• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۷۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
بین الملل » غرب آسیا
پس از درگذشت ۸ بیمار مبتلا به کرونا به علت کمبود اکسیژن

استعفای وزیر بهداشت اردن

وزیر بهداشت اردن در پی درگذشت شماری از مبتلایان به کرونا در بیمارستان السلط این کشور بر اثر کمبود اکسیژن، استعفا کرد.

استعفای وزیر بهداشت اردنبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، وزیر بهداشت اردن در پی درگذشت شماری از مبتلایان به کرونا در بیمارستان السلط این کشور بر اثر کمبود اکسیژن، استعفا کرد.

عبدالله دوم شاه اردن از بیمارستان دولتی السلط که بر اثر کمبود اکسیژن، شماری از مبتلایان کرونا در آن فوت کردند، بازدید کرد.
خبرگزاری شهاب در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: پادشاه اردن مدیر بیمارستان السلط را در پی مرگ چند بیمار کرونایی به علت کمبود اکسیژن توبیخ کرد و به او دستور داد استعفا کند.

پیشتر برخی منابع پزشکی اردنی به این شبکه گفتند هشت تن از مبتلایان به ویروس کرونا در بیمارستان دولتی «السلط» به سبب کمبود اکسیژن جان باختند.

وزیر اطلاع رسانی اردن در گفتگو با این شبکه از آغاز تحقیقات در خصوص اخباری مبنی بر کمبود اکسیژن در بیمارستان دولتی «السلط» این کشور و جان باختن برخی از بیماران مبتلا به کرونا بر اثر آن، خبر داده بود.
 
منابع بیمارستانی در اردن از مرگ دستکم ۸ نفر از بیماران کرونایی در یکی از بیمارستان‌های این کشور به دلیل قطع اکسیژن خبر دادند.
یک منبع بیمارستانی روز شنبه به شبکه المملکه اردن گفت: به علت کمبود اکسیژن در بیمارستان «السط الجدید» در پایتخت این کشور، تعدادی از بیماران کرونایی جان خود را از دست دادند.
«صخر دودین» وزیر مشاور در امور رسانه‌ها و سخنگوی دولت اردن نیز با تایید این خبر به این شبکه تلویزیونی گفت که وزیر بهداشت برای بررسی این موضوع به بیمارستان یاد شده اعزام شده است.
مقامات رسمی تاکنون آمار رسمی از تعداد فوت شدگان بر اثر این حادثه اعلان نکرده‌اند، اما شبکه تلویزیونی الجزیره از مرگ دستکم ۸ نفر خبر داد.
پیش از این، «عبدالرزاق الخشمان» مدیر بیمارستان دولتی السلط الجدید گفته بود که ۱۵۰ تخت برای بیماران با حالات متوسط ​و ۵۰ تخت برای مراقبت‌های ویژه به ظرفیت این بیمارستان افزوده شده است.
 
تسلیت مرکز ملی حقوق بشر اردن به خانواده‌های قربانیان قطع اکسیژن
مرکز ملی حقوق بشر اردن با ابراز تاسف از حادثه جان باختن شماری از شهروندان این کشور بر اثر قطع اکسیژن در بیمارستان، از دستگاه‌های ذیربط خواست مقصران این حادثه را بازخواست کند.
به گزارش پایگاه اینترنتی الغد اردن، مرکز حقوق بشر اردن با انتشار بیانیه‌ای بدون اشاره به تعداد قربانیان این حادثه، بر لزوم بازنگری سیاست‌های درپیش گرفته شده در بخش بهداشت و سلامت و بررسی کاستی‌های به وجود آمده در این زمینه تأکید کرد و به خانواده شهروندانی که بامداد امروز عزیزان آن‌ها در بیمارستان دولتی «السط» اردن بر اثر قطع اکسیژن جان باخته اند وهمچنین به جامعه بزرگ اردن این حادثه دلخراش را تسلیت گفت.
مرکز ملی حقوق بشر اردن از دستگاه‌های ذیربط خواست هرچه سریعتر تحقیقات گسترده را در این باره شروع و نتیجه آنرا به سرعت ابلاغ کنند تا واقعیت‌ها واطلاعات ویژه درخصوص این حادثه دلخراش مشخص شود و کسانیکه در این حادثه مقصر شناخته شده اند واقدامات لازم را برای حفظ جان و زندگی این افراد انجام نداده اند، بازخواست شوند.
این مرکز بر ضرورت بازنگری سیاست‌های بخش بهداشت و درمان، بررسی ریشه‌ای کمبود‌ها از جمله کاستی کادر پزشکی، پرستاری، تجهیزات، دارو‌های لازم و لزوم بکارگیری کادر توانمند و موثر که توانایی لازم را در برخورد با تحولات اوضاع وبایی داشته باشند، تاکید دارد، زیرا این کاستی‌ها به صورت ملموس بر زندگی افراد و سلامتی آن‌ها تاثیر گذار بوده و فاجعه بیمارستان «السلط» نمونه بارزی از آن است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)