• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۱۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در راستای طرح نسخه الکترونیک

حذف دفترچه کاغذی تا اردیبهشت ۱۴۰۰

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: حذف کاربرد دفترچه کاغذی بیمه سلامت با شیب ملایم دنبال شده است و به مرور تا اردیبهشت ۱۴۰۰ به سمتی می‌رویم که نیازی به استفاده از دفترچه کاغذی نباشد.

حذف دفترچه کاغذی تا اردیبهشت ۱۴۰۰به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما آقای مهدی رضایی با اشاره به اینکه در زمینه رسیدگی الکترونیک به اسناد بستری، ۹۵ درصد بیمارستان‌های کشور به این طرح پیوسته‌اند، افزود: ۱۰۰ درصد بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی، ۸۵ درصد بیمارستان‌های خصوصی، دولتی و غیر دانشگاهی و خیریه به طرح رسیدگی الکترونیک به اسناد بستری پیوسته‌اند و اسناد خود را به صورت الکترونیکی ارسال می‌کنند.
وی افزود: این طرح منجر به تسریع روند ارائه خدمات درمانی، کاهش هزینه‌ها و مدیریت منابع، شفافیت در رسیدگی و بررسی خدمات ارائه شده به بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت و همچنین صرفه جویی در مصرف کاغذ و تنظیم هوشمند اسناد رسیدگی بر اساس قوانین بیمه گری می‌شود.
آقای رضایی با بیان اینکه روند کاهش کاربرد دفترچه‌های کاغذی بیمه سلامت و همچنین اجرای طرح‌های موثر و قانونی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در سال‌های اخیر ادامه داشته و همچنان نیز ادامه دارد، گفت: در این زمینه باید توجه کرد که حذف دفترچه‌های کاغذی باید به مرور و در واقع با کاهش کاربرد دفترچه انجام شود؛ زیرا برخی از ارائه دهندگان خدمات سلامت هنوز آموزش‌های لازم را در زمینه نسخه نویسی الکترونیک ندیده‌اند و باید هر دو سمت موضوع، یعنی گیرندگان و ارائه دهندگان خدمات سلامت با مزایای این طرح آشنا شوند و ترجیح عمومی به سمت کاهش حداکثری استفاده از دفترچه باشد و منجر به نارضایتی نشود.
وی ادامه داد: هر طرحی در ابتدای اجرا با مشکلاتی همراه است و باید این مشکلات با تعامل و همکاری به مرور برطرف شود. در نتیجه تصمیم بر این شد که کاهش کاربرد دفترچه کاغذی بیمه سلامت با شیب ملایم دنبال شده و به مرور تا اردیبهشت ۱۴۰۰ به این سمت حرکت کنیم که نیازی به استفاده از دفترچه کاغذی نباشد. از طرفی بیش از ۹۶ درصد مراکز طرف قرارداد و مطب‌ها به سامانه نسخه نویسی الکترونیک متصل شده‌اند و برای نسخه پیچی الکترونیک نیز تعامل لازم با داروخانه‌ها و انجمن داروسازان انجام شده است.
آقای رضایی گفت: در این زمینه مشوق‌هایی نیز در نظر گرفته شده تا ارائه دهندگان خدمت به ارائه خدمات الکترونیک تشویق شوند و در عین حال مشکلی برای بیمه شدگان ایجاد نشود.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: ارجاع الکترونیکی خدمات نیز گام دوم طرح نظام ارجاع در صندوق بیمه همگانی سلامت خواهد بود که زمینه اجرای برنامه پزشکی خانواده توسط وزارت بهداشت را فراهم می‌کند. همچنین در صورت آماده شدن مدل اجرایی برنامه پزشکی خانواده از طرف وزارت بهداشت، این آمادگی از طرف سازمان بیمه سلامت وجود دارد که در نظام شبکه‌ها ادغام کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور
راه اندازی شعبۀ استان خوزستان انجمن علمی مطالعات نهج‌البلاغه
تکمیل طرح‌های نیمه تمام و بهبود فضای کسب و کار در خراسان شمالی
اولین برف پاییزی ارتفاعات خلخال را سفید پوش کرد
پیروزی پرگل المپیاکوس و گلزنی طارمی
جنجال بر سر تغییر یک نام صهیونیستی در ایرلند
وداع باشکوه با شهید خوشنام در همدان
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
تشییع و خاکسپاری یک شهید گمنام در بندرعباس
رقابت ۵۰ دانش‌آموز مازندرانی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی
روز‌های پایانی برداشت سیب زمینی در اقلید
عزت ایران اسلامی مرهون فداکاری مادران شهداست
لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی ایران از دست نداده‌ایم
ضرورت مدیریت یکپارچه آب با توسعه‌ی همکاری‌های منطقه
نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا
قم میزبان آئین تجلیل از مادران و همسران شهدا
استقرار بالگرد آتش نشانی در دزفول
استقلال قم راهی فینال شد
قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی را دارند
تشریح برنامه هاودستاورهای توسعه ای آذربایجان غربی دربرنامه زنده استاندار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)