• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۲۵۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
اجتماعی » جامعه و شهری

توانمندسازی مددجویان با توسعه اشتغال پایدار و ایجاد درآمد باثبات

​طرح‌های برتر نخستین جشنواره صنایع روستادوست معرفی و تاکید شد: توانمندسازی مددجویان با توسعه اشتغال پایدار و ایجاد درآمد باثبات مهم‌ترین ماموریت کمیته امداد است.

توانمندسازی مددجویان با توسعه اشتغال پایدار و ایجاد درآمد باثباتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره صنایع روستادوست با حضور رئیس و معاونان کمیته امداد، مخترعان، صنعتگران و فعالان عرصه اقتصاد روستایی کشور برگزار شد.
سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم توانمندسازی مددجویان را مهمترین ماموریت کمیته امداد عنوان کرد و گفت: رسیدن به توانمندسازی جز با توسعه اشتغال پایدار و ایجاد درآمد باثبات برای خانواده‌های تحت حمایت ممکن نیست.
وی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از جامعه هدف کمیته امداد ساکن روستا‌های کشور هستند، ادامه داد: عرصه روستا، عرصه اقتصاد پویا و خوداتکاست و همه باید با کمک به رشد و تعالی فرصت‌های شغلی در روستا، زمینه افزایش درآمد و ماندگاری جوانان در روستا‌ها را بیش از پیش فراهم کنیم.
آقای بختیاری به پیشنهاد کمیته امداد برای پذیرش مسئولیت اشتغال خانگی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: شاهد طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه برای توسعه اشتغال خانگی روستایی در جشنواره صنایع روستادوست بودیم که با ابتکار و ذهن خلاق مخترعان کشورمان شکل گرفته است.
رئیس کمیته امداد بر ضرورت حمایت از طرح‌های نوآورانه برای رشد اقتصاد روستا تاکید کرد و گفت: این نهاد آمادگی دارد با انعقاد قرارداد خرید و سرمایه‌گذاری روی طرح‌های مورد نظر، از صنایع روستادوست حمایت کند.
وی تولیدات فرش مددجویان کمیته امداد را یک الگو در تولید با کیفیت جهانی توصیف کرد و ادامه داد: در تمام صنایع مرتبط با روستا این ظرفیت وجود دارد و وظیفه صنایع روستادوست کمک به ارتقای کیفیت و کمیت تولید در روستاست.
آقای بختیاری با بیان اینکه طرح‌های اشتغال و فرصت‌های شغلی کمیته امداد برای مددجویان در سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: تعداد مشاغل تولیدی برای مددجویان تا پایان سال به ۲۲۵ هزار شغل خواهد رسید که درآمد در خور توجهی را برای خانواده‌های تحت حمایت ایجاد می‌کند.
رئیس کمیته امداد گفت: توفیق این نهاد در ایجاد طرح‌های شغلی موجب افزایش اعتبارات اشتغال مددجویان در بودجه سال ۱۴۰۰ شده و مجلس شورای اسلامی به همین منظور ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته است.
حجت‌الله عبدالملکی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد نیز در این مراسم با اشاره به دریافت سه هزار طرح در جشنواره روستادوست، گفت: از این تعداد ۵۰ طرح توسط داوران زبده صنعتگر مورد پذیرش قرار گرفته است و ۶۰ طرح در نمایشگاه حضور یافت.
وی با بیان اینکه بسیاری از طرح‌های جشنواره روستادوست دانش‌بنیان است، اضافه کرد: صنایع روستادوست در چارچوب اقتصادی مقاومتی طراحی شده و هدف از آن معرفی صنایعی است که در مقیاس کوچک روستا، مقرون به صرفه باشد و با فناوری ساده و نوآورانه به جهش تولید در روستا کمک کند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تاکید کرد: دبیرخانه جشنواره صنایع روستادوست در کمیته امداد دائمی شده است و امیدواریم با شناسایی صنایع مرتبط و معرفی آن به فعالان عرصه اقتصاد روستایی گامی در جهت رونق تولید و کمک به صنایع برداریم.
در پایان این مراسم طرح‌های صنعتی برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
دستگاه تولید الیاف موز از استان اصفهان رتبه برتر این جشنواره را کسب کرد و دستگاه نخریسی از استان چهارمحال و بختیاری و دستگاه کمک به برداشت گردو از استان همدان حایز رتبه‌های دوم و سوم شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)