• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۳۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱
آذربایجان شرقی » اجتماعی

تجلیل از ایثار و فداکاری جانبازان در آذربایجان شرقی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و استاندار این استان به مناسبت روز جانباز به دیدار تعدادی از جانبازان و خانواده های آنها رفتند.

تجلیل از ایثار و فداکاری جانبازان در آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم صبح امروز با حضور در منزل جانباز قطع نخاع گردن جوان ۲۰ ساله سید محمدموسوی با خانواده وی دیدار پای صحبت ها و بیان مشکلات آنها نشست.
وی همچنین در دیدار با جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس محمدرضا بازگشاء با تکریم و تقدیر از خدمات ایثارگرانه همسران جانبازان گفت : بانوانی که با جانبازان عزیز زندگی مشترک دارند خودشان را وقف خدمت به یادگاران جبهه و جنگ کرده اند و به عنوان یک پرستار نقش آفرینی میکنند.
دیدار با خانواده جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس اصغر فرمندیان یکی دیگر از این دیدارها بود که حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با آرزوی صحت و عافیت به این خانواده ، حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس را یکی از رسالت های مهم دانست و تاکید کرد: همه دستگاه های متولی فرهنگ به ویژه اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تلاش مجدانه در جمع آوری خاطرات یادگاران جنگ این آموزه ها را بین نسل جدید و جوان نشر دهند.
برادر شهید و رزمنده سالهای پر افتخار دفاع مقدس حاج حسن مشهدی عبادی هم امروز میزبان امام جمعه تبریز بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین با حضور در بیمارستان اعصاب و روان فجر تبریز با جانبازان بستری در این بیمارستان هم به گفتگو نشست.
 
استاندار آذربایجان شرقی هم با دو تن از جانبازان سرافراز دفاع مقدس در تبریز دیدار و از ایثار و فداکاری آنان در راه دفاع از میهن اسلامی قدردانی کرد.
تجلیل از ایثار و فداکاری جانبازان در آذربایجان شرقیمحمدرضا پورمحمدی ابتدا در منزل جانباز 70 درصد حجت‌الاسلام علیرضا رادنیک حضور یافت و در فضایی صمیمی با این جانباز سرافراز دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار با تجلیل از ایثار و فداکاری جانبازان و صبر و استقامت خانواده‌های آنان، عزت و سربلندی ایران اسلامی را مدیون ایثارگری شهدا، جانبازان و ایثارگران دانست.
وی در دیدار با خانواده جانباز 70 درصد دکتر ایوب نصیراوغلی هم با بیان اینکه شهدا و جانبازان از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند، افزود: امروز هم عرصه امتحان دیگری است و باید با روحیه دوران دفاع مقدس در این امتحان حاضر شویم.
وی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها و نخبگان باید فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند، گفت: باید به نسل سوم و چهارم انقلاب بگوییم که اگر آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها نبود امروز شاهد این عزت و سربلندی نبودیم.
پورمحمدی از صبر و بردباری همسران و خانواده‌های جانبازان سرافراز نیز قدردانی و بر اهتمام جدی مسئولان امر در تکریم ایثارگران و رسیدگی به مسائل و مشکلات خانواده‌های آنان تأکید کرد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از خانم معصومه سپهری، همسر جانباز و نویسنده کتاب‌های دفاع مقدس قدردانی کرد و گفت: ثبت و ضبط خاطرات ایثارگران و خانواده‌های آنان کار بسیار مهمی است و نباید بگذاریم که این خاطرات و فرهنگ دفاع مقدس به فراموشی سپرده شود.
دکتر نصیراوغلی زمستان سال 1365 در عملیات کربلای پنج در منطقه عملیاتی شلمچه و در حالی که تنها 15 سال داشت، در لباس غواصی به درجه رفیع جانبازی نائل شد.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)