• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۳۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
سیاسی » دولت

کاخ سفید بی قید و شرط به برجام بازگردد

سخنگوی دولت گفت: به کاخ سفید توصیه می‌کنیم بی قید و شرط به برجام بازگردد و بیشتر از این، راه را برای دیپلماسی سخت و پیچیده نکند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای علی ربیعی در نشست خبری هفتگی خود که در راستای رعایت دستور العمل‌های بهداشتی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد؛ گفت: در ابتدا شهادت امام موسی کاظم (ع) را تسلیت عرض می‌کنم. سختی‌ها و مشکلاتی که آن امام بزرگوار در طول زندگی خود کشیدند، برای همه می‌تواند نمونه بارزی از درس صبر، استقامت و مبارزه باشد. امام موسی کاظم (ع) نشان دادند که در سخت‌ترین شرایط می‌توان مقاوم بود و تحث تاثیر قرار نگرفت بلکه بر دشمنان هم تاثیر گذاشت و مقاومت آن‌ها را شکست. ان شاء الله همه ما بتوانیم سیره زندگی ائمه در زندگی شخصی و اجتماعی خود جاری کنیم.

سخنگوی دولت افزود: در روز‌های گذشته، روابط خارجی ایران، یکی از مهمترین مقاطع تاریخ سیاسی ما را پشت سر گذاشت و موضوع برجام در کانون تماس‌های مفید و سازنده‌ی بین المللی رییس جمهور و برخی همتایانش درباره برجام بود.

وی تصریح کرد: بدون شک برجام بزرگترین اتفاق سیاسی در دهه‌های اخیر و یک دستاورد ملی بوده که هرچند به دلیل آنکه دیوانه‌ای سنگی به چاه انداخت؛ از برجام خارج شد و انتفاع مردم ما از لغو تحریم‌ها را به تعویق انداخت، اما اطمینان داریم که بزودی این اختلال به پایان خواهد رسید و دولت آمریکا به راه درستی که آن را ترک کرده بازخواهد گشت.

آقای ربیعی تاکید کرد: برجام، نقطه عطفی در تاریخ صلح جویی و تدبیر ایران است؛ جایی که با سرافزاری، عزت و حفظ تمامیت ارضی ایران و ضمن نگه داشتن دستاورد‌های صنعت صلح آمیز هسته‌ای برای پایان دادن به تحریم‌های چندجانبه و مستظهر به قطعنامه‌های شورای امنیت اقدام کرد.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: بدون این نتایج و دستاورد‌ها نه ما در موضع برتر اخلاقی و حقوقی بعد از خروج آمریکا از برجام قرار می‌گرفتیم و نه امروز می‌توانستیم با تکیه بر قطعنامه شورای امنیت ملل متحد از حقوق مردم ایران در لغو تحریم‌های غیرقانونی دفاع کنیم.

وی اظهار داشت: در تداوم این تلاش‌ها و در نتیجه رایزنی‌های وزارت امور خارجه، خوشبختانه قطعنامه جدیدی که قرار بود علیه ایران در شورای حکام آژانس بین المللی به تصویب برسد، کنار گذاشته شد. امروز کشور‌های زیادی با حسن نیت در حال تلاش برای احیای برجام هستند.

آقای ربیعی در ادامه گفت: اطمینان داریم که در آینده‌ای نزدیک این هدف محقق خواهد شد، چون تنها راهی است که تامین کننده صلح در جهان و تضمین کننده منافع همه کشورهاست؛ برجام، یک مصوبه قانونی بین‌المللی است و آمریکا چاره‌ای جز تن دادن به قانون ندارد.

وی تاکید کرد: از همین جا مجددا به کاخ سفید توصیه می‌کنیم همان طور که رئیس جمهور قبلی آمریکا به یک‌باره از برجام خارج شد، بی قید و شرط به برجام بازگردند و بیشتر از این، راه را برای دیپلماسی سخت و پیچیده نکنند.

سخنگوی دولت اظهار داشت: باید یادآوری کنم که در ۴ سال گذشته ما راه دپپلماسی را باز نگه داشتیم نه آن‌ها و امروز کسی که باید اولین قدم را در راه دیپلماسی بردارد آنهاهستند نه ما.

آقای ربیعی همچنین به تشکیل جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اشاره کرد و گفت: در این جلسه پس از بحث پیرامون مسائل اقتصادی کشور و مشکلات و هماهنگی‌های مورد نیاز بین قوا، مقابله و برنامه ریزی با وضعیت اقتصادی که به سبب تحریم‌های ظالمانه به وجود آمده، مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود: رییس جمهور در این جلسه بر تلاش هماهنگ سه قوه و همه نهاد‌ها در جهت کم کردن فشار اقتصادی بر زندگی مردم تاکید داشتند که مورد تاکید دیگر روسای قوا هم قرار گرفت.

سخنگوی دولت تصریح کرد: همچنین رییس جمهور بر ایجاد زمینه سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور در داخل و تمهید شرایطی اطمینان آور برای سرمایه گذاری در ایران و تسهیل و حمایت از سرمایه گذاری آن‌ها تاکید کردند.

