• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۰۷۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
مرکزی » علمی و فرهنگی

مقابله با فقر فرهنگی با عملیاتی کردن سیره علوی

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر : راه مقابله با فقر فرهنگی، اقتصادی، علمی و فکری، عملیاتی کردن سیره و رفتار امیرالمومنین(ع) است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر در نخستین همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" در دانشگاه آزاد اسلامی اراک  گفت: راه مقابله با فقر فرهنگی، اقتصادی، علمی و فکری ذوب شدن در وجود امیرالمومنین(ع) و عملیاتی کردن سیره و رفتار ایشان است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی افزود: حضرت علی (ع) حقیقت همه حقایق و مظهر عدالت، امانت، عبادت، ایثار، صبر و همه خوبی‌ها است و الگوگیری از ایشان مسیر سعادت دنیا و آخرت را پیش روی انسان قرار می‌دهد.

همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)" همایش ملی "علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع)"

امام جمعه موقت تهران گفت: مهمترین فقر، فقر توحیدی و معرفتی است و مبارزه با فقر در ابعاد مختلف رفتن در محضر نور است و فقیر واقعی کسی است که نور خداوند و اولیای خدا را نتواند ببینند.

دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر اضافه کرد: امیرالمومنین(ع) شدیدترین فقر را فقر ایمانی معرفی می کند و فقر در بعد اندیشه و جهان بینی ریشه همه فقرها است که اگر اینها را نداشته باشیم به طور قطع چیزی نخواهیم داشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی بیان کرد: امروز باید با فقر توحیدی و ایمانی شدیدترین مبارزه را انجام داد و بزرگترین راهکار عملیاتی برای مبارزه همه جانبه با فقر توجه به سیره امیرالمومنین(ع) است و خود ایشان همواره در میدان نبرد بزرگترین مبارزه را انجام دادند.

وی تصریح کرد: دنیایی ارزش دارد که بتواند دین را آباد کند و پلی برای رسیدن به مقصد نهایی باشد و دنیای بدون دین هیچ ارزشی ندارد و فقیر کسی است که دنیای خود را بدون دین بگذراند و دنیای او تهی از دین باشد.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: بزرگترین بی نیازی عقل و علم است که عقلانیت توحیدی بسیار در قرآن تاکید شده و می تواند انسان را در همه ابعاد بی نیاز کند و آنها را از هر فقری نجات خواهد داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی گفت: عقل چراغ، سرمایه و اعتبار هر جامعه‌ای است و انسان بهشت را با عقل انتخاب می کند و هیچ عقلی چیزی را جز بهشت انتخاب نمی کند و عقل در وجود انسان بسیار با اهمیت است.

وی تصریح کرد: عناوین اعتباری در دنیا ارزشی ندارد و تفاوت فقیر و ثروتمند و جایگاه در محضر خداوند به میزان بندگی است که باید به آن توجه ویژه شود.

دبیرکل بیناد بین‌المللی غدیر عنوان کرد: شایعه پراکنان و تهمت زنندگان در محضر خداوند جایگاهی ندارند و بزرگترین فقر برداشتن نگاه خداوند از انسان است و انسان همواره باید به دنبال جلب نگاه خداوند متعال باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی گفت: ایمان، عمل صالح، امر به معروف و نهی از منکر و صبر چهار پایگاه مهم هر انسان است که اگر به این چهار پایگاه توجه شود می تواند در راستای مبارزه با فقر راهگشا باشد و کسانی که به این چهار پایگاه توجه کنند روز قیامت از سربلندان هستند.

وی بیان کرد: فقر در سلامت مسئله مهم و با اهمیتی است و مجاهدت در راه سلامت مردم جبهه جدیدی بود که به واسطه کرونا ایجاد شد و ما در عرصه سلامت امتحان نشده بودیم که بیماری کرونا صحنه‌ای بزرگ برای امتحان در حوزه سلامت ایجاد کرد و باید تلاش شود تا از این آزمون بزرگ موفق بیرون بیاییم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز در این همایش گفت: ۱۶۴ چکیده مقاله به این همایش ملی ارسال شده است که ۳۱ مورد آن رد شده است.

«حسین کلانتری» افزود: ۸۳ مقاله کامل در این همایش بررسی شده که ۶۰ مقاله در مجموع تا فروردین ماه سال آتی چاپ خواهد شد.

وی بیان کرد: ۱۳ مقاله پذیرش شده در نخستین همایش ملی علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع) ارائه می‌شود و ۱۹ مقاله نیز به صورت پوستر است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال ۱۳۶۳ راه‌اندازی شد و فعالیت رسمی علمی خود را از مهر سال۱۳۶۴ با پذیرش ۶۰۰ دانشجو در ۱۰ رشته آغاز کرد و هم‌اکنون این دانشگاه به ‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غرب کشور در هفت معاونت و با چهار مرکز آموزشی وابسته در مهاجران، شازند، آستانه و خنداب فعالیت دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و وداع با شهدای گمنام در شهرکرد
۵۷ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان‌غربی توزیع شد
آغاز آیین تشییع ۷ شهید گمنام در رشت همزمان با سالروز شهادت بانوی آب وآیینه
کودکان و نوجوانان و شعر‌های فاطمی
افتتاح مرکز آزمایشگاهی،سونوگرافی و رادیولوژی درمانگاه بسیجیان آزادشهر
بسیج همواره در میدان عمل و خدمت حضور دارد
صادق زاده به نشان برنز رسید
برپایی آئین عزاداری در شهر‌های مختلف استان
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت هادی مرزبان
دادگاه‌های شبیه ساز تمرینی برای اجرای عدالت در آینده برای دانشجویان
نظام به برکت بسیج بسیاری از بحران‌ها را سپری کرده است
هوای تهران ناسالم برای همه
 کارگروه‌های تخصصی در شورای اطلاع‌رسانی کرمانشاه تشکیل می‌شود
شبنم یاری به مرحله رده بندی تکواندو راه یافت
۱۱ مصدوم و یک کشته در پی تصادف جاده‌ای استان
پیکر مطهر هفت شهید گمنام امروز در کرمانشاه تشییع می شوند
وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار ماینر غیرمجاز در شبکه برق
میزبانی صداوسیمای مازندران از پیکر مطهر شهید گمنام
محبت و ارادت و عشق به اهل بیت (س) در یک کتاب
هشت فرزنده ثمره ازدواج یک زوج جوان درچه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)