• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۷۳۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
سخنگوی سازمان سنجش:

کنکور دکتری ۱۵ اسفند در ۲۱۰ حوزه برگزار می‌شود

سخنگوی سازمان سنجش: کنکور دکترای سال ۱۴۰۰ روز ۱۵ اسفند و در ۲۱۰ حوزه امتحانی و ۱۱۰ شهر برگزار می‌شود.

خانم فاطمه زرین آمیزی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: آزمون دکترای سال ۱۴۰۰ در روز جمعه ۱۵ اسفند در ۲۱۰ حوزه امتحانی و ۱۱۰ شهر با ۱۸۵ هزار و ۱۶۹ نفر داوطلب برگزار می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: تعداد داوطلبان حدود ۵ هزار نفر نسبت به پارسال افزایش یافته و آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ در ۶۰ شهر برگزار شد و آزمون دکتری ۱۴۰۰ با افزایش چشمگیری در ۱۱۰ شهر برگزار خواهد شد.
وی در خصوص تمهیدات بهداشتی حوزه‌های امتحانی برای آزمون دکتری گفت: تمهیدات بهداشتی برای آزمون دکتری در نظر گرفته شده است و ما تجربه برگزاری آزمون در دوران کرونا را داریم و از آن تجربیات استفاده کردیم و نقاط ضعفی که وجود داشته پوشش دادیم، جلسات نحوه برگزاری آزمون دکتری با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی طی دو هفته گذشته با نمایندگان تام الاختیار حوزه ها، سرپرست سالن‌ها و مسؤولان حفاظت آزمون سراسری برگزار شد و نکاتی که باید رعایت شود بازنگری و تبادل نظر شد.
خانم زرین آمیزی گفت: مثل آزمون‌های گذشته ناظران بهداشت از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تعیین شدند که قبل از برگزاری آزمون و در روز برگزاری آزمون رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در برگزاری آزمون را کنترل کنند.
سخنگوی سازمان سنجش به چینش صندلی‌ها در آزمون دکتری اشاره کرد و گفت: ما در آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ چینش صندلی‌ها را با فاصله یک و نیم متر برای هر داوطلب از هر طرف در نظر گرفتیم البته برای استان خوزستان تمهیدات بیشتری درنظر گرفته شده و فاصله بین صندلی‌ها در این استان به دلیل شرایط خاص کرونا دو متر در نظر گرفته شده است.
وی گفت: پارسال ما شش شهر برای استان خوزستان به عنوان حوزه‌های امتحانی در نظر گرفته بودیم که در این آزمون به ۱۲ شهر افزایش یافته است تا تردد در شهر‌های قرمز انجام نشود و هر داوطلبی بتواند در شهر خودش امتحان دهد.
خانم زرین آمیزی ضمن اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آزمون دکتری تأکید کرد: از نظر تردد برای داوطلبان با پلیس راهنمایی و رانندگی هماهنگی‌های لازم انجام شده که ان شاءالله با کمک خود داوطلبان آزمون پیش رو با سلامت انجام شود البته ما به حوزه‌های برگزاری آزمون متناسب با جمعیت داوطلبی که در آن حوزه وجود دارد تعدادی ماسک ارسال کرده ایم تا اگر
داوطلبی نیاز به ماسک مجدد و یا تعویض ماسک داشت، در اختیار او قرار بگیرد.
وی گفت: درِ حوزه‌های آزمون دکتری ۱۴۰۰ از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح روز جمعه ۱۵ اسفند باز است و داوطلبان برای جلوگیری از تجمع و حفظ آرامش می‌توانند از آن زمان به حوزه‌های آزمون مراجعه کنند.
سخنگوی سازمان سنجش افزود: آزمون دکتری ۱۴۰۰ در یک روز برگزار و در ۲۴۲ کدرشته امتحانی برگزار می‌شود و داوطلبان از روز سه شنبه ۱۲ اسفند می‌توانند با مراجعه به پایگاه سازمان سنجش تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۱۴ اسفند برای دریافت کارت ورود به جلسه اقدام کنند البته اگر داوطلبان مشکلی برای دریافت کارت داشتند می‌توانند با همکاران پاسخگوی اینترنتی ما که به صورت شبانه روز پاسخگو هستند راهنمایی بگیرند، همچنین باجه‌های رفع نقص هم در حوزه‌های برگزاری آزمون برپا شده است و اگر داوطلبی مشکلی داشت می‌تواند برطرف کند.

 نتایج اولیه آزمون دکتری هفته آخر فروردین ۱۴۰۰ اعلام می‌شود

خانم زرین آمیزی گفت: هفته آخر فروردین ۱۴۰۰ و در پایگاه سازمان سنجش نتایج اولیه آزمون اطلاع رسانی می‌شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌توانند در هفته اول اردیبهشت ۱۴۰۰ انتخاب رشته داشته باشند و پس از آن مصاحبه را انجام دهند.

 آزمون سراسری ۱۴۰۰ در تیر برگزار می‌شود

سخنگوی سازمان سنجش درباره سایر آزمون‌ها گفت: ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ انجام شده است و این آزمون در روز‌های پنجم تا هفتم خرداد ۱۴۰۰ طی ۳ روز برگزار می‌شود.
وی در خصوص برگزاری آزمون سراسری گفت: ثبت نام اولیه آزمون سراسری انجام شده، ولی اگر داوطلبی ثبت نام نکرده و فرصت را از دست داده است می‌تواند از ۱۰ تا ۱۳ اسفند با مراجعه به سامانه سنجش ثبت نام را انجام دهد همچنین داوطلبان در این تاریخ می‌توانند ویرایش را انجام دهند.
وی گفت: آزمون سراسری ۱۴۰۰ مطابق آزمون سراسری ۱۳۹۹ طی چهار روز برگزار می‌شود.
زرین آمیزی تأکید کرد: این آزمون در تیر ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

امکان تعویق آزمون دکتری وجود ندارد

سخنگوی سازمان سنجش در ادامه گفت: برای برگزاری آزمون‌های سال ۱۳۹۹ مجوز برگزاری آزمون به دلیل شرایط خاص کرونایی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اخذ شده است و برای آزمون‌های ۱۴۰۰ نیز این مجوز از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اخذ شده و این ستاد برگزاری آزمون را با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و با همکاهنگی سازمان سنجش و وزارت بهداشت تأیید کرده است بنابراین امکان تعویق برگزاری آزمون دکتری وجود ندارد.
وی گفت: امیدواریم با همکاری خود داوطلبان بتوانیم آزمون دکتری پیش رو را در صحت، سلامت و آرامش برگزار داوطلبان برگزار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
باسلام اصلاح هفته آخر فروردین ۱۴۰۱ نه ۱۴۰۰ تو اعلام نتیجه اولیه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)