• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۴۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

نشست دو جانبه نیروی انتظامی و هیئت عالی رتبه جمهوری عراق

نشست دو جانبه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و هیئت عالی رتبه جمهوری عراق برگزار و بر آمادگی ایران برای انتقال تجارب به پلیس عراق تاکید شد.

نشست دو جانبه نیروی انتظامی و هیئت عالی رتبه جمهوری عراقبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جانشین فرمانده ناجا در نشست دو جانبه بین ایران و هیئت عالی رتبه جمهوری عراق، گفت: امروز پلیس ایران مفتخر است که در حوزه مبارزه با جرایم سازمان یافته از بهترین پلیس‌های جهان می‌باشد وآمادگی لازم برای انتقال این تجارب به پلیس عراق را داریم.
سردار "قاسم رضایی"؛ با گرامیداشت یاد و خاطره شهید "قاسم سلیمانی" و شهید "ابومهدی المهندس" با خیرمقدم به سپهبد "الفریق عبدالحلیم فاهم کمال الفرهود"؛ معاون اول وزیر کشور عراق و مشاور امنیتی وزیر کشور و هیئت همراه ابراز امیدواری کرد که هیئت عراق در مدت زمان حضور خود در ایران احساس غریبی نکنند و یکی از بهترین لحظات زندگی خود را تجربه کنند.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به اینکه دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق نقاط مشترک بسیار زیادی با یکدیگر دارند، گفت: تعامل بین ما بسیار عمیق و ارتباطات مردم ما به واسطه وجود عتبات عالیات در دو کشور بسیار محکم است و به تبع این همدمی بین دولتمردان دو کشور و در تعامل پلیس دو کشور وجود دارد که اعزام این هیئت عالی رتبه نشان دهنده آن است.
این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اشتراکات قومی، مذهبی و فرهنگی و تجاری و مرز‌های طولانی بین دو کشور بیان کرد: نیاز است که تعاملات دیپلماتیک و دو سازمان پلیس ایران و عراق برای تسهیل در ارتباطات مردم عزیز دو کشور ارتقاء پیدا کند.
سردار رضایی ادامه داد: کشور عزیزمان ایران در حال حاضر با بیش از ۸۳ میلیون نفر جمعیت و ۸۷۵۵ کیلومتر مرز مشترک با ۱۵ کشور همسایه خود در جهان بعد از کشور‌های روسیه و چین بیشترین مرز مشترک را با کشور‌های همسایه خود دارد که در این میان کشور جمهوری عراق یکی از بهترین همسایه‌های ما محسوب می‌شود که بیشترین مرز خشکی را با ایران دارد و خوشبختانه با تعاملات بسیار خوب مرزی بین مرزبانان دو کشور و مدیریت جرایم موجود ما شاهد کمترین مشکلات هستیم.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به ارتباطات بسیار خوب جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های همسایه مطرح کرد: متاسفانه برخی همسایه‌های جنوبی ایران تحت تاثیر استکبار جهانی و ایادی آن ارتباطات ناسالمی را با دشمنان اسلام برقرار نموده اند که امیدوارم به زودی راه و مسیر درست را پیدا کنند.
وی با اشاره به وجود ۲ هزار کیلومتر مرز مشترک ایران با افغانستان و پاکستان افزود: متاسفانه امروز کشور برادر و دوست ما افغانستان تبدیل به قطب و فتنه بزرگ جهان یعنی مواد مخدر شده که براساس برآورد سازمان ملل متحد در سال جاری بیش از ۹ هزار تن مواد مخدر تولید نموده است که در این زمینه پلیس ایران برای مبارزه با سوداگران مرگ علاوه بر استفاده از ظرفیت مرزبانی خود در مرز‌های مشترک با این کشور یک پلیس تخصصی نیز تشکیل که با همت همکارانم در این پلیس و فرماندهی انتظامی سایر استان‌ها و مرزبانان غیور امسال بیش از ۹۷۳ تن مواد مخدر کشف که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش کشف داشته ایم و به زعم سازمان ملل اولین کشور در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر در جهان محسوب می‌شویم که جا دارد از تمامی شهدایی که در این مسیر جان خود را فدای بشریت کرده اند یادی داشته باشیم.
سردار رضایی گفت: با رشادت و جانفشانی همکارانم در مرز‌های شرقی بخش زیادی از هجمه‌های این بلای خانمان سوز که علیه کشور شما (عراق) می‌باشد برطرف می‌گردد که در کنار آن بحث مبارزه با قاچاقچیان کالا، سلاح، انسان و ... مطرح و شما واقف هستید که چه حجم کاری را بر ما وارد می‌کند و عموما مبارزه با این لکه‌های سیاه که امنیت عمومی و روانی مردم کشور‌های منطقه را خدشه دار می‌کند به صورت مسلحانه بود که همانطور که اشاره کردم ما با نثار خون خود تمامی این سختی‌ها را تحمل می‌کنیم تا مردم منطقه در آرامش باشند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اقدامات تروریستی در سطح منطقه به ویژه کشور عراق گفت: ما در این زمینه شهدای زیادی را از ا بتدای انقلاب تقدیم کرده ایم و تجارب گرانبهایی داریم، اما آنچه مسلم است و ما به آن رسیده ایم تعامل و همکاری مردم می‌تواند امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان بیاورد که نمونه بارز آن کشور ایران است.
سردار رضایی گفت: گرچه در این مدت شما در بحث مبارزه با تروریسم تجربیات خوبی دارید که ما درخواست داریم این نشست‌ها و گفتمان‌ها بیشتر باشد تا ارمغان آن و آنچه را که مردم منطقه مستحق آن هستند یعنی امنیت و آرامش را به آن‌ها تقدیم کنیم.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به تجارب ارزنده پلیس ایران در حوزه‌های مختلف مبارزه با مواد مخدر، راهور، آموزش و تربیت نیرو‌های پلیس، پلیس بین الملل، آگاهی و فضای مجازی گفت: امروز پلیس ایران مفتخر است که در حوزه مبارزه با جرایم سازمان یافته از بهترین پلیس‌های جهان می‌باشد و کاملا آمادگی لازم برای انتقال این تجارب به پلیس عراق را داریم.
سردار رضایی عنوان داشت: سامانه ۱۱۰ پلیس ایران یکی از بزرگترین شبکه‌های اجتماعی در سطح کشور محسوب می‌شود که از طریق آن تمامی مردم می‌توانند حتی در دورترین نقاط در کوتاه‌ترین زمان ممکن (بین ۵ تا ۱۵ دقیقه) خدمات پلیسی خود را از ما دریافت کنند؛ به طور مثال سال جاری تاکنون بیش از ۳۷ میلیون تماس با سامانه ۱۱۰ پلیس شده که بیش از ۱۸ میلیون تماس آن منجر به انجام عملیات شده و بیش از ۱۷ میلیون تماس درخواست راهنمایی و مشاوره کرده اند که در این زمینه نیز آمادگی کامل جهت انتقال تجربیات وجود دارد.
وی با اشاره به شرکت‌های وابسته به ناجا از جمله " پلیس +۱۰" گفت: در این شرکت‌ها ۱۰ خدمت پلیس در سراسر کشور در بیش از ۱۲۰۰ نقطه به مردم بدون نیاز حضور آن‌ها به مراکز پلیس ارائه می‌گردد؛ مضاف بر اینکه این دفاتر نه تنها هیچ باری بر دوش پلیس تحمیل نمی‌کنند بلکه بخش اعظمی از کار‌ها را که مانع از انجام ماموریت‌های اصلی می‌شود کم می‌کند.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به راه اندازی سامانه (۱۹۷) در نیروی انتظامی به منظور ارتباط سریع مردم با مسئولان ناجا در ارائه پیشنهاد و با شکایت یا انتقاد از پلیس گفت: امروز پلیس ایران، یک پلیس مردمی و جامعه محور است و شعار ما این است " ما از مردم و برای مردم هستیم" لذا مردم نیز پلیس را دوست دارند و در اکثر ماموریت‌ها همراه و همیار پلیس هستند نمونه بارز آن همکاری بسیار خوب مردم در طرح‌های کرونایی با پلیس بود.
سردار رضایی در خاتمه با خیرمقدم مجدد به هیئت عراقی و با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتباطات و تعاملات خوب با همسایگان ایران گفت: ما آمادگی کامل برای انتقال تجربیات خود به پلیس عراق را داریم و در این خصوص هیچ محدودیتی وجود ندارد.

