• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۵۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
با حضور وزیر ارشاد

معرفی برگزیدگان دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر

برگزیدگان دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در ۲۷ بخش با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت معرفی شدند.

معرفی برگزیدگان دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دبیر دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: در بخش طراحی پارچه خانم‌ها مجذوبه نوری، زینب صمدیان و فائزه حسن شاهی به ترتیب به عنوان افراد اول تا سوم معرفی شدند.

خانم صدیقه پاک‌بین افزود: آقای محمد بوربور و خانم‌ها رُزا هدایی کُندری و طاهره حاجیونی به عنوان نفرات اول تا سوم بخش کیف این جشنواره بین المللی معرفی شدند.

وی بیان کرد: در بخش کفش آقای ابراهیم کرمانی به عنوان نفر اول و آقای آرش حسامی و خانم مریم رونده‌جو به عنوان نفرات دوم و سوم معرفی شدند.

خانم پاک بین اضافه کرد: پریناز فرحناک به عنوان نفر اول و مینا دامن کشان به عنوان نفر دوم بخش اجتماع بانوان معرفی شدند و از سوی هیئت داوران اثری به عنوان برگزیده سوم شناخته نشد.

دبیر دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: در بخش پوشش بلند خانم مینا علی نقیان به عنوان نفر اول و خانم‌ها زهرا سبک بار و مرضیه ایوتین به عنوان نفرات دوم و سوم این بخش معرفی شدند.

خانم صدیقه پاک‌بین افزود: خانم افسانه یزدجردی به عنوان نفر اول و خانم‌ها فاطمه مهدوی و فاطمه بیات، مشترک به عنوان نفرات دوم و موسسه‌ی طراحان سبک پوشش هون به عنوان برگزیده سوم بخش کالکشن معرفی شدند.

وی اضافه کرد: در بخش کالکشن خانواده خانم‌ها اعظم پارسا و اکرم ناتوان، مشترک به عنوان نفرات اول، خانم سحر تلقانی به عنوان نفر دوم و خانم‌ها لیلا مددی، سمانه محمدی و محدثه خلیلی، مشترک به عنوان نفرات سوم این بخش معرفی شدند.

خانم پاک بین بیان کرد: خانم‌ها سحر تلقانی، راضیه مظاهری و لیلا گلرخ به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم بخش چادر دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر معرفی شدند.

دبیر دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: در بخش مجلسی بانوان خانم فاطمه میرزایی تشئیزی به عنوان نفر اول معرفی و از سوی هیئت داوران اثری به عنوان برگزیده دوم و سوم در این بخش شناخته نشد.

خانم صدیقه پاک‌بین افزود: خانم‌ها فاطمه شریفی، فرناز میرهاشم زاده، زهرا محمدی، فاطمه افراسیابی پور و آذین حلفی در بخش پایان نامه کارشناسی به ترتیب به عنوان نفرات اول تا پنجم معرفی شدند.

وی اضافه کرد: در بخش پایان نامه کارشناسی ارشد خانم‌ها نگین فرامرزی، آتنا فتحی، افسانه حیدری، شیرین کامرانی دمیرچی و مائده زارعی به عنوان نفرات اول تا پنجم این بخش معرفی شدند.

خانم پاک بین بیان کرد: خانم‌ها فرزانه کریمی، فرزانه نوری حسین آبادی، عسل عصری ملکی، نسرین نازفروش و معصومه خلیلی در بخش مقالات نفرات اول تا پنجم شدند.

دبیر دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: در بخش مسابقه‌ی زنده‌ی لباس اجتماع بانوان گروه مهدا از تهران به عنوان برگزیده اول و گروه دریس از تهران و گروه جهان نمای سپهر از اصفهان به عنوان برگزیده دوم و سوم این بخش معرفی شدند.

خانم صدیقه پاک‌بین افزود: گروه‌های چهل حصاران از کاشان، پوستین از ایلام و شهید بهشت از اردبیل در بخش مسابقه‌ی زنده لباس بالاپوش مردانه به عنوان برگزیدگان اول تا سوم معرفی شدند.

وی اظافه کرد: در بخش مسابقه‌ی زنده‌ی عفاف و حجاب گروه‌های ال سی لند از تهران، ضیافت از تهران و المیرا از ایلام به ترتیب به عنوان گروه‌های اول تا سوم این بخش معرفی شدند.

