• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۰۹۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۷
همدان » سیاسی
در ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی استان مطرح شد؛

ضرورت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰

معاون قضایی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان گفت: انتخابات باید در یک بستر مناسب و دور از جرائم تخلفات انتخاباتی برگزار شود.

ضرورت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، عباس نجفی در نخستین نشست ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی استان گفت: در انتخابات سال آینده باید مطابق توصیه رهبر معظم انقلاب با کمترین مشکل و حاشیه از آراء مردم صیانت کنیم و لازمه تحقق این رسالت مهم هماهنگی میان تمامی دستگاه‌هاست.
 
وی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم در انتخابات موجب بالندگی نظام می‌شود، افزود: یکی از مهمترین رسالت ستاد، ایجاد بستری مناسب برای حضور حداکثری و پرشور مردم در انتخابات است.
 
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ادامه داد: با ایجاد بستری امن همچنین اطلاع‌رسانی و بصیرت‌افزایی در بین اقشار مختلف مردم انتخاباتی سالم خواهیم داشت، همچنین باید فرهنگ صحیح تبلیغات نیز از جانب نامزد‌ها به طرفداران آموزش داده شود تا از ایجاد تفرقه و حواشی جلوگیری شود.
 
نجفی تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی باید با نگاهی کاملا بی طرفانه جریان انتخابات را رصد و به منظور جلوگیری از تشویش اذهان عمومی با مستندات دقیق با خاطیان برخورد کنند.
 
وی یکی از اصلی‌ترین مشکلات در دوران انتخاب را بحث تبلیغات دانست و اضافه کرد: امروزه تبلیغات بیشتر وارد فضای مجازی شده و دستگاه‌های امنیتی باید به شکل ویژه بر این حوزه نظارت داشته باشد، همچنین مدیران کانال‌های فعال و پربازدید نیز باید نسبت به بارگذاری اطلاعات در کانال‌های خود توجیه شوند.
 
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: قوانین مرتبط با انتخابات نیز استخراج و به زبان ساده عمومی در قالب‌های مانند پویانمایی، پیامک، خبر و تصاویر گرافیکی در رسانه ملی و خبرگزاری‌ها منتشر خواهند شد تا از بروز جرائم انتخاباتی پیشگیری شود.
 
مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان هم گفت: برنامه‌های مختلفی ازشبکه استانی سیما، رادیو و خبر در زمینه حوزه انتخابات پخش خواهد شد.
 
مهدی دهقان نیری، با بیان اینکه برنامه مشتاقانه از اول فروردین از شبکه همدان بر روی آنتن خواهد رفت افزود: همچنین برنامه‌هایی مانند برگ زرین از رادیو، گزارش‌های خبری، مصاحبه، تریبون آزاد و گفت و گوی خبری از ویژه برنامه‌های انتخابات است که ازشبکه استانی پخش خواهد شد.
 
مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان ادامه داد: ویژه برنامه‌هایی در زمینه جرائم تخلفات انتخاباتی در ساختار‌های مختلف از جمله وله و موشنگرافی ساخته شده است.
 
دهقان نیری بیان کرد: مهمترین وظیفه صدا و سیما این است که مردم بتوانند به راحتی مشکلات و معضلات خود را به شکل مستقیم به گوش مسئولان برسانند و همین امر می‌تواند آرامش را در اذهان عموم ایجاد کند.
 
وی بیان کرد: صدا و سیما نقش بسزایی در شناساندن یک فرد اصلح دارد و همین امر باعث می‌شود مردم با اطمینان خاطر پای صندوق‌های رای بروند و کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کنند.
 
انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در برخی از حوزه‌ها، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا همزمان ۲۸ خرداد سال آینده برگزار خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرکرد در مسابقات تیراندازی
چهارمین جلد «حماسه سجادیه» منتشر شد
حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نماد ایستادگی و وحدت ملت ایران است
حمایت مصر از بازگشت مذاکرات بین تهران - واشنگتن
هشدارنارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
افزایش پنج برابری شمار پناهندگان بی خانمان در انگلیس
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
ممنوعیت اسپانیا برای دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی
رقابت آلومینیوم، ذوب آهن در اراک
افتتاح ۴۰ پروژه مدیریت بحران در مازندران با اعتبار ۱۶۰۰ میلیارد ریال
مردمی بودن شاخصه اصلی انقلاب اسلامی ایران
برد خارج از خانه هندبال بانوان نفت و گاز گچساران
حضور فعال ایران در نمایشگاه گردشگری EMITT ۲۰۲۶
اهدای عضو نوجوان اهل کریم آباد بهادران
تشکیل سپاه پاسداران؛ یکی ازدستاوردهای انقلاب اسلامی
آخر هفته در بهشت زهرا
ابراز امیدواری کرملین به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا
دوومیدانی داخل سالن آسیا، صعود صفری و زارعی به دیدار پایانی
برگزاری نمایشگاه عرضه‌ی کالا دربخش رودخانه شهرستان رودان
حضور استاندار آذربایجان‌غربی در جمع مردم شهر محمدیار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)