پیشرفت‌های پلیس ایران چشمگیر و قابل تحسین است

معاون اول و مشاور امنیتی وزیر کشور عراق با بیان اینکه پیشرفت‌های پلیس ایران چشمگیر و قابل تحسین است، گفت: ان شاءالله با تبادل اطلاعات و تجارب و برگزاری کارگاه‌های آموزشی بتوانیم به همه خطر‌ها فائق آییم تا دو کشور برادر و همسایه به ساحل امن برسند.
سپهبد "الفریق عبدالحلیم فاهم کمال الفرهود"، معاون اول و مشاور امنیتی وزیر کشور و رئیس هیئت اعزامی عراق به ایران ضمن تقدیر و تشکر از مهمان نوازی ایرانیان گفت: امروز هیئت عالی رتبه کشور جمهوری عراق در کشور دوم خود یعنی ایران حضور دارد و بنده حامل سلام و تهنیت وزیر کشور عراق "عثمان الغانمی" به شما برادران پلیس هستم.
وی بیان کرد: بین کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق اهداف مشترکی وجود دارد و با توجه به وجود اهداف و منافع مشترک، خطر‌های مشترکی نیز برای دو کشور وجود دارد که در این سفر قصد داریم ضمن تبادل تجربیات خود با پلیس ایران، تفاهم نامه‌ای با کشور ایران در این خصوص داشته باشیم.
سپهبد الفرهود با اشاره به سفر قبلی خود به ایران و بازدید از برخی مراکز پلیس گفت: پیشرفت‌های پلیس ایران چشمگیر و قابل تحسین است که جا دارد برادران عزیز در انتقال این تجربیات به ما کمک کنند.
هیئت اعزامی از کشور عراق شامل برخی از مسئولان عالی رتبه پلیس این کشور از جمله پلیس گذرنامه، راهور، مرزبانی، آگاهی، فتا و ... هستند که با حضور در حوزه‌های تخصصی مربوطه در پلیس ایران ضمن آشنایی با آخرین دستاورد‌های پلیس ایران از تجربیات به دست آمده استفاده خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)