• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۴۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷
مازندران » اجتماعی

پیام قدردانی خانواده شهید نوروزی از مردم مازندران

خانواده شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی ، در پیامی از مردم انقلابی مازندران در تشییع و خاکسپاری این شهید قدردانی کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ، در پیام قدردانی خانواده شهید نوروزی از مردم ولایی مازندران آمده است :
بی گمان شهدا شمع محفل بشریتند و شهید هدیه‌ای به پیشگاه الهی برای دفاع از اسلام ، ولایت و امنیت جامعه است.
در سرزمین خاطره‌ها آنان که بخشنده اند و مهربان و اخلاص و مجاهدت دارند جاودان می‌مانند. اینان که نشان محبت و مودت و معرفت بر سینه دارند چونان خورشیدی فروزان بر خاطره‌ها می‌درخشند و شهیدان ما از تبار عاشقانی اند که قلبی آکنده از صفا، وفا و دلدادگی دارند و در خاطره‌ها و فراتر از زمان‌ها و مکان‌ها ماندگارند.
با شهادت شهید مدافع امنیت و حریم و وطن و سرباز گمنام آقا امام زمان (عج) و پیرو صدیق راه ولایت، شهید مصطفی نوروزی فضای استان ما مملو از عطر خوش ایثار، از خودگذشتگی و همدلی شد، آری هر بار که یکی از این پرستو‌ها فضای شهر را به حضور خود عطر آگین می‌کند، مردم عزیز و شهید پرور استان با حضور سرشار از شور و شعور خود ثابت می‌کنند که راه این شهدا تنها راه رسیدن به سعادت حقیقی و مسیر این شهدا تنها مسیر رستگاری و فلاح و نجات در دنیا و آخرت است.
بدین وسیله بر خود فرض می‌دانیم خاضعانه و در کمال ادب به پاس این حضور سجده شکر به درگاه احدیت به جای بیاوریم و از همه مسئولین، ارگان ها، نهادها، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، بسیجیان و به خصوص مردم انقلابی، غیور و شهید پرور استان مازندران در تمامی مراحل شنیدن خبر شهادت، انتقال پیکر، استقبال، شب وداع، تشییع پیکر، رژه خورویی، مراسم سوم و دیگر آیین و برنامه‌ها با حضور گرم و صمیمی و باشکوه خود مایه قوت قلب و تسلی خاطر این خانواده شدند، کمال تشکر را داشته باشیم.

پیام قدردانی خانواده شهید نوروزی از مردم مازندران
همین جا لازم است از صدور پیام‌های تسلیت نماینده محترم، ولی فقیه در استان، وزیر محترم اطلاعات، استاندار محترم، نمایندگان محترم مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی، فرماندران محترم بویژه فرماندار مرکز استان، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، ائمه محترم جمعه و جماعات، سلسله جلیله روحانیت، فرماندهی محترم سپاه کربلا، فرماندهی محترم انتظامی استان، فرمانده محترم لشکر ۲۵کربلا، مدیرکل محترم اطلاعات استان، همکاران شهید در اداره کل اطلاعات استان و شهرستان، سپاه ناحیه ساری، اصحاب رسانه، خبرنگاران و عکاسان، مدیرکل محترم و کارکنان صداوسیمای مازندران، شهرداری ساری، بنیاد شهید، بخشدار دودانگه، فرمانده حوزه مقاومت امام سجاد (ع) دودانگه، فرماندهان پایگاه‌های مقاومت روستا‌های دودانگه، اهالی شریف بخش دودانگه و بالاخص مردم متدین و انقلابی روستای ولیک چال و محله زینبیه شهر ساری و سایر اقشار مختلف مردم، مجموعه‌های مردمی و خادمان افتخاری شهدا در استان و همه بزرگوارانی که در این مدت از هیچ کوششی دریغ نداشتند، نهایت سپاس را داشته باشیم و از درگاه خداوند سبحان برای تک تک این برادران و خواهران ارجمند وآحاد مردم مومن آرزوی سلامت، سعادت و اجر عظیم در دنیا و آخرت مسئلت می‌نمائیم.
امید است همه ما بتوانیم در این مسیر پیرو راه شهیدان، امام راحل (ره) و، ولی امرمسلمین جهان رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله العالی باشیم و عطر خوش حضور شهیدان بتواند مایه همدلی بیشتر برای عزت و سربلندی این مرز و بوم و میهن اسلامی بشود. ان شاءالله تعالی.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)