• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۴۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
خراسان رضوی » اقتصادی
به مناسبت عید مبعث

بهره برداری از تقاطع غیر همسطح نخودک در مشهد

تقاطع غیر همسطح نخودک (ابوطالب) با حضور استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد به بهره برداری رسید.

بهره برداری از تقاطع غیر همسطح نخودک در مشهدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون عمران حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: پس از آنکه در اسفندماه ۹۸ پل تیرقوسی ابوطالب در محور صد متری افتتاح شد، با توجه به مطالبه چندساله مردم منطقه شهید چراغچی و تاکید شهردار مشهد عملیات اتصال ابوطالب جنوبی به شمالی با احداث یک تقاطع غیرهمسطح بتنی در دستور کار قرار گرفت.
خلیل الله کاظمی افزود: عملیات اجرایی این تقاطع، اردیبهشت ماه ۹۹ و با زمانبندی ۱۰ ماهه توسط سازمان عمران آغاز شد و طبق زمان بندی اعلام شده از ۱۵ اسفندماه ۹۹ آماده بهره برداری شده است.
وی گفت: این پل بتنی به طول ۴۷۰ متر با احتساب رمپ‌ها، شامل ۸ دهانه ۲۳ متری و ۷۲ عدد تیر پیش ساخته بتنی و عرض مسیر روی پل شامل دو خط عبور و یک خط توقف اضطراری ۵/۹ متری مسیر روی پل و دو مسیر کندرو در ضلع شمالی و جنوبی به طول ۱۲۰۰ متر با اعتباری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال احداث شده است.
کاظمی با اشاره به اینکه تیرگذاری دهانه چهارم و پنجم تقاطع غیر همسطح ابوطالب با توجه به گذر محور صدمتری به صورت شبانه و با هماهنگی پلیس راهور و محدودیت ترافیکی ایجاد شده انجام شده است خاطرنشان کرد: همچنین اجرای تیرگذاری شبانه دهانه پنجم در مدت زمان ۶ ساعت یک رکورد در اجرای این طرح به جا گذاشته است.
وی ادامه داد: در مجموع اتصال ابوطالب جنوبی به ابوطالب شمالی و به نوعی اتصال حاشیه به متن شهر ساماندهی و توسعه محور ابوطالب شمالی، کاهش بار ترافیکی تقاطع غیرهمسطح خیام و محدوده سپاد از طریق ایجاد دسترسی جایگزین در ابوطالب شمالی، کاهش حجم ترافیک در میدان سپاد و میدان امام حسین (ع) و ایجاد مسیر جایگزین برای اتصال به محور کلات از طریق امتداد بلوار ابوطالب شمالی بخشی از اهداف اجرای این طرح بوده است.
وی افزود: در روند اجرای این طرح با مشکلات مختلفی همچون ۳۰ منزل مسکونی واقع در مسیر پل، لوله گاز ۲۰ اینچ درضلع جنوب، تیر‌های برق در ضلع شمال و جنوب، برجک اتوبوسرانی و ۳ عدد پایه پل عابر پیاده ابوطالب روربرو بودیم که با تلاش همکاران در حوزه معاونت و سازمان عمران برطرف شده است.
معاون عمران، حمل نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: این تقاطع با ۱۱۵ میلیارد تومان با هدف اتصال حاشیه شهر با مرکز شهر به بهره برداری رسید.
استاندار خراسان رضوی در این مراسم گفت: در هفته و ماه‌های گذشته شاهد افتتاح پروژه‌های شهری خوبی بودیم و این در حالی است که مشکلات اعتباری در سطح کشور داریم.
محمد صادق معتمدیان افزود؛ با هماهنگی در مجموعه مدیریت استان و تعامل شهرداری با شورای شهر نهضت خدمت رسانی در حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار شدت بیشتری گرفت و عقب افتادگی تاریخی در این مناطق پوشش دهیم و در آینده نزدیک شاهد تحول چشمگیر در این مناطق باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)