آقای ربیعی ادامه داد: موضوعات دیگری مورد بحث قرار گرفت که در یک مورد در خصوص تنظیم بازار ارز اختیارات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز و حمایت از صادرات کنندگان غیرنفتی مطرح و جمع بندی شد.

وی همچنین گفت: همچنین بخشودگی جرائم بدهی واحد‌های تولیدی در سال ۹۹ به سازمان تامین اجتماعی، مشروط به حفظ اشتغال مورد تاکید قرار گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سخنگوی دولت اظهار داشت: شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به سازمان برنامه اجازه داد تا ۱۳ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی مصرف نشده قانون بودجه ۱۳۹۹ را در اختیار طلبکاران دولت و پیمانکاران قرار دهد.

آقای ربیعی تاکید کرد: این تصمیم موجب سرعت بخشیدن بیشتر به طرح‌های عمرانی خواهد شد.

سخنگوی دولت در ادامه نشست خبری با بیان اینکه یکی از خواسته‌های جامعه فرهنگی و آموزش و پرورش کشور لایحه نظام رتبه بندی حرفه‌ای معلمان تصویب و برای سیر مراحل قانونی به مجلس ارائه شد؛ گفت: در جلسه یکشنبه گذشته لایحه نظام رتبه بندی حرفه‌ای معلمان به تصویب دولت رسید.

وی همچنین گفت: دولت در یک مصوبه دیگر تصمیمی مرتبط با توسعه منطقه‌ای و ایجاد اشتغال پایدار را اتخاذ کرد.

آقای ربیعی افزود: آیین نامه احداث واحد‌های میان دستی و پایین دستی پتروشیمی با سرمایه گذاری بخش خصوصی برای انتقال پروپلین داخلی به مناطق مختلف کشور با رویکرد آمایش سرزمینی به تصویب رسید.

سخنگوی دولت اظهار داشت: این طرح موجب رونق در بسیاری از مناطق کشور و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد. همچنین کاهش واردات مشتقات پروپلین را نیز به دنبال داشته شرکت ملی صنایع پتروشیمی از محل منابع داخلی برای احداث زیرساخت‌ها و تاسیسات سرمایه گذاری خواهد کرد.

وی اضافه کرد: در مصوبه دیگری ۴۵ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای انتقال خط آبرسانی از نهند به تبریز و حفر ۳۰ حلقه چاه در نهند و افزایش ظرفیت آبرسانی زرینه رود به تبریز اختصاص یافت.

آقای رییعی با بیان اینکه در تصمیم دیگری دولت آیین نامه ایجاد و ساماندگی و نظارت بر سالن‌های فیلم را تصویب کرد؛ گفت: بنابراین تصمیم وزارت راه و شهرسازی با معرفی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زمین مناسب در اختیار متقاضیان قرار خواهد داد. در بخش دیگری از این مصوبه قیمت بلیط سینما‌ها به پیشنهاد انجمن سینماداران و تهیه کنندگان و توسط سازمان امور سینمایی تعیین می‌شود.

سخنگوی دولت ادامه داد: براساس مصوبات روز چهارشنبه دولت موانع توسعه مشارکت کارگران و کارفرمایان در تشکل‌ها و انجمن‌ها را مرتفع کرد.

وی همچنین گفت: آیین چگونگی تشکیل و حدود و وظایف و اختیارات نحوه عملکرد انجمن‌های صنفی و کانون‌های مربوطه تصویب شد. این آیین نامه براساس خواست کارگاران و کارفرمایان برای تسهیل در فعالیت شان در دستور کار دولت قرار گرفته بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­جام جهانی فوتسال بانوان ۲۰۲۵؛ پیروزی پرگل دختران ایران مقابل پاناما
سخنگوی سپاه: دقت موشک‌ها را افزایش داده‌ایم
خانوار‌ها هم به زنجیره تأمین مالی وصل می‌شوند
عملیات مروارید ضربه سخت نیروی دریایی ارتش به بعثی‌ها
بسیج میراث پاک‌ترین فرزندان انقلاب است
هم‌افزایی دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان همدان
پایان بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس
آغاز رزمایش هماهنگی زمستانی راهداری با تمرکز بر گردنه‌های برف‌گیر
تاکید پزشکیان بر پیگیری طرح‌های مهار گاز‌های همراه
بررسی نحوه اجرای قانون کالابرگ الکترونیک با حضور وزیر تعاون
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای فیشینگ در شهرستان انزلی
چین اولویت اصلی ایران برای همکاری در حوزه گردشگری
راه اندازی برنامه به زبان عبری در شبکه افق
موج همدلی مردم در آیین باشکوه بسیج در شهرستان‌های گلستان
روز‌های پایانی هفته و فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی سیما
جشن رنگارنگ برگ ریزان پاییز در بوستان مردم همدان 
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود
تولد بیش از ۲۵۰ نوزاد با اجرای طرح نفس در سمنان
عملیات طرح آبرسانی به بانه در مراحل پایانی
گرگان بر بام همبستگی؛ هنگامه‌ای از وحدت در اجتماع بزرگ بسیجیان گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)