خانم پاک بین بیان کرد: خانم آفاق اکبری یزدان پناه به عنوان نفر اول و خانم‌ها نازنین تاجیک و الهام میان دار به عنوان نفرات دوم و سوم در بخش زیورآلات طراحی (بخش مفهومی کاشان) معرفی شدند.

دبیر دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: در بخش زیورآلات طراحی (آزاد) خانم‌ها فاطمه محمدی، طاهره غلامی و آتنا یوهنگی فر به عنوان نفرات اول تا سوم این بخش معرفی شدند.

خانم صدیقه پاک‌بین افزود: خانم زهرا سلمان زاده به عنوان نفر اول بخش زیور آلات ساخت (کاشان) و خانم‌ها رضوان حاجیان و ترنگ دانشمند به عنوان نفرات دوم و سوم این بخش معرفی شدند.

وی اضافه کرد: در بخش زیورآلات ساخت (آزاد)، خانم‌ها خانم سحر مظلومی، اختر قاسمی و مرجان اسمعیل پور به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند.

خانم پاک‌بین بیان کرد: خانم هلن محمدرضایی در بخش زیورآلات صنایع دستی (زیورآلات سنتی) به عنوان نفر اول و خانم‌ها نفیسه امیرناصری و نفیسه آقاجانی به عنوان نفرات دوم و سوم این بخش معرفی شدند.

دبیر دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر گفت: طاووس طلایی دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در بخش انتخاب ویژه هیات داوران طراحی لباس به خانم‌ها کلثوم سلحشور، مریم فلاح زاده و فاطمه اصغری سلیمان اهدا شد.

در دهمین جشنواره مد و لباس فجر با شعار "بهشت کاشان" که از ۲۸ تا دوم اسفند در برج آزادی تهران برگزار شد، ۲ هزار و ۱۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که از بین آن ۳۰۰ اثر به بخش نمایشگاهی راه پیدا کردند و ۹۳ اثر هم به عنوان آثار برگزیده معرفی شدند.

وزیر فرهنگ: باید به ظرفیت های تاریخی شهرها در مد و لباس توجه ویژه ای شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید همواره به ظرفیت‌های تاریخی شهر‌ها که نماد جمیل و جمال و کمال هستند و همچنین ظرفیت‌های موجود در عرصه لباس اقوام و گروه‌های انسانی توجه ویژه‌ای شود.

سید عباس صالحی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره بین اللمللی مد و لباس فجر در تالار وحدت افزود: لباس موضوعی قدیمی در ارتباط با انسان است و می‌توان به این حوزه از زاویه‌های مختلف نگاه کرد.

وی با اشاره به اینکه یک دیدگاه در تأمین نیاز‌های اولیه انسان بوده که این نگاه درست است، اما کامل نیست تصریح کرد: نگاه دیگر و مهمی که به موضوع مد و لباس می‌توان داشت این است که آن به‌عنوان نماد هویت یک جامعه قلمداد می‌شود.

آقای صالحی اضافه کرد: بخش مهمی از اقتصاد ملی هر کشور در این حوزه (مد و لباس) رفت‌وآمد می‌کند که اگر این دیدگاه را به نگاه پایه اضافه کنیم مسئله مد و لباس جایگاه و تصویر دیگری را در نقشه راه ایجاد می‌کند و موضوعاتی همچون خلاقیت، طراحی و هنر در این میان از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: موضوع مد و لباس از نگاه اقتصاد مقاومتی از یک طرف با بهره جویی از استعداد‌های داخلی امری درون زا و از طرفی دیگر با صادرات ومحصول و خدمات به کشور‌های دیگر برون گرا می‌باشد.

سید عباس صالحی با اشاره به اینکه توجه به سازگاری لباس با زیست‌بوم طبیعی و ویژگی‌های انسانی از جنبه‌های گوناگون حائز اهمیت است بیان کرد: لباس باید با محیط‌زیست و اقلیم و از طرفی دیگر با آداب، هنجار‌ها و عرف اجتماعی تناسب داشته باشد.

وی اضافه کرد: مجموعه این نگاه ها، زاویه دید مارا نسبت به این موضوع (مد و لباس) کامل‌تر و با جشنواره مد و لباس می‌توان این تصاویر را به شکلی نزدیک و نزدیک‌تر در کنار هم قرار دهیم.

آقای صالحی به "بهشت کاشان" به عنوان شعار دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس اشاره کرد وگفت: طراحان با استفاده و الهام از المان‌های موجود در شهر تاریخی کاشان توانستند آثار خوبی را خلق کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)