• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۲۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷
بوشهر » سیاسی
دبیر مجمع تشخیص ملحت نظام

مشکلات با اصولگرا و اصلاح طلب درست نمی‌شود

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بوشهرگفت: مشکلات با اصولگرا و اصلاح طلب درست نمی‌شود، باید به ارزش‌های اول انقلاب برگردیم منیت‌ها را کنار بگذاریم و سفره‌مان را با مردم یکی کنیم.

مشکلات با اصولگرا و اصلاح طلب درست نمی‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، محسن رضایی شامگاه چهارشنبه در جمع مردم بوشهر در مسجد توحید این شهر بیان کرد: برای حل مشکل اقتصاد جامعه نیاز به مدیریت‌های کارآمد قوی، انقلابی، مسئولیت‌پذیر و پاسخگو است.

وی آخرین توطئه دشمنان علیه نظام اسلامی ایران را جنگ اقتصادی دانست و ادامه داد: دشمنان جنگ ۸ ساله را آغاز کردند که ما را شکست دهند، ما نه تنها شکست نخوردیم، ده‌ها و صد‌ها قهرمان مانند قاسم سلیمانی، مهدی باکری، احمد کاظمی، حسین خرازی درست شد. نه تنها در جنگ شکست نخوردیم، بلکه خودمان، صنایع نظامی، انواع توپ و تانک، موشک، هواپیما درست کردیم. اگر جنگ اتفاق نمی‌افتد فرصت ساخت این صنایع نظامی محقق نمی‌شد بلکه از دل تهدید، فرصت‌ها مهیا و درست شد.

رضایی با اشاره به ایجاد محاصره اقتصادی علیه کشور، افزود: این محاصره باید به فرصت تبدیل شود و از دل همین تحریم‌های اقتصادی، اقتصاد واقعی شکل بگیرد و در دل همین تحریم‌ها صنعت، کشاورزی راه‌اندازی شود نه اینکه قیمت کود طی امسال ۵ برابر شود، تراکتور ۶۰، ۷۰ میلیون تومانی ۵۰۰ میلیون افزایش یافته، این استفاده از فرصت‌ها نیست.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به فناوری چند وجهی دست یافته است، ادامه داد: نخستین فناوری، ایستادگی در برابر دشمنان است و بعد از دل این ایستادگی فرصت فراهم می‌شود و سپس آن فرصت‌ها را با خلاقیت، نوآوری، ابتکار، ارائه راهکار، با بسیج جوانان و مردم نقد، و به تولید و اقتدار تبدیل می‌کنیم.

رضایی تاکید کرد: الان فرصت فراهم است، ولی چرا این فرصت‌ها نقد نمی‌شود و تبدیل به محصولات و منابع نمی‌شود، چرا از این فرصت‌ها با سیاست همسایگی در‌های تحریم‌ها را نمی‌شکنیم.

وی با بیان اینکه دشمنان جنگ اقتصادی را به نارضایتی تبدیل کرده‌اند، بیان کرد: پس از آن مردم را تشویق می‌کنند که در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت نکنند، به مردم می‌گویند بروید در‌ها را ببندید و در انتخابات شرکت نکنید و به جمهوری اسلامی «نه» بگویید.

رضایی افزود: دشمن دارد مردم را منحرف می‌کند که چه کسی دشمن است کی مجرم است و کی متهم است، و نفوذی‌های داخلی، رانت‌خوارها، واسطه‌گران، منحرفین، غرب‌زده‌ها در داخل و آمریکا در بیرون اقتصاد ما را گروگان گرفته‌اند و پس از آن می‌گویند این تقصیر جمهوری اسلامی است، رای ندهید و به جمهوری اسلامی «نه» بگوید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در فضای مجازی، توطئه‌ها را مشاهده می‌کنید، دیدید چه بلایی بر سر بورس آوردند، چرا نظارت نیست، مگر دستگاه نظارتی کم داریم، چرا بر قیمت‌ها نظارت نمی‌شود.

رضایی با بیان اینکه از چهار ماه پیش خیلی‌ها به دولت گفتند مسئله مرغ را حل کنید عنوان کرد: در این زمینه بین دو وزارتخانه اختلاف وجود دارد باید این مشکل بین این دو وزارتخانه حل و فصل شود چرا هماهنگی و نظارت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه می‌خواهند بین جوانان با دین فاصله ایجاد کنند، گفت: می‌خواهند بین مردم و نظام فاصله ایجاد کنند، نسبت به آینده به‌گونه‌ای یاس و ناامیدی درست کنند که ادعا کنند دیگر حل شدنی نیست، این نشان می‌دهد توطئه بزرگی است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، وظیفه همگان را ایستادگی در برابر این توطئه دانست و تاکید کرد: نباید گذاشت این فشار‌ها بر زندگی و معیشت مردم ادامه داشته باشد.

رضایی با اشاره اینکه تا پایان دولت خیلی کار‌ها می‌شود انجام داد و بیان کرد: ۳ تا ۴ ماه دولت و وزارتخانه‌ها وقت دارند می‌توانند کار کنند، غیر از دولت نیرو‌های انقلابی در بیرون از دولت می‌توانند کمک کنند و در این راستا تاکنون کار‌های زیادی انجام شده از جمله کمک‌های مومنانه که خیران و بسیجیان انجام دادند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به مشکل آب آشامیدنی استان بوشهر عنوان کرد: بوشهری‌ها کنار دریا با کمبود آب روبه‌رو هستند پس ما ثروتمند فقیر هستیم.

رضایی با اشاره به اهمیت اتصال خط ریلی فارس و اصفهان به بوشهر گفت: اگر خط ریل شیراز و اصفهان به بوشهر برسد درآمد مردم ۵ برابر می‌شود، چون تجارت رونق می‌گیرد. اگر خط ریلی بوشهر راه‌اندازی شود در بوشهر بیکار و فقیر نمی‌ماند.

او افزود: چقدر از ثروت پالایشگاه به استان می‌رسد خوزستان هم همین وضعیت دارد.

رضایی با بیان اینکه مشکلات با اصولگرا و اصلاح طلب درست نمی‌شود، تاکید کرد: باید به ارزش‌های اول انقلاب برگردیم منیت‌ها را کنار بگذاریم سفره‌مان را با مردم یکی کنیم خالصانه یکبار دیگر در کنار مردم قرار بگیریم و برگردیم به برادری‌ها، خودخواهی‌ها را کنار بگذاریم ببنید چه تحولاتی در اقتصاد صورت می‌گیرد.

او با تاکید بر کنار زدن تبعیض‌ها گفت: مگر مردم خوزستان، بوشهر و بندر عباس چه فرقی با مردم تهران و جا‌های دیگر دارند ما همه برادریم چرا همه چیز باید در یکی دو جا متمرکز شود و بقیه جا‌ها دارای مشکل باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)