• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۷۲۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
سیاسی » دولت

هیچ کس حق ندارد در اجرا دخالت کند

رئیس جمهور گفت: قانون اساسی به صراحت می‌گوید جز در مواردی که به صراحت، اجرا به مقام معظم رهبری واگذار شده، همه اجرا بر عهده دولت است و هیچ کس دیگری حق ندارد در اجرا دخالت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در جلسه امروز هیات دولت افزود: این دولت وظیفه سنگینی دارد و باید این وظیفه سنگین را به خوبی انجام دهد و ما همه تلاشمان را در این باره به کار می‌گیریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور اضافه کرد: البته د ر شرایط فعلی، لحن دولت جدید آمریکا قدری تغییر و به بعضی از مسائل اعتراف کرده از جمله اینکه کار دولت قبل غلط و اشتباه بوده، حتی اقدام عملی هم کرده و نامه غلطی را که دولت قبل به سازمان ملل فرستاده بود پس گرفت، اما در زمینه برداشتن تحریم که مسئله اصلی ماست و به صراحت حق مردم را شناختن، ندیدیم قدم جدی از طرف دولت آمریکا برداشته شود.
آقای روحانی گفت: به نظر من امر برداشتن تحریم و اجرای کامل برجام هم خیلی آسان و هم خیلی مشکل است اگر اراده جدی در همه اطراف هفت کشور باشد به ویژه آمریکایی‌ها و ایران تصمیم بگیرند به همه تعهدات عمل کنند، یعنی آمریکا همه تحریم‌ها را بردارد و بلافاصله ایران همه تعهداتش را اجرا کند، این آسان است و می‌تواند در یک یا دو روز انجام شود و اگر یک اراده جدی باشد در همین هفته می‌توان کار را تمام کرد.
رئیس جمهور افزود: اگر در این باره اراده جدی نباشد و اگر همان وسواس خناسی که به جان ترامپ افتاد و او را منحرف، بی آبرو و در صحنه سیاسی نابود کرد و هر چه در سازمان ملل راجع به ایران و برجام اقدام کرد شکست خورد و بیچاره یک مورد هم پیروزی نداشت، در این شرایط کار مشکل می‌شود.
آقای روحانی گفت: صهیونیست‌ها ترامپ را به این چاه انداختند، او شعار می‌داد آمریکا اول، اما در مقام عمل، صهیونیست اول، افراطی گری دوم، نژاد پرستی سوم و آمریکا چهارم، صهیونیست‌ها ترامپ را اغفال کرده و او را گول زده بودند و در یک مسیر غلط بردند.
رئیس جمهور افزود: حالا دولت فعلی قبول دارد دولت قبلی اشتباه کرده و کار غلطی انجام داده یا نه؟ اگر قبول دارد هم باید واضح‌تر و صریح‌تر بگوید اشتباه کرده و هم سریع‌تر به تعهدات عمل و حتی جبران کند. این موضوع دو دوتا چهارتا و بسیار روشن است.

آقای روحانی گفت: دیگران و اروپایی‌ها هم اگر با ما صحبت می‌کنند و تماس می‌گیرند و می‌گویند باید برجام را حفظ کنیم بحث ما این است اگر با لفاظی است ما هم با صدای بلند می‌گوییم که باید برجام را حفظ کنیم، با صدا و سخنرانی و شعار که حل نمی‌شود، آمریکایی‌ها هم شعار می‌دهند که می‌خواهیم به برجام برگردیم می‌خواهیم همه به تعهدات عمل کنیم، اما لفظ کافی نیست بلکه باید در مقام عمل وارد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)