• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۸۱۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۰
علمی و فرهنگی

سرقت اطلاعات شخصی از راه ردیابی مکان

سرقت اطلاعات شخصی از راه ردیابی مکان به وسیله برنامه‌های تلفن همراه، چقدر امکان دارد؟

به گزارش گروه وب‌گردی خبرگزاری صدا و سیما، چرا کاربران عمدتاً از پیامد‌های حریم خصوصی برخی از مجوز‌هایی که به برنامه‌ها و خدمات اعطا می‌کنند، بی‌اطلاع هستند؟

 

سرقت اطلاعات شخصی از راه ردیابی مکان

 
جهت پاسخ به این سؤال، دو محقق - Mirco Musolesi (دانشگاه بولونیا، ایتالیا) و بنیامین بارون (کالج دانشگاه لندن، انگلیس) یک مطالعه میدانی با استفاده از یک برنامه خاص (TrackingAdvisor) برای این تحقیق انجام دادند.
 
از راه نرم‌افزار به‌کار رفته در این پژوهش، محققان قادر به دستیابی به اطلاعات شخصی، برنامه‌ها و تنظیمات حریم خصوصی کاربران شده‌اند.
 
موسولسی توضیح می‌دهد: "کاربران عمدتاً از پیامد‌های حریم خصوصی برخی از مجوز‌هایی که به برنامه‌ها و خدمات اعطا می‌کنند، بی‌اطلاع هستند، به‌ویژه درباره اطلاعات ردیابی مکان ".
 
"به لطف تکنیک‌های یادگیری ماشین، جمع‌آوری این اطلاعات حساس مانند محل زندگی کاربران، عادات، علایق، اطلاعات جمعیتی و مربوط به شخصیت کاربران فراهم شده است ".
 
نقض حریم خصوصی کاربران
 
این نخستین مطالعه گسترده‌ای است که دامنه اطلاعات شخصی را می‌توان از داده‌های ردیابی مکان استنباط کرد. این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که چگونه جمع‌آوری چنین اطلاعاتی می‌تواند نقض حریم خصوصی کاربران را در پی داشته باشد. به همین منظور، محققان یک برنامه تلفن همراه (TrackingAdvisor) ایجاد کردند که به‌طور مستمر موقعیت مکانی کاربر را جمع‌آوری می‌کند.
 
از راه داده‌های موقعیت مکانی، این برنامه می‌تواند اطلاعات شخصی را استخراج کند و از کاربران می‌خواهد که درباره درستی این اطلاعات بازخورد ارائه دهند و همچنین از لحاظ حساسیت به حریم خصوصی، ارتباط آن‌ها را ارزیابی کنند.
 
۶۹ کاربر در این مطالعه شرکت کردند و حداقل دو هفته از TrackAdvisor استفاده کردند. TrackAdvisor بیش از ۲۰۰۰۰۰ مکان را ردیابی، تقریباً ۲۵۰۰ مکان را شناسایی و تقریباً ۵۰۰۰ اطلاعات شخصی مربوط به جمعیت و شخصیت را جمع‌آوری کرد.
 
در میان داده‌های جمع‌آوری‌شده، کاربران دریافتند که حساس‌ترین اطلاعات، مربوط به بهداشت، وضعیت اقتصادی - اجتماعی، قومیت و مذهب بوده‌اند.
 
موسولسی ادامه می‌دهد: "ما فکر می‌کنیم نشان دادن میزان و کیفیت اطلاعاتی که برنامه‌ها می‌توانند از راه ردیابی موقعیت مکانی جمع‌آوری کنند، به کاربران وابسته است. برای ما نیز به همان اندازه است که درک کنیم. آیا کاربران فکر می‌کنند اشتراک‌گذاری اطلاعات با مدیر برنامه‌ها یا شرکت‌های بازاریابی قابل ‌قبول است یا آن را نقض حریم خصوصی آنها می‌دانند؟ "
 
طراحی سیستم‌های تبلیغاتی هدفمند جهت محافظت از حریم خصوصی کاربران
 
به گفته محققان، تجزیه ‌و تحلیل‌هایی از این ‌دست راه را جهت طراحی سیستم‌های تبلیغاتی هدفمند در کمک به کاربران هموار می‌کند تا از حریم خصوصی خود محافظت کنند، به‌ویژه با هدف قرار دادن داده‌هایی که حساس‌تر می‌دانند.
 
موسولسی تأیید می‌کند: "با تشکر از چنین سیستم‌هایی، کاربران علاقه‌مند به‌عنوان‌ مثال در محافظت از اطلاعات مربوط به ‌سلامتی خود می‌توانند هر زمانی که به کلینیک بهداشتی یا بیمارستان مراجعه می‌کنند، گواهی دریافت کنند ".
 
همچنین این موضوع می‌تواند به توسعه سیستم‌هایی منجر شود که به لطف تنظیمات حریم خصوصی که قبلاً تعریف ‌شده‌اند، به‌طور خودکار از جمع‌آوری اطلاعات حساس از اشخاص ثالث جلوگیری کنند.
 
منبع: پلیس فتا
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
انچه مسلم است غربیها بخود اجازه تفحص در امور شخصی دیگران نمیدهند مگر اینکه با همکاری برخی غربیها و کمک برنامه سازان توسط کسانی دنبال شود که قصد مدیریت جهان و ساخت تمدن نوین باشند.
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
هفته پایانی لیگ تکواندوی پسران رشت
کشف و ضبط بیش از ۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مهاباد
برپایی محفل نورانی انس با قرآن
استقبال البرز نشینان از نمایشگاه قرآن
هفته شانزدهم لیگ برتر هندبال؛ فرازبام از پسِ مس برنیامد
روند آموزش و به‌کارگیری سگ‌های موادیاب
مزایای شخم زمستانه در گیلان
هشدار مدیریت بحران درباره احتمال افزایش آلودگی هوا در مرکز استان
جشن تکلیف ۸۰۰ دانش آموز دختر چهارباغی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)