• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۳۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
خراسان رضوی » سیاسی
مشاور وزیر و مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی:

برخورد و مقابله با فساد به نفع همه جریان‌های سیاسی کشور است

مشاور وزیر و مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی خطاب به فعالان و نخبگان سیاسی تأکید کرد: انتقاد بکنید، اما خانه نشین نشوید، مطالبه بکنید، اما ناامیدی را ترویج ندهید، زیرا امید آفرینی برای مردم، دشمن را ناامید می‌کند.

برخورد و مقابله با فساد به نفع همه جریان‌های سیاسی کشور استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز خراسان رضوی؛ مشاور وزیر و مدیرکل اطلاعات خراسان در جمع دبیران احزاب و نخبگان سیاسی استان ضمن تسلیت فرارسیدن شهادت امام موسی کاظم (ع) با اشاره به حدیثی از این امام همام، بر اهمیت عقلانیت در طی کردن مسیر زندگی تأکید کرد.
 
 
این مقام امنیتی ضمن توصیه به جریانات سیاسی برای پرهیز از سیاه نمایی از وضعیت کشور تأکید کرد: کشور با وجود همه مشکلات اقتصادی و انتقادات وارده، مقابل دشمنان ایستاده و سر خم نکرده و آرزوی ترامپ برای نرسیدن انقلاب اسلامی به چهل سالگی را ناکام گذاشت.
 
 
این مقام امنیتی خطاب به فعالان سیاسی گفت: انتقاد بکنید، اما خانه نشین نشوید، مطالبه بکنید، اما ناامیدی را ترویج ندهید، زیرا امید آفرینی برای مردم، برای دشمن ناامیدی می‌آورد. مدیرکل اطلاعات استان افزود: کمبود‌ها وجود دارد، اما دستاورد‌های انقلاب اسلامی را نیز باید دید و بیان کرد. 
 
 
مشاور وزیر اطلاعات در ادامه با اشاره به روی کار آمدن رئیس جمهور جدید آمریکا گفت: ترامپ رفته است، اما بایدن در نقش معاون ترامپ همان سیاست‌های خصمانه را علیه ایران دنبال می‌کند. وی به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: روزگاری آمریکا برای ایران تعیین تکلیف می‌کرد، اما امروز رهبری معظم انقلاب درخصوص توافق هسته‌ای می‌فرمایند طرف مقابل باید تعهدات خود را انجام دهد و ما آن‌ها را راستی آزمایی کنیم، که این موضوع نشان دهنده قدرت جمهوری اسلامی ایران است. 
 
 
این مقام امنیتی ضمن اشاره به ضرورت حفظ وحدت و همدلی میان جریان‌های سیاسی گفت: همه جریانات درون نظام با هرسلیقه‌ای باید حضور داشته باشند و نقش آفرینی کنند. وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی یک الگوی منحصر به فرد است گفت: جمهوریت و اسلامیت در این نظام کنار یکدیگر قرار گرفته اند و در این رابطه خواسته مردم محقق شده است و نظام چیزی جز خواسته مردم نیست. 
 
 
مدیرکل اطلاعات استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده در رابطه با موضوع تعیین صلاحیت‌های انتخابات پیش رو عنوان کرد: مصلحت کشور در این است که با مفسدان بدون توجه به سلایق و گرایش‌های سیاسی برخورد شود و اجازه داده نشود به افرادی که فاقد صلاحیت هستند مسئولیت داده شود. وی یادآور شد: عموماً این گونه مفسدین خود را در پشت سر جریان‌های سیاسی پنهان می‌کنند. 
 
 
مشاور وزیر و مدیرکل اطلاعات استان ضمن اشاره به برنامه ریزی دشمن برای ترویج عقاید و افکار غیرصحیح در میان جوانان گفت: با هرگرایش و سلیقه سیاسی، سعی کنید نسل بعدی را بسازید. وی در ادامه به فعالان سیاسی توصیه کرد موضوع اخلاق سیاسی را جدی بگیرید و سعی کنید نسلی متعهد به اخلاق اسلامی پرورش دهید. 
 
 
در این جلسه که با حضور بیش از ۸۰ تن از دبیران احزاب و فعالان سیاسی استان برگزار شد، ۱۸ تن از چهره‌های جناح‌های مختلف سیاسی به طرح دیدگاه‌ها و دغدغه‌ها خود درخصوص راه‌های افزایش مشارکت مردم در انتخابات، رعایت قانون در روند تعیین صلاحیت ها، ضرورت برخورد با دلالان اقتصادی، تقویت احزاب، روش‌های تحقق اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد، پرهیز از زیر سؤال بردن دستاورد‌های نظام، مردمی کردن احزاب، لزوم تحقق مردم سالاری دینی، ایجاد سازوکار‌هایی برای شفافیت عملکرد مسئولین  پرداختند.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)