• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۳۹۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
البرز » سیاسی
امام جمعه کرج مطرح کرد؛

همه در صدد تشویق برای انتخابات پیش رو باشیم/ به افراد قدرت طلب و منفعت طلب فرصت ندهید

آیت الله حسینی همدانی گفت:همگان درصدد تشویق برای حضور با شکوه مردم در انتخابات ۱۴۰۰ باشیم.


همه در صدد تشویق برای انتخابات پیش رو باشیم/ به افراد قدرت طلب و منفعت طلب فرصت ندهیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز ، امام جمعه کرج در خطبه های این هفته خود با نزدیک شدن انتخابات و تاکید بر حضور مشارکت همه جانبه مردم در انتخابات،گفت:  همه در صدد تشویق هم باشیم برای شرکت در انتخابات آینده تا مشارکت حداکثری که دشمن شکن است و قدرت رئیس جمهور را بیشتر می کند شکل بگیرد و در توطئه دشمنان هم خنثی شود.

امام جمعه کرج  با لزوم دقت در انتخاب افراد در انتخابات پیش رو شوراها افزود: در بحث شوراها دقت کنید افراد قدرت طلب و منفعت طلب را فرصت ندهید و در بیانات خودشان، اطرافیان، طرفداران و حامیانشان تا می توانید دقت کنید ببینید چه کسی از چه کسی حمایت می کند که رای بدهید و یا ندهید همین کافی است.

آیت الله حسینی همدانی گفت: معتمدین و ناظران و محققان و نظر دهندگان خدا را شاهد و ناظر بر اعمال خود ببینند و بدانند که کوچک ترین چیزی در دستگاه الهی گم نمی شود و به حساب می آید، آن که آخرت خودش را به خاطر دنیای دیگران خراب می کند خسران زده تر خواهد بود.

او با اشاره به این که افراد انگیزه خودشان را برای شرکت در انتخابات قضاوت کنند ،گفت: باید نشست  بین خود و خدا بررسی کرد که انگیزه برای آمدن در عرصه چیست آیا اگر موفق شدید می توانید در مقابل فشار دوستان و بستگان و اطرافیان بایستید و خلاف مرتکب نشوید.

امام جمعه کرج  در ادامه گفت: آیا می توانید طوری خودتان را حفظ کنید که جز مجرمان دوره بعد نباشید و ده ها مورد دیگر اگر با خودتان عادلانه به نتیجه رسیدید توکل کنید به خدا و وارد عرصه بشوید.

نماینده ولی فقیه در البرز افزود: با خطاب قرار دادن اعضای شورای نگهبان،گفت: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مواظب باشید در مسئله اف ای تی اف با فشار و جنگ روانی موجود دچار اشتباه محاسباتی نشوید که خدای نکرده به ضرر منافع امروز و فردای مردم مطلبی را تصویب کنید.

آیت الله حسینی همدانی گفت: همانطور که می دانید جایگاه، نقش و کارکرد مسجد در جامعه اسلامی بسیار بالاست و اگر همه ارکان و عواملی که در مسجد فعال هستند با وظائف تعریف شده اقدام لازم را داشته باشند، اتفاقات مبارکی در محله و منطقه ماموریت رخ خواهد داد که نمونه های عینی آن را در دوران پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس و اخیراً در بحث کمک مومنانه و مواسات را همه مشاهده کردیم.

او افزود: قطعاً یکی از مهمترین وظائف، وظیفه مقابله با تهاجم و شبیخون فرهنگى دشمنان نظام اسلامى است که بسیج و کانون مساجد و هر گروهی که در مسجد فعال هستند، مى‏توانند در این زمینه و مقابله با جنگ نرم دشمن نقش آفرینی کنند.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به نقش اصیل مساجد در بیانیه گام دوم گفت: در گام دوم انقلاب باید به نقش اصیل مساجد در جامعه سازی و دولت سازی و تمدن سازی بیش از پیش اهمیت داده شود.

نماینده ولی فقیه در البرز افزود: متاسفانه تا امروز با این که تلاش های ارزشمندی صورت گرفته اما قسمت زیادی از کارکردهای مسجد به خصوص در بعد اجتماعی به خاطر عدم شناخت درست متولیان از جایگاه خطیر مسجد، ضعف مدیریت، ضعف سیاست گذاری، ضعف برنامه ریزی و موازی کاری های غیر مفید دستگاه های مدعی، روی زمین مانده است.

او گفت: همه شما اهمیت آب و خاک و فضای سبز را می دانید و دستورات دینی هم بر حفظ این منابع تاکید دارند که غرس درخت، نگهداری درخت تا زمان به ثمر نشستن، قطع درخت و امثال این ها در روایات فراوان گفته شده در روایت دارد قطع درخت باعث فرود آمدن عذاب می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)