• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۰۰۶۳
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

۳۰ خدمت غیرحضوری طرح ۳۰۷۰ تامین اجتماعی تکمیل شد

پنج خدمت دیگر غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی امروز رونمایی و طرح ۳۰۷۰ (ارائه ۳۰ خدمت غیرحضوری که منجر به کاهش ۷۰ میلیون مراجعه به واحد‌های سازمان تامین اجتماعی می‌شود) تکمیل شد.

۳۰ خدمت غیرحضوری طرح ۳۰۷۰ تامین اجتماعی تکمیل شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، اخذ غیرحضوری کمک هزینه اروتز و پروتز، برقراری غیرحضوری مستمری بازماندگان، اخذ تعهدنامه و تکمیل اطلاعات فرزندان اناث بازماندگان، دریافت گواهی پرداخت حق بیمه پروانه ساختمانی و لیست هوشمند حق بیمه به عنوان پنج خدمت غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی امروز رونمایی شد و با رونمایی آن‌ها ۳۰ خدمت غیرحضوری این سازمان در دسترس بیمه شدگان، بازنشستگان، مستمری بگیران و کارفرمایان قرار گرفت.
آقای مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نشست تخصصی سراسری پروژه ۳۰۷۰ با اشاره به تکمیل این طرح و رونمایی از خدمات باقی مانده گفت: باید ۳۰ خدمت رونمایی شده به طور منظم رصد شود و فرایند‌های داخلی و سیستم‌های بیرونی موردنیاز تحت نظارت باشد، برای بخشی از فرایند‌ها که هنوز به صورت حضوری انجام می‌شود و نیازمند همکاری با مراجع بیرونی است، هماهنگی‌های لازم انجام شود تا همه فرایند‌های خدمات این سازمان غیرحضوری باشد و هیچ خدمت تامین اجتماعی نیاز به مراجعه حضوری نداشته باشد.
آقای سالاری با بیان اینکه طرح ۳۰۷۰ در کاهش مراجعه به واحد‌های اجرایی تاثیرگذار بوده است، افزود: حذف چاپ دفترچه و استحقاق سنجی غیرحضوری خدمات درمان نیز در کاهش مراجعه به شعب و کارگزاری‌های این سازمان موثر بوده است.
وی تاکید کرد: نظر‌ها و نکات دریافتی از سوی همکاران و بیمه شدگان را که از طریق مرکز ارتباطات مردمی و موسسه عالی پژوهش اخذ شده است حتما در بهبود فرایند‌ها و رفع مسائل ارائه خدمات غیرحضوری استفاده کنیم.
مهرداد قریب، معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست گفت: از سال گذشته که کشور با بیماری کرونا درگیر شده است این سازمان نیز از آن بی تاثیر نبوده و این بیماری و شرایط اقتصادی کشور بر منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی تاثیر گذاشته است.
وی با بیان اینکه سال ۹۹ برای سازمان تامین اجتماعی به ویژه در حوزه بیمه‌ای سال به یاد ماندنی است، افزود: تدبیر و شجاعت مدیریت ارشد سازمان و مشارکت و همکاری کارکنان موجب توفیقات مهمی برای این سازمان شد.
قریب اظهار داشت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان به عنوان مطالبه چندین ساله آن‌ها محقق شد و از مردادماه افزایش حقوق‌ها اتفاق افتاد و در سال آینده نیزمتناسب سازی حقوق بازنشستگان با تامین وصولی آن از دولت انجام خواهد شد.
وی، توقف صدوردفترچه، استحقاق سنجی غیرحضوری درمان را از اقدامات مهم سازمان تامین اجتماعی در سالجاری برشمرد و گفت: طرح بزرگ ۳۰۷۰ ارائه غیرحضوری ۳۰ خدمت مهم این سازمان که قبلا به شکل غیرحضوری ارائه می‌شد یکی دیگر از توفیقات مهم امسال است.
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی افزود: هزینه اروتز و پروتز از سال ۷۲ افزایش نیافته بود و امسال افزایش ۱۰ برابری آن را داشتیم.
قریب، تلخیص بخشنامه ها، اتمام پرونده الکترونیک در بیش از ۴۲۰ شعبه، اصلاح فرایندها، مستمری متمرکز، تجمیع سوابق، تسویه مطالبات مراکز درمانی و افزایش تسهیلات به مستمری بگیران را از دیگر اقدامات مهم سازمان تامین اجتماعی در سال جاری عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)