• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۲۴۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۴
فارس » اجتماعی
امسال

توزیع ۸۵ هزار و ۹۵۲ بسته معیشتی بین نیازمندان فارس

با شیوع بیماری کرونا امسال ۸۵ هزار و ۹۵۲ بسته معیشتی به ارزش ۳۴ میلیارد تومان از محل موقوفات فارس بین نیازمندان توزیع شد.

توزیع ۸۵ هزار و ۹۵۲ بسته معیشتی بین نیازمندان فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیرکل اوقاف فارس با اشاره به توزیع ۸۵ هزار و ۹۵۲ بسته معیشتی به ارزش ۳۴ میلیارد تومان از محل موقوفات گفت: این بسته‌ها در قالب برنامه‌هایی نظیر دست‌های مهربانی، شمیم حسینی، کمک مومنانه، مساوات با همکاری کمیته امداد امام (ره) توزیع شد.
مدیرکل اوقاف فارس همچنین از توزیع ۵۰ هزار بسته معیشتی از روز گذشته خبر داد و گفت: در طرح دستان مهربان و ایران مهربان، ۱۳۲ هزار و ۵۹۲ بسته توزیع شد و در نوروز ۱۴۰۰ این تعداد دوباره توزیع خواهد شد.
موسوی ادامه داد: در راستای کمک‌های معیشتی ۲ میلیارد تومان در ایام عید غدیر به حساب ایتام تحت پوشش کمیته امداد واریز شد و ۱۴۰ تبلت و لب تاپ از محل موقوفات به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان به دانش آموزان نیازمند اختصاص یافت.
او با توجه به پیک بیماری در محرم امسال، اظهار کرد: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل موقوفات به شکل ارزاق خام در اختیار بیمارستان‌های خط مقدم مبارزه با کرونا تعلق گرفت تا در آشپزخانه این مراکز درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرکل اوقاف فارس همچنین از راه اندازی ۴ کارگاه ماسک و مواد ضد عفونی و ۱۶ کارگاه اشتغال در بقاع متبرکه در تفاهم با کمیته امداد خبر داد.
او به راه اندازی ۳۷ ستاد امور خیر در سطح استان در حوزه‌های گوناگون برای توزیع عادلانه اشاره کرد و افزود: تهیه بانک اطلاعاتی نیازمندان و آزادسازی ۷۴ زندانی جرائم غیرعمد از محل موقوفات با هزینه ۱۸۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات امسال بود.
به مدیرکل اوقاف فارس افزود: در حوزه حقوقی و ثبتی، امسال ۲۶ مورد وقف جدید با ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال به شکل املاک مزروعی، آپارتمان، مغازه و خانه ویلایی ثبت شد.
او از برگزاری ۴۴ جلسه مشورتی حقوقی به جهت حل و فصل اختلافات حقوقی در سال جاری خبر داد و اعلام کرد: از این بابت ۱۵۰ پرونده و اخذ ۴۱ رای به نفع موقوفات شد.
او با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۶۴۰ سند اجاره از ابتدای سال تاکنون ثبت شد، ادامه داد: ۱۵۰ میلیارد تومان از سازمان‌ها و وزارت خانه‌ها طلبکاریم که بخش عمده آن آموزش و پرورش است.
مدیرکل اوقاف فارس پیرامون طرح‌های سرمایه گذاری موقوفات هم عنوان کرد با تشکیل معاونت بهره وری و سرمایه گذاری فعالیت‌هایی از جمله ساخت پرورشگاه و درمانگاه تخصصی و مجتمع فرهنگی و مذهبی و دارالایتام با وسعت ۵ هکتار از محل موقوفات حاج خلیل زالی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان در شهر صدرا صورت گرفته که به زودی ساخت آن آغازمی‌شود.
او از بهره برداری از پروژه بازار بزرگ لارستان در سال ۹۹ خبر داد که با مشارکت سرمایه گذاری خارجی به بهره برداری رسید.
موسوی به مرمت کاروانسرا‌های وقفی هم اشاره کرد و گفت: یکی از این کاروانسرا‌ها در ایزدخواست بود که متروکه شده بود، اما در قالب پروژه گردشگری با اعتباری ۶ میلیارد تومان آماده شده است.

او از جذب سرمایه گذار برای احیای موقوفات برای سال آینده خبر داد و افزود: ساخت۴۰۵ واحد مسکونی از محل موقوفات مساجد و ۳۹ واحد مسکونی در کوی وحدت از محل موقوفه حاج خلیل زالی از دیگر اقدامات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
ثبت بارش در ۶۲ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی سیستان و بلوچستان
دیدار با خانواده شهید هادی صادق پشتیری در صومعه سرا
پیشرفت مطلوب مرحله دوم بهسازی بارانداز‌های بندر امام خمینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)