• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۱۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
در مراسم بهره‌برداری از جنگل‌کاری دامنه جنوبی البرز

توسعه فضای سبز عزم عمومی را می طلبد

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه فضای سبز در کشور پهناوری چون ایران بدون فرهنگ سازی و ورود مردم به این عرصه امکان‌پذیر نیست.

توسعه فضای سبز عزم عمومی را می طلبدبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما، آقای اسحاق جهانگیری در مراسم بهره‌برداری از پروژه هزار هکتاری جنگل‌کاری دامنه جنوبی البرز که با حضور رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار تهران در ارتفاعات تلو لشگرک تهران برگزار شد، افزود: هم دولت و هم شهرداری تهران گام‌های بزرگی برای افزایش سرانه فضای سبز شهر تهران در سال‌های اخیر برداشته اند,، اما واقعیت آن است که توسعه فضای سبز و رساندن سرانه آن به استاندارد‌های جهانی نیازمند فرهنگ سازی، عزم ملی و مشارکت همه آحاد جامعه است.

جهانگیری گفت: دولت و شهرداری برای توسعه فضای سبز باید اقدامات خود را در دو بخش پیش‌برنده و ایجابی و همچنین اقدامات حفاظتی و بازدارنده به پیش ببرند.

بیشتر بخوانید؛

  • بهره برداری از پروژه هزار هکتاری جنگل کاری دامنه جنوبی البرز

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به مشکلات جنگل‌های زاگرس و جنگل‌های شمال گفت: باید اقدامات حمایتی از جنگل‌ها و از جمله قانون حراست از آن‌ها داشته باشیم تا کسی به این فضا‌ها تجاوز نکند.

جهانگیری درخت را نماد زندگی و رشد و بالندگی دانست و با اشاره به تاکیدات و تصریحات دینی و مذهبی ما به حفاظت از محیط زیست، افزود: حفاظت از محیط زیست بصورتی جدی وابسته به احیای فضا‌های سبز و حفاظت از آنهاست و باید از جنگل‌های طبیعی حراست کرد و به موازات آن، از توسعه فضای سبز در داخل شهر‌ها حمایت کرد.

وی گفت: در شهر تهران کار بزرگی در ایجاد کمربندی شهر شده است و تاکنون ۴۵ هزار هکتار کمربند سبز در تهران ایجاد شده است که سرانه فضای سبز برون شهری را به ۲۴ متر مربع و سرانه درون شهری را به ۱۷ متر مربع رسانده است و امیدوارم این اقدامات همچنان تداوم داشته باشد.

بر اساس این گزارش، آقای پیروز حناچی شهردار تهران هم در سخنانی توسعه فضای سبز و کمربند سبز شهری را عاملی موثر در تثبیت حریم شهری و جلوگیری از توسعه بی‌رویه شهر دانست و افزود: کمربند سبز شمالی تهران، حریم شهر را از تعدی و ساخت و ساز‌های غیرمجاز حفاظت می‌کند.

آقای محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم در سخنانی با اشاره به افزایش سرانه فضای سبز درون شهری به ۱۷ متر مربع در سال‌های اخیر گفت: این توسعه البته در برخی مناطق شهرداری کمتر بوده است که باید برای نزدیک شدن سرانه مناطق به یکدیگر اقدامات جدی صورت پذیرد.

وی افزود: در سال‌های اخیر شورای اسلامی شهر تهران با حذف قانون برجگاه‌ها، از باغات شهر تهران حفاظت جدی به عمل آورد.

وی توسعه ۴۵ هزار هکتار کمربند سبز در شمال شهر تهران را یکی از اقدامات موثر برای حفاظت از محیط زیست شهری و حفظ حریم شمالی شهر تهران دانست و تاکید کرد: یکی از اولویت‌های اصلی شورای اسلامی شهر تهران در این دوره، حفظ باغات شهری و فضای سبز بود و تلاش کردیم مجموعه اقدامات و سیاست‌گذاری‌های ما در این مسیر به جلو برود.

 

عکس های مراسم بهره‌برداری از پروژه هزار هکتاری جنگل‌کاری دامنه جنوبی البرز را در اینجا ببینید

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)