• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۶۴۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰
بین الملل » آمریکا
در نامه‌ای خطاب به وزیر امور خارجه آمریکا؛

درخواست قانونگذاران آمریکایی بر محدودیت در برنامه هسته‌ای ایران

شماری از قانونگذاران آمریکایی در نامه‌ای خطاب به وزیر امور خارجه این کشور محدودیت‌های شدید و دائمی را بر برنامه هسته‌ای ایران خواستار شدند.

درخواست قانونگذاران آمریکایی برای محدودیت‌های شدید بر برنامه هسته‌ای ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ «جاش گاتیمر»، عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در حساب کاربری‌اش در توییتر نوشت، ۲۴ قانونگذار از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات آمریکا با صدور یک نامه خطاب به «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا از توافق برجام انتقاد کرده و خواستار توافقی جامع و بدون نقص با ایران و اعمال محدودیت‌های شدید علیه برنامه هسته‌ای این کشور شدند.
 
گاتیمر در ادامه این پیام در توییتر تصریح کرده که او و همکارانش با وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص رسیدن به توافقی «طولانی‌تر، قوی‌تر و سخت‌گیرانه‌تر» هم‌نظرند.

در این نامه آمده است: «ما معتقدیم برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) ضمانت‌های کافی مبنی بر اینکه ایران هرگز قادر به دستیابی به سلاح هسته‌ای نخواهد بود فراهم نکرد.»

در بخش دیگری از نام از بلینکن خواسته شده با متحدان آمریکا و همچنین قانونگذاران آمریکایی برای رسیدن به توافقی «بهتر و جامع» با ایران همکاری کند.

قانونگذاران نوشته‌اند: «از شما می‌خواهیم برای مشخص کردن رئوس توافقی بهتر و جامع با ایران که مسیرش به سمت سلاح هسته‌ای را می‌بندد و فعالیت‌های مخربش در دنیا را متوقف می‌کند، با متحدان همکاری کرده و با هر دو حزب (دموکرات و جمهوری‌خواه) در دو شاخه قانونگذاری کنگره (مجلس نمایندگان و مجلس سنا) مشورت کنید.»

قانونگذاران آمریکایی با بیان این ادعا که «ایران بعد از اجرایی شدن برجام فعالیت‌های مخربش را متوقف نکرده» نوشته‌اند: «ما معتقدیم توافق بهتر امنیت در منطقه را ارتقا خواهد داد.»

قانونگذاران آمریکایی علاوه بر این از «بند‌های زوال‌پذیر» در برجام به عنوان یکی از معایب توافق هسته‌ای با ایران یاد کرده آن را یکی از مفاد این توافق دانسته‌اند که باید در توافق آتی اصلاح شود.

منظور از «بند‌های زوال‌پذیر» در برجام که با نام «بند‌های غروب آفتاب» هم شناخته می‌شود بند‌هایی در توافق هسته‌ای است که محدودیت‌های تعریف‌شده ذیل آن‌ها برای فعالیت‌های هسته‌ای ایران بعد از دوره‌های زمانی مشخص منقضی می‌شوند.

منتقدان برجام در آمریکا منقضی شدن برخی از محدودیت‌های ایران در این توافق با گذشت زمان را جزو معایب این توافق دانسته و مدعی هستند که این محدودیت‌ها باید تمدید و دائمی شوند. آن‌ها از این بند‌های مندرج در برجام که محدودیت‌های آن‌ها با گذشت زمان از بین می‌روند به عنوان بند‌های «غروب آفتاب» یاد می‌کنند.

نامه این ۲۴ قانونگذار دو روز بعد از یک نامه فراحزبی دیگر که به امضای ۱۴۰ قانونگذار رسیده بود منتشر شده است.
 
این ۱۴۰ نماینده کنگره خواسته مشابهی با ۲۴ نماینده منتشر کرده‌اند. آن‌ها از بایدن خواسته‌اند هدفش را رسیدن به اجماع دو حزبی بر سر ایران و تلاش برای دست‌یافتن به توافق جامعی قرار دهد که علاوه بر مسائل هسته‌ای، سایر اختلافات با تهران را هم پوشش می‌دهد.

بسیاری از کارشناسان روابط بین‌الملل معتقدند که دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، علی‌رغم پاره‌ای اختلافات بر سر تاکتیک‌ها با یکدیگر اختلافات راهبردی در خصوص ایران ندارند.

طبق این دیدگاه، هدف نهایی هر دو حزب محدود کردن مولفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران است، اما هر یک از آن‌ها در برخی برهه‌ها از تاکتیک‌های متفاوتی برای دسترسی به این هدف استفاده کرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش مضاعف بيش از140 تيم پليس راه در جاده هاي برف گير استان
تاخیر ۸ ساعته پرواز مشهد به شیراز  و سردرگمی مسافران
حمام‌های قدیمی شهر کیلان
نسخه مهار مهاجرت از شهر‌های کوچک به کلانشهر‌ها
نظارت بر بازار میوه و تره بار
برگزاری جشن یلدای فاطمی در ایوانکی
وزیر در میدان، شهید در غربت
جشن یلدا برای خانواده زندانیان شهرستان ورامین
مراقب ویروس آنفلوانزا باشیم
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره مشکل قلبی نازون
برپایی اردوی جهادی و ارائه خدمات رایگانِ پزشکی
برگشت 2 ميلياردو 500 ميليون به حساب مالباخته در شهربابک
ماندگاری هوا سرد در استان کرمان تا صبح سه شنبه
حذف حیاتی از بدمینتون بین‌المللی قزاقستان
تأکید رئیس سازمان منابع طبیعی بر مشارکت مردم در حفاظت
«چیله گئجه‌سی» ویژه‌برنامه شب یلدا از رادیو زنجان
تشییع پیکر راهدار خدوم ماسالی بر روی دستان مردم قدرشناس
تقسیم گرمای دورهمی‌های یلدایی قمی ها با نیازمندان
هشدار شرکت آب و فاضلاب درباره یخ زدگیِ کنتورهای آب
جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلوی میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)