• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۰۳۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
سیاسی » مجلس

بررسی پیشنهادات بودجه‌ای نمایندگان زمان بر است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۴ هزار پیشنهاد بودجه‌ای نمایندگان مجلس، توضیحاتی درباره نحوه رسیدگی به پیشنهادهای وکلای مردم درخصوص بودجه بیان کرد.

بررسی پیشنهادات بودجه‌ای نمایندگان زمان بر استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، آقای محمدمهدی مفتح در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، گفت: نمایندگان پیشنهادات خود درباره لایحه بودجه را در موعد مقرر ارائه می‌کنند، هر چند ما ملزم نبودیم، اما به روشی که هیات رئیسه پیشنهاد داد، عمل کرده و علاوه بر اینکه پیشنهاد در سیستم و مانیتور ثبت شد، در یادداشتی نیز درج شده و به هیات رئیسه دادیم که این موضوع خلاف آیین نامه است.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس یازدهم با بیان اینکه من پیشنهادی در بند الحاقی ۳ تبصره ۸ داشتم که این پیشنهاد چاپ شده بود و یادداشت نیز ارائه شده بود، افزود: در زمان رأی گیری آقای امیرآبادی مطرح کردند که اصل تبصره رأی گیری می‌شود، در حالی که اصل و بند‌های الحاقی رأی گیری شد.
وی با بیان اینکه از صبح از صحن علنی مجلس خارج نشده و براساس آیین نامه در موعد مقرر پیشنهاد خود را مطرح کردم، اضافه کرد: آقایان در روز روشن و در برابر ۲۷۰ نماینده خلاف آیین نامه عمل می‌کنند که پذیرفتنی نیست. باید در اجرای آیین نامه دقت کنید تا حق وکلای مردم تضعیف نشود.
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما می‌خواهیم برای کل کشور نظر دهیم، تصریح کرد: فکر نکنم دبیران هیات رئیسه بتوانند از پیشنهادات نمایندگان جلوگیری کنند. از آنجایی که طبق روال عمل کردم، انتظار دارم فرصتی برای طرح پیشنهادم فراهم شود.
آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: پیشنهاداتی مانند بازگشت به لایحه، اصلاح کل، اصلاح جزء، الحاق کل، الحاق پیوست و... مطرح شده است، در واقع حدود ۴ هزار پیشنهاد درباره لایحه طرح شده که اگر بخواهیم به همه آن‌ها رسیدگی کنیم، زمان بسیار زیادی باید صرف شود.
وی افزود: در حال حاضر در تبصره ۸ بخش درآمدی بودجه هستیم و مسلماً زمان زیادی باید صرف رسیدگی به تبصره‌های باقیمانده در بخش درآمدی شود. از سوی دیگر بررسی بخش هزینه‌ای بودجه از درآمدی آن زمانبرتر است.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با اشاره به زمانی که صرف بررسی مصوبات مجلس درباره بودجه سال آینده در شورای نگهبان می‌شود و اصلاح ایرادات شورای نگهبان در کمیسیون تلفیق و صحن علنی، ادامه داد: با روند کنونی نمی‌توانیم لایحه بودجه را در ۲ ماه نیز جمع بندی کنیم.
قالیباف با بیان اینکه پیشنهادات مطرح شده برخی نمایندگان ۳۰ یا ۴۰ رأی می‌آورد، گفت: من برای عبور از پیشنهادات نمایندگان اجازه گرفتم. اگر بخواهیم آیین نامه را رعایت کنیم، بررسی و تصویب تبصره ۸ تا روز یکشنبه ادامه داشت که این امر امکانپذیر نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چرا سایت شما در مسائل اصلی که با زندگی میلیون ها ایرانی ارتباط دارد سکوت کرده اید.
لطفا جلوی این روند ریزشی و فرسایشی در بورس را بگیرید.چرا شما بعنوان یک سایت اصولگرا در این مورد گزارش نمی زنید.
فکر مردم هم باشید.ناسلامتی مردم پول آوردن تو بورس یا سود کنند یا اصل پول بهشون برگردد.اما حتی در صندوق های دولتی به اونها ضرر زدن.
چرا ساکت هستید و گزارش نمی زنید.چرا تیتر اعتراضی علیه این فساد و زد و بند در بورس برای تامین کسری بودجه زده نمیشود.
مردم داغون شدن.من آدم صبوری هستم.اما فشار زیادی روی افراد عادی هست.حتی این فشار عصبی روی افراد صبور هم زیاد شده.
سکوت اونم دم عید بخدا دور از شرافت و انصاف و عدالت است.یک عده ای باید در اوایل سال میلیاردر شوند اما بیشتر مردم که تابستان وارد شدن 50 تا 70 درصد سرمایه شون تو این 7 ماه نابود شده.فوری فکری کنید.خیلی ها بدهکاری دارند.چک دارند.
مجلس چرا با قاطعیت جلوی این وضع بورس را نمیگیرد.پول زیادی حقوقی ها در تابستان خارج کردند.باید بخشی از اون پول را به بورس برگرداند.
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)