارت دیگر صندوق نوآوری مدل همسرمایهگذاری خود را علاوه بر عاملان صندوق مانند صندوقهای پژوهش و فناوری با شتاب دهندهها نیز اجرا خواهد کرد.
در ادامه رویداد آقای علی نصرت، مدیر اجرایی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در مورد رویکرد کنونی ستاد توضیح داد و گفت: نگرش امروز ستاد حمایت از بازارها و ارائه کنندگان خدمات شناختی از طریق بازارهای پایدار و کنترل کنندههای کیفیت است. ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی به همراه صندوق نوآوری و شکوفایی از توسعه بازیهای جدی حمایت میکند. وی ادامه داد: حمایتهای ما شامل حمایت از رشد و شکلگیری گروهها برای ایجاد شرکتهای توانمند در سطح ملی و بینالمللی، حمایت از بازیهای خاص، استانداردسازی و حمایت از نهادهای اعتبار بخش، حمایت از شناختی شدن بازیها، حمایت از خریداران هدف و بازارسازی کلان است.