• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۳۴۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۹
اقتصادی » آب و انرژی

عزم جدی دولت در توسعه زنجیره پروپیلن در کشور

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از عزم جدی دولت در توسعه زنجیره پروپیلن در کشورخبرداد.

عزم جدی دولت در توسعه زنجیره پروپیلن در کشوربه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، بهزاد محمدی با تأکید بر توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی برای کیفی‌سازی و توسعه هوشمند این صنعت، گفت: با تصویب آیین‌نامه ساخت واحد‌های میان‌دستی و پایین‌دستی پتروشیمی و اصلاح آیین‌نامه تخفیف پلکانی خوراک در هیئت دولت، زمینه اجرای طرح‌های زنجیره پروپیلن فراهم شد.
 
وی درباره مصوبه هیئت دولت برای توسعه صنعت پتروشیمی و آمایش سرزمین در حوزه این صنعت، گفت: خوشبختانه مصوبه بسیار خوب و موثری صادر شده است که شامل دو بخش کلی است؛ بخش نخست آیین‌نامه ساخت واحد‌های میان‌دستی و پایین‌دستی پتروشیمی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تعاونی برای انتقال پروپیلن تولیدی به داخل کشور با رویکرد آمایش سرزمینی و ایجاد اشتغال پایدار است که مسیر توسعه زنجیره ارزشمند پروپیلن را در کشور تسهیل می‌کند و بخش دوم «اصلاح آیین‌نامه تخفیف پلکانی خوراک» است که با اصلاحات انجام شده کاربردی‌تر و موثرتر می‌شود.
 
محمدی درباره کمک این مصوبه به توسعه صنعت پتروشیمی، افزود: همانطور که پیش‌تر هم اعلام شده بود، شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطالعه و بررسی گسترده‌ای در خصوص ساختار کیفی صنعت پتروشیمی انجام داده است و راهبرد «توسعه زنجیره ارزش محصولات» را یک راهبرد و راهکار اساسی برای کیفی‌سازی و توسعه هوشمند صنعت پتروشیمی می‌داند. در این راه لازم است برخی از مواد قانونی و مقرراتی ایجاد و یا اصلاح شوند که دو آیین‌نامه‌ای که به آن اشاره شد در همین زمینه تدوین و به هیئت دولت ارسال شد.
 
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه زنجیره پروپیلن مهمترین زنجیره ارزش محصولات در صنعت پتروشیمی است، اما تا کنون در توسعه آن موفق عمل نشده است و یا ناکافی بوده است، ادامه داد: بخش عمده‌ای از واردات محصولات پتروشیمی، حدود ۶۰۰ میلیون دلار در زنجیره پروپیلن بوده که معادل ۴۰ درصد از کل ارزش واردات محصولات پتروشیمی است.
 
محمدی تصریح کرد: در بررسی دلایل توسعه نیافتن کافی زنجیره پروپیلن به مواردی از جمله مشکلات و موانع تولید پروپیلن در کشور برخوردیم، زیرا می‌دانیم اگر پروپیلن کافی تولید شود، زنجیره پایین‌دست آن جذابیت دارد و توسعه می‌یابد، هم‌اکنون حدود یک میلیون تن پروپیلن در کشور تولید می‌شود که برای جبران کمبود آن طرح‌هایی تعریف کرده‌ایم که در پایان برنامه هفتم توسعه، سال ۱۴۰۵ تولید پروپیلن ایران به حدود ۴ میلیون تن می‌رسد.
 
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه برای اجرایی شدن این طرح‌ها لازم بود مسیر توسعه تسهیل و هموار شود، گفت: با آیین‌نامه‌های فوق در عمل این زمینه فراهم شده است و طرح‌های تولید پروپیلن که در پارک پروپیلن عسلویه طراحی شده و خوشبختانه موافقت‌نامه اولیه طرح‌های آن هم ازسوی وزارت نفت صادر شده است به سمت اجرایی شدن خواهند رفت.
 
وی افزود: ازسوی دیگر با توجه به لزوم توجه به توسعه متوازن و آمایش سرزمینی در حوزه صنعت پتروشیمی، با صدور این مصوبه ازسوی هیئت دولت، طرح‌های پایین‌دست پروپیلن در مناطق داخلی کشور قابل توسعه خواهند بود و به بازار هدف که همان بنگاه‌های کوچک و متوسط هستند، نزدیک می‌شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)