• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۴۲۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

مسافران مشکوک در فرودگاه‌ها و بنادر قرنطینه خواهند شد

جانشین وزیر راه در ستاد مدیریت بحران از ابلاغ دستورالعمل به روز شده پذیرش مسافران بین‌المللی هوایی و دریایی در شرایط شیوع کرونا و قرنطینه ۱۴ روزه مسافران مشکوک خبر داد.

مسافران مشکوک در فرودگاه‌ها و بنادر قرنطینه خواهند شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از وزارت راه و شهرسازی، آقای شهرام آدم نژاد، ضمن تاکید به توجه مردم به شرایط پذیرش مسافران بین‌المللی در ایران هنگام تصمیم گیری و برنامه ریزی برای سفر، گفت: با توجه به شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در جهان و به منظور شفاف سازی الزامات ورود به کشور در شرایط کرونا برای مردم و همچنین افزایش هماهنگی‌ها و انسجام اقدامات بین وزارت‌های راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امور خارجه، دستورالعمل به روز شده پذیرش مسافران بین المللی در فرودگاه‌ها و بنادر کشور بر اساس پروتکل‌های بهداشتی، در کارگروه متشکل از متخصصان این سه بخش بازنگری و تدوین شد.

وی افزود: دیروز این دستورالعمل به سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان بنادر و دریانوردی ابلاغ شد تا پس از صدور اطلاعیه‌های بین المللی وارد فاز اجرایی شود.

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: بر اساس این دستورالعمل تمامی مسافران بالای ۸ سال که قصد سفر به جمهوری اسلامی ایران را دارند، ملزم به ارائه گواهی تست مولکولی PCR منفی با اعتبار حداکثر ۹۶ ساعت هستند.

وی افزود: این آزمایش‌ها که در مبدا و مقصد باید ارائه شود، می‌بایست از سوی آزمایشگاه‌های مورد تایید مرجع بهداشتی رسمی کشور مبدا صادر شده باشند که اسامی این آزمایشگاه‌ها از طریق وبسایت کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران در هر کشور مبدا اعلام خواهد شد.

جانشین وزیر راه و شهرسازی در ستاد مدیریت بحران گفت: بدیهی است مسافرانی که دارای این آزمایش با شرایط عنوان شده نباشند، توسط شرکت‌های حمل کننده در فرودگاه و بندر مبدا، پذیرش نخواهند شد.

آدم نژاد درباره شرایط محدودیت‌های ورود به کشور افزود: در این دستورالعمل سه گروه دسته‌بندی برای کشور‌ها در نظر گرفته شده است، یکی از گروه‌ها، کشور‌های با شرایط ویژه هستند که از نظر شیوع ویروس کرونا در شرایط بحرانی قرار دارند.

وی گفت: شرایط تعیین شده از سوی وزارت بهداشت در ویرایش اسفند مبنی بر آن است که پذیرش مسافران مستقیم و غیرمستقیمی که ظرف مدت دو هفته پیش از موعد سفر در مبدا یکی از کشور‌های این گروه بیش از ۴ ساعت اقامت داشته‌اند ممنوع است.

وی همچنین در مورد شرایط اخذ تست مجدد پس از ورود به کشور و قرنطینه افزود: گروه دوم دسته‌بندی کشور‌ها در این دستورالعمل، کشور‌های پرخطر هستند که شمال مسافران بالای ۸ سالی می‌شوند که از مبدا اولیه یا به عنوان نقطه ترانزیتی (با اقامت بیش از ۴ ساعت) از این کشور‌ها به مقصد نهایی ایران سفر می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: همچنین مسافران دارای علایم مشکوک به ابتلا به کرونا که در غربالگری در بدو ورود به کشور از مبدا کشور‌های گروه سوم که به عنوان گروه سایر کشور‌ها اطلاق می‌شود، می‌بایست مجددا در محل فرودگاه‌ها و بنادر مسافری کشور مورد آزمایش کووید۱۹ قرار گیرند.

آدم نژاد افزود: ضمنا مسافران این دو گروه، می‌بایست به مدت ۱۴ روز در محل اسکان شخصی که از قبل آن را در فرم تعهد مسافر اعلام می‌نمایند با مراقبت‌های مدنظر وزارت بهداشت در قرنطینه باقی بمانند. همچنین درصورتیکه به تشخیص نمایندگان بهداشت مرزی، مسافری مشکوک به علایم کرونا شناسایی شود، به تشخیص وزارت بهداشت به بیمارستان، هتل یا محل اسکان شخصی اعزام می‌شود.

وی در پایان گفت: شرایط عنوان شده مشمول مسافرانی که واکسن کووید ۱۹ را دریافت کرده‌اند نیز می‌شود، ضمنا لیست کشور‌های با شرایط ویژه و پرخطر در بازه‌های زمانی مختلف توسط وزارت بهداشت به روز رسانی خواهد شد که این لیست و دستورالعمل مذکور در وبسایت سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان بنادر و دریانوردی قابل دسترسی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بانوان مشاور دستگاه‌های اجرایی در لاهیجان
آیین اختتامیه نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
انتصاب لفته دورکوندی به عنوان سرپرست فرمانداری خرمشهر
گشت‌های نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان تعزیرات در پردیس
برطرف شدن آلودگی شبکه آب شرب کاشمر
امضای تفاهمنامه ۴۲۰۰میلیارد تومانی تامین کاغذ کتب درسی
یک ساعت با محیط‌بان در مدرسه شهید ورمزیار خوی برگزار شد
ربیعی: هیچ‌چیز مانع رسیدن به هدف‌مان نخواهد شد
همایش اهمیت صنعت بذر در اقلید
شاخص‌های قیمت مصرف کننده در بهمن ماه
روز‌های بارانی و سرد در راه گیلان
کشف ۳۰ تن سنگ زینتی قاچاق در خور و بیابانک
بررسی ۱۹ پرونده شهری در کمیسیون ماده ۵ خوزستان برای ۹ شهر
رزمایش کمک مومنانه در شهرستان‌های قرچک و پاکدشت
جمع آوری معتادان متجاهر به مراکز ترک اعتیاد رشت
بررسی الزامات اجرای طرح آزمایشی آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در نقده
برنامه ریزی برای حل موضوع «رفع تعهد ارزی»
کانون فرهنگی تربیتی شهید مطهری الشتر، مهد پرورش استعداد‌ها
گسترش محدوده شهری شوشتر برای اجرای طرح‌های حمایتی مسکن
از ابلاغ سهیمه آسیایی به تیم بانوان نفت و گاز تا قابلیت استان برای میزبانی مسابقات هندبال آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)