• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۰۶۳۰
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

۸ زندانی زن به آغوش خانواده برگشتند

مدیرکل زندان‌های استان تهران: در آستانه میلاد با سعادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) و در راستای ادای نذر هشتم، هشت زندانی زن نیازمند آزاد شدند.

۸ زندانی زن به آغوش خانواده برگشتندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره‌کل زندان‌های استان تهران، سیدحشمت اله حیات الغیب در مراسمی که با حضور شهردار منطقه پنج تشکیل شده بود، افزود: هشت زندانی زن که بدهی آن‌ها بیش از چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال بود، از طریق کمیته‌های صلح و سازش و مذاکرات مددکاران، شکات بخشی از طلبشان را بخشیدند و این مبلغ به سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
وی افزود: این بدهی را شهرداری منطقه پنج با پویش آزادی مادران زندانی پرداخت کرد و آن‌ها آزاد شدند.
وی خاطرنشان کرد: نذر هشتم، از برنامه و ابتکارات ریاست سازمان زندان هاست که هشتم هر ماه، بدهی هشت زندانی نیازمند پرداخت می‌شود و به هشت خانواده زندانی که مشکلات معیشتی دارند، بسته‌های کمک اعطا می‌شود.
حیات الغیب گفت: اولویت در ادای نذر هشتم، زندانیان نیازمند و سرپرست خانوار است و پویش آزادی مادران زندانی که شهرداری بنیان نهاده، نشان می‌دهد نهاد‌های اجتماعی نیز در ادای نقش خود در کمک به زندانیان به میدان همکاری و همدلی آمده و پیشقدم هستند.
مدیرکل زندان‌های استان تهران اظهارداشت: خوشبختانه به دلیل استقبال نیکوکاران در استان تهران، به جای هر ماه، هر دو هفته هشت نفر زندانی نیازمند آزاد می‌شوند، نزد خانواده‌های خویش بازمی‌گردند.
وی اضافه کرد: در دورانی که مردم جهان و کشورمان با ویروس کرونا و معضلات معیشتی و بهداشتی ناشی از آن روبرو هستند، به طور متوسط هر ماه یک هزار بسته معیشتی هر کدام به ارزش ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان، در میان خانواده نیازمند زندانیان توزیع می‌شود.
حیات الغیب تاکید کرد: همزمان با آزادی زندانیان، کارت هدیه ۵۰۰هزار تومانی به هر کدام از آنان اهدا می‌شود و سپس مرکز مراقبت بعد از خروج وظیفه کمک به رفع مشکل اشتغال و معیشت آنان با استفاده از ظرفیت‌های مردمی و کمک نیکوکاران را بر عهده می‌گیرد.
در ادامه این مراسم، محمود کلهری شهردار منطقه پنج نیز با تبریک به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) و روز مددکار گفت: اعتقاد ما بر این است که مادر کانون خانواده است و اگر بنا به هر دلیلی در این کانون حضور نداشته باشد، نمی‌توان اسم کانون بر آن نهاد.
وی اظهار داشت: در پویش آزادی مادران زندانی، خانمی با پنج سکه در پرداخت بدهی مادران زندانی سهیم شد تا به مقام مادر احترام بگذارد. چنین کمک‌هایی از سوی نیکوکاران، چراغ راهی برای ماست تا فراموش نکنیم به عنوان مسلمان، شیعه امیرالمومنین و یک ایرانی چه وظایفی در قبال نیازمندان داریم.
کلهری با اشاره به حضور حناچی شهردار تهران در این پویش ابراز امیدواری کرد این طرح در تمام مناطق ۲۲ گانه اجرا شود و زندانیان بیشتری با اولویت مادران زندانی آزاد شوند و به کانون خانواده بازگردند.
بنا به این خبر، مقرر شد به زودی پیش نویس قرارداد توسعه همکاری بین شهرداری و اداره کل زندان‌های استان تهران درباره معرفی زندانیان برای کار در حوزه شهری، برگزاری دوره‌های آموزشی کاشت گل و گیاه با هدف اشتغال زایی و نیز ایجاد فضا‌های آموزشی و تحصیلی برای فرزندان زندانیان نیازمند و مددجویان آزاد شده تدوین و به تصویب برسد.
همچنین شهردار منطقه پنج و مدیرکل زندان‌های استان تهران، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف ندامتگاه و حضور در میان مددجویان، با اهدای شاخه گل و هدیه به هشت مددجوی زن، برگه‌های قضایی آزادی آنان را تحویل دادند که این اقدام با تشویق زندانیان دیگر روبرو شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)