• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۴۱۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

انتقال ۲۲ هزار موتور به پارکینگ در طرح موتوریار پایتخت

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران:بیش از ۲۲ هزار موتور در طرح موتوریار پایتخت به پارکینگ منتقل شد.

انتقال ۲۲ هزار موتور به پارکینگ در طرح موتوریار پایتختبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ همه خانی افزود: رفتار و تخلف موتورسواران همیشه دغدغه پلیس بوده و ما با موتورسواران چالش داشته ایم.
وی بیان داشت: اگر به گذشته و به پنجاه سال قبل برگردیم قانون‌هایی برای تشدید برخورد با موتورسیکلت سواران وجود داشته است یعنی از دیر باز این موضوع برای پلیس حائز اهمیت بوده است.
سرهنگ همه خانی افزود: نکته مهم در این خصوص اینجا بحث آسیب زا بودن موتورسیکلت است چرا که موتورسوار یکی از آسیب پذیرترین کاربر ترافیکی می‌باشد و امنیت بسیار بسیار کمتری نسبت به دیگر وسایط نقلیه دارد و باید به آمار ۴۴ درصدی تصادفات فوتی تهران اشاره کنیم که به تخلفات موتورسیکلت برمیگردد و این آمار تکان دهند و آمار بالایی می‌باشد.
وی ادامه داد: با اشاره به این آمار می‌توان گفت حدود نیمی از تصادفات فوتی ما در شهر تهران مربوط به موتورسواران است که ۶۳ درصد از تصادفات جرحی ما در تهران نیز مربوط به موتورسواران است و ۳۷ درصد تصادفات این موتورسواران هم در بزرگراه‌ها روی می‌دهد.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ همچنین افزود: اقشار مردم به خاطر حفظ جان و سلامتی خود از ماسک استفاده می‌نمایند و فرهنگ سازی شده است و آمار بالای تصادفات موتورسواران و تخلفات برخی رانندگان و همه موارد دست به دست هم داد تا فکر ویژه‌ای در خصوص ارتقای فرهنگ ترافیک در بین موتور سواران نماییم.
همه خانی بیان داشت: آیا این آمار تکان دهنده نیست و آن خانواده‌ای که در منزل چشم انتظار بازگشت عزیز خود است و منتظر پدر خود هستند که به منزل بازگردد، ولی متاسفانه هر تصادفی را که راجع به موتورسیکلت بررسی می‌کنیم، باز می‌گردد به استفاده نکردن از کلاه ایمنی و تخلفات حادثه ساز متعددی که رانندگان انجام می‌دهند.
وی گفت: ماهیچ وقت اعتقاد به این نداریم که همه موتورسواران قانون گریز هستند ما موتور سواران قانون‌مند بسیاری داریم که به قانون احترام می‌گذارند و از آن پیروی می‌کنند و پشت خط ایست می‌ایستند و از چراغ قرمز عبور نمیکنند، ولی متاسفانه برخی موتورسوارن قانون گریز هستند ومرتکب تخلفات می‌شوند و منجر به این ایجاد آمار و ارقام نگران کننده می‌شوند.
همه خانی گفت: فرهنگ به صورت یک پازل است و پلیس یک تکه از این پازل می‌باشد و سایر تکه‌های این پازل دیگر ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط هستند و آن‌هایی که در بحث فرهنگ دخیل هستند و تکه بسیار مهم از این پازل که از همه تکه‌ها مهم‌تر است خود شخص است و راننده موتورسیکلت است که همه این تکه باید دست به دست هم دهند تا ارتقا فرهنگ صورت پذیرد و حداقل تلفات را در بحث موتورسیکلت داشته باشیم.
وی افزود: خط قرمز پلیس راهور حفظ جان کاربران ترافیک است و اخیرا با طرحی به نام طرح موتوریار اقدام به فرهنگ سازی کرده ایم که بازخورد‌های خوبی هم تاکنون گرفته ایم تا این لحظه بالغ بر بیست و دو هزار موتور سیکلت در این طرح توقیف نشده اند یعنی ۲۲ هزار دستگاه موتور سیکلت را در محل آموزش داده ایم و به جای اینکه به پراکینگ منتقل شوند در همان محل آموزش داده ایم و از این تعداد به پارکینگ منتقل نشده اند و به آن‌ها پس از آموزش اعلام کرده ایم که به سلامت به منزل بروند.
همه خانی گفت: خانواد‌ها در بحث موتورسواران از اهمیت قابل توجهی برخوردار هستند و جامعه هدف ما همین کودکانی هستند که می‌توانند در آینده رانندگانی و کاربران ترافیکی قانون مدار می‌شوند.
وی در خصوص بازخورد طرح موتوریار هم گفت: بازخورد‌هایی که ما از طریق فضای مجازی بسیار مثبت بوده و خود راکبین آموزش دیده در این طرح و سایر شهروندان نیز از اجزای این طرح ابراز رضایت کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)