• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۲۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ایران، قطب درمان بیماران و عوارض سلاح‌های شیمیایی در دنیا

ایران قطب درمان بیماران و عوارض سلاح‌های شیمیایی در دنیاست و نتایج علمی و تجارب پزشکان ایرانی در تمام دنیا استفاده می‌شود.

ایران، قطب درمان بیماران و عوارض سلاح‌های شیمیایی در دنیابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، در نخستین رادیو وبینار علمی کشور با موضوع «حملات شیمیایی، تجربیات و چالش‌ها» اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران قطب درمان بیماران و عوارض سلاح‌های شیمیایی در دنیاست.
وی افزود: ایران اسلامی در ابتدای حملات شیمیایی در دوران دفاع مقدس تجربه چندانی در این حوزه نداشت؛ ولی پس از سال‌ها فعالیت‌ها و پژوهش‌های علمی، امروز نتایج علمی و تجربیات پزشکان ایرانی در تمام دنیا مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
عباسپور با اشاره به استفاده از سلاح‌های شیمیایی در جنگ جهانی اول، گفت: جامعه جهانی پس از این جنگ با توجه به عوارض آن، به این نتیجه رسید که استفاده از این نوع سلاح ممنوع شود؛ زیرا این سلاح‌ها تلفات گسترده‌ای را ایجاد می‌کرد. افرادی که در معرض این سلاح‌ها قرار می‌گرفتند، دچار عوارض طولانی‌مدت جسمی به‌خصوص در زمینه چشم و ریه می‌شدند؛ به همین دلیل این سلاح در جنگ جهانی دوم به جز موارد محدودی مورد استفاده قرار نگرفت.
وی با اشاره به عوارض و مشکلات جانبازان شیمیایی، تصریح کرد: انسان‌ها روزانه بیش از ۱۰ هزار بار پلک می‌زنند و نفس می‌کشند و هرگز متوجه این اتفاق نمی‌شوند؛ اما جانبازان شیمیایی پس از گذشت سال‌های سال، با هر نفس و یا هر پلک زدن، مشکلات و عوارض هولناک این سلاح‌ها را با تمام وجود حس می‌کنند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ایستادگی و سربلندی ایران در دوران دفاع مقدس، گفت: در آن زمان کشورمان با دست خالی و با اتکا به رزمندگان، توکل به خدا، رهبری پیامبرگونه امام خمینی (ره) و وحدت کلام در مقابل استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و به عاملیت رژیم بعث عراق قرار گرفت و از دوران هشت‌ساله دفاع مقدس سربلند بیرون آمد و امروز نیز کشورمان قطعاً با هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و تکیه بر دانش، تجربه و توانمندی پزشکان و کادر پزشکی خود، در آزمون مقابله با بیماری کرونا سربلند خواهد بود.
«سعید عطاری» مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این وبینار به بیان تاریخچه استفاده رژیم بعث عراق از سلاح‌های شیمیایی و اقدامات درمانی برای آسیب‌دیدگان از این سلاح‌ها پرداخت.
وی ضمن تشریح اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد جانبازان شیمیایی، گفت: دعوت از متخصصان بین‌المللی، ارتباط با تشکل‌های ایثارگری، اعزام پزشکان متخصص به سراسر کشور، برقراری بیمه پایه و بیمه تکمیلی با پوشش‌های کامل برای جانبازان و خانواده آن‌ها، واکسیناسیون بیماری‌های مختلف، پایش سلامت و تأمین تجهیزات لازم، برخی از اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد جانبازان شیمیایی است.
همچنین «سجاد رامندی» معاون فنی بیمه دی نیز در این وبینار به تشریح خدمات این شرکت بیمه‌ای در حوزه جانبازان شیمیایی پرداخت.
این رادیو وبینار علمی به مناسبت سالگرد و بزرگداشت هشتم اسفند سال ۱۳۶۴ که بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) چوئبده آبادان مورد حمله شیمیایی قرار گرفت، برگزار شد و اساتید رشته‌های مختلف علوم پزشکی به ارائه اطلاعات علمی درخصوص مهم‌ترین سرفصل‌های مطرح در موضوع حملات شیمیایی پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)