• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۷۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
بوشهر » اقتصادی
معاون وزیر صنعت:

کالای اساسی برای شب عید تامین شده است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اقدامات لازم برای تامین کالا‌های مردم در شب عید از قبیل گوشت قرمز و سفید و روغن انجام شده است.

کالای اساسی برای شب عید تامین شده استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عباس تابش در حاشیه نشست تنظیم بازار استان بوشهر در جمع خبرنگاران بیان کرد: مشکل تامین کالای اساسی در کشور برطرف شده است و در همین زمینه برای تامین مرغ مصوبه تنظیم بازار برای ۲ ماه آخر سال ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در ماه است که آمار‌ها نشان می‌دهد سقف جوجه‌ریزی رعایت می‌شود.
 
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی نیز مکلف شده است تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی را انجام داده و مرغ استحصالی را تحویل شبکه توزیع با مسئولیت سازمان حمایت دهد.
 
مدیرعامل سازمان حمایت از تولیدکنندکان و مصرف کنندگان با اشاره به اینکه در چند روز گذشته میزان تحویل مرغ به شبکه توزیع به میزان مورد نیاز نبوده است افزود: این آمار در ۲ تا ۳ روز گذشته رشد خوبی داشته و میزان تحویل مرغ کم کم دارد به به رقم معقولش می‌رسد.
 
وی تاکید کرد: با توجه به تعهد وزارت جهاد کشاورزی و قولی که همکاران در این وزارتخانه برای تامین گوشت مرغ داده‌اند پیش‌بینی می‌شود مشکلی به لحاظ تحویل این ماده پروتئینی نداشته باشیم.
 
تابش، با تاکید بر تامین کالای اساسی برای شب عید عنوان کرد: در تامین روغن که تعدیل قیمت داشته، فراوانی کالا در بازار محقق شده و جذب روغن در شبکه توزیع کاهش یافته است.
 
افزایش بازرسی‌ها از بازار
 
وی با بیان اینکه بازرسان صنعت و معدن با همکاری سایر نهاد‌های مرتبط در حال پایش بازار هستند افزود: گروه‌های بازرسی و نظارت به صورت شبانه‌روزی فعال شده و در این راستا خودرو‌های متحدالشکل بازرسی و نظارت در استان‌ها راه‌اندازی شده است.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش شعب رسیدگی کننده در تعزیرات حکومتی به پرونده‌های تخلف خبر داد و بیان کرد: با تفاهم انجام شده قرار است شعب تعزیرات حکومتی در استان‌ها برای برخورد سریع با متخلفان در بازار افزایش یابد.
 
وی با بیان اینکه هیچ‌گونه افزایش قیمتی تا پایان سال در بازار اتفاق نمی‌افتد افزود: سازمان حمایت از تولیدکنندکان و مصرف کنندگان بررسی قیمت هیچ کالایی در دستور کار ندارد و اگر اتفاق خاصی در اقتصاد کشور به لحاظ شاخص‌های کلان اقتصادی رخ ندهد مردم به لحاظ قیمت نگرانی نداشته باشند.
 
تابش، ذخایر مواد پروتئینی از جمله گوشت قرمز و سفید و مواد دامی به اندازه کافی دانست و بیان کرد: ماهانه میزان جوجه‌ریزی ۱۱۰ میلیون قطعه است، ولی برای ایام پایان سال وزارت جهاد کشاورزی ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی برنامه‌ریزی شده است امید می‌رود نیازی به توزیع ذخایر کالا‌های اساسی نداشته باشیم.
 
ترخیص ۴ میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور 
 
وی با اشاره به ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات گفت: در یک ماه گذشته افزون بر ۴ میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور ترخیص شده است.
 
مدیرعامل سازمان حمایت از تولیدکنندکان و مصرف کنندگان بیان کرد: امروز دغدغه‌ای که برای برخی وارد کنندگان برنج در استان بوشهر مطرح بود در نشست تنظیم بازار حل و فصل شد و مشکلی برای تامین کالا‌های اساسی تا پایان سال و ماه مبارک رمضان نداریم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)