• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۳۵۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
برنامه ریزی برای موج چهارم کرونا

آماده باش پرستاران در نوروز

معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: در شهر‌های قرمز و نارنجی تیم‌های آماده باش پرستاری تشکیل شود.

آماده باش پرستاران در نوروزبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ خانم دکتر مریم حضرتی در هفتاد و ششمین جلسه مدیران پرستاری کشور که به صورت مجازی برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات یکساله مدیران پرستاری در یک سال گذشته در مدیریت بیماری کرونا که به نحو احسن انجام گرفت، گفت: سال سختی را پشت سر گذاشتیم و با توجه به خیز چهارم کرونا در برخی استان‌ها این سختی ادامه دارد، از این رو می‌طلبد که با برنامه ریزی مناسب خیز جدید کرونا را مدیریت کنیم.

وی با تأکید بر تنظیم برنامه‌های نوروز ۹۹ در بسته‌های مختلف، گفت: در شهر‌های آبی و زرد شاید نیاز به آماده باش پرستاران نباشد، اما در شهر‌های قرمز و نارنجی با نظر دانشگاه برنامه آماده باش (آنکالی) برای پرستاران در نظر گرفته شود تا در صورت بروز خیز جدید کرونا با مشکل مواجه نشویم.

معاون پرستاری با بیان اینکه در سه نوروز گذشته بحران‌هایی نظیر زلزله کرمانشاه و سیل خوزستان، گلستان و لرستان و همچنین کرونا را پشت سر گذاشتیم، گفت: امسال چهارمین نوروزی است که به صورت مستمر درگیر بحران هستیم بنابراین باید به شکلی برنامه ریزی کنیم که غافلگیر نشویم.

خانم دکتر حضرتی با تأکید بر اجرای دستور العمل مرخصی تشویقی پرستاران، گفت: در دانشگاه‌هایی که وضعیت آبی و زرد حاکم است و بار کرونا کاهشی بوده این امکان وجود دارد که پرستاران برای تجدید روحیه و توان به مرخصی تشویقی (اجباری) بروند لذا مدیران محترم این موضوع را پیگیری کنند تا حتما این کارصورت پذیرید.

وی به اعزام پرستاران ویژه در پیک سوم کرونا در خوزستان اشاره کرد و گفت: اگر درگیر موج چهارم بشویم شاید این امکان وجود نداشته باشد که نیرویی به مناطق بحرانی اعزام شود؛ بنابراین مدیران محترم در مناطق آمایشی با هم هماهنگ باشند تا در صورت لزوم هر منطقه آمایشی مشکل منطقه خود را مدیریت و مرتفع سازد.

خانم دکتر حضرتی همچنین از مدیران پرستاری خواست تا در خصوص تجهیزات و دارو‌های مورد نیاز بازنگری لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به آغاز آموزش بخش نظری دوره پرستاری ICU برای ۵ هزار پرستار در سطح کشور، گفت: آموزش‌های نظری این دوره از هفته گذشته آغاز شده است بنابراین مدیران پرستاری با همکاری رؤسای دانشکده‌های پرستاری، ارزیاب‌ها و مسؤول مرکز آموزشی و مهارتی دانشگاه بر کیفیت این دوره‌ها نظارت داشته باشند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به فراخوان این معاونت درسال ۲۰۲۰ که سال پرستار و ماما از سوی سازمان جهانی بهداشت نام گذاری شده بود اشاره کرد و گفت: در این فراخوان از دانشگاه‌ها خواسته شد تا طرح‌های خود را متناسب با اولویت‌های معاونت پرستاری برای ما ارسال کنند که در نهایت ۴۵ طرح ارسال و پس از بررسی و داوری ۶ طرح انتخاب شد و فرایند عملیاتی کردن طرح‌های منتخب آغاز شده است.

خانم دکتر حضرتی گفت: برای اجرای طرح مراقبت تسکینی و پرستار پیگیر بودجه لازم به دانشگاه‌های آزمایشی (پایلوت) پرداخت شده است از این رو نظارت شود که این بودجه برای توسعه درمانگاه‌های مراقبت‌های تسکینی که قرار است به مراکز مراقبت در منزل متصل شود هزینه شود.

در ادامه این نشست خانم دکتر مریم رسولی، مدیرکل دفتر ارتقای سلامت این معاونت در خصوص طرح مراقبت تسکینی و طرح پرستار پیگیری توضیحاتی ارائه داد.

همچنین خانم دکتر لیلا عظیمی، مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی نیز به موضوعات مطرح شده از سوی مدیران پرستاری پاسخ گفت.

در پایان این نشست آقای دکتر سروش معاون فنی مرکز ملی آموزش مهارتی چگونگی برگزاری دوره‌های ویژه ICU را تشریح کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ضمن تشکر از زحمات همکاران زحمتکش پرستار متمنی است دستور فرمایند که در خصوص بی دقتی وبی توجهی بعض نیروها که منجر به ایجاد خطرات گاه جبران ناپذیر ودیر اطلاع دادن به پزشکان جهت اقدام لازم میشود نیز پیگیری فرمایند چراکه بسیاری از مشکلات جامعه ی ما نبود تخصص نیست بلکه کمبود تعهد است.موضوع با موارد عدیده ای که ازنزدیک رؤیت شده نگاشته شده.
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)