• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۰۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۵
سیاسی » دولت

تاکید رئیس جمهور بر تلاش برای جلوگیری از موج چهارم کرونا

رئیس جمهور تاکید کرد: دستگاه‌های مسئول تمام تلاش خود را برای جلوگیری از موج چهارم بیماری کرونا در کشور به کار گیرند.

تاکید رئیس جمهور بر تلاش برای جلوگیری از موج چهارم کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی عصر چهارشنبه در جلسه روسای کمیته‌های هشتگانه ستاد ملی مقابله با کرونا، در پی گزارش قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره افزایش شهر‌های قرمز بویژه در استان خوزستان و علائم هشدار درباره خیز جدید بیماری در کشور، همه دستگاه‌های مسوول را موظف کرد تمام تلاش خود را برای کنترل زنجیره و مقابله با بیماری و جلوگیری از موج چهارم آن، بکار گیرند.

وی تاکید کرد: باید با همکاری و همراهی مردم و تلاش و نظارت دقیق همه دستگاه‌های مسوول، اجازه داده نشود با شکل گیری خیز جدید بیماری، سلامت و معیشت مردم آن هم در آستانه عید تحت تاثیر قرار گرفته و یا آسیب ببیند و ناچار به تشدید محدودیت‌ها شویم.

قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در این جلسه برنامه‌های تدوین شده برای مدیریت خیز احتمالی بیماری را ارائه کرد که در چارچوب آن، روند بیماریابی، جداسازی و حمایت از بیماران از سوی دستگاه‌های مختلف با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد. این برنامه و طرح قرار شد به صورت آزمایشی در استان خوزستان که هم اکنون برخی شهر‌های آن در وضعیت قرمز هستند، اجرا شود و پس از آسیب شناسی و بررسی میزان موفقیت آن، در سایر شهر‌ها نیز اجرا گردد.

همچنین در این جلسه وضعیت شهر‌های قرمز از جمله در خوزستان بررسی و مقرر شد کنترل و مدیریت مرز‌ها و جلوگیری از تردد مسافران از مرز با عراق تشدید شود و همزمان نظارت بر فعالیت اصناف و کنترل رفت و آمد‌های بین شهری در استان خوزستان افزایش یابد.

رئیس جمهور نیز با تاکید بر اهمیت اقدامات انجام شده در استان خوزستان، به وزارت کشور و قرارگاه عملیاتی ماموریت داد گزارش‌های اقدامات انجام شده را به ستاد ملی برای همکاری سایر دستگاه‌ها ارائه کند و در صورت نیاز نیز به استانداری و ستاد استانی کرونا در خوزستان اختیاراتی تفویض شود.

اقای روحانی تاکید کرد: صرف نظر از نوع ویروس جهش یافته یا غیرجهش یافته می‌بایست نهایت دقت در رعایت پروتکل‌های بهداشتی را انجام داد و بیماریابی زودرس، افزایش تعداد تست‌ها و اطمینان از قرنطینه مبتلایان اصول اساسی در کنترل اپیدمی است.

همچنین در این جلسه در خصوص ایجاد وحدت رویه در صدور مجوز تردد‌های ضروری بین شهری از سوی فرمانداری ها، مقرر شد قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا چارچوب واحدی را آماده و به فرمانداری‌ها ابلاغ کند.

ضرورت تدوین دستورالعمل اجرایی چگونگی کنترل مبادی و ورودی و خروجی کشور و کنترل بیماری از سوی وزارتخانه‌های راه و بهداشت و درمان و هلال احمر از دیگر موارد مطرح در این جلسه بود.

در این جلسه همچنین گزارش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز مرحله دوم واکسیناسیون طبق سند ملی ارائه شد و رئیس جمهور تاکید کرد که روند واکسیناسیون به رغم مشکلاتی که دشمنان در روند تهیه واکسن و تامین منابع مالی آن ایجاد کردند، باید با شتاب ادامه یابد و مردم مطمئن باشند که این روند تا تکمیل کامل واکسیناسیون، متوقف شدنی نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)