• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۳۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
اصفهان » اجتماعی
نخستین بار در کشور

تفاهم نامه سرمایه گذاری ذوب آهن در اجرای فاضلاب

تفاهم نامه سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان برای احداث تاسیسات فاضلاب ۲۵ روستای فلاورجان منعقد شد.

تفاهم نامه سرمایه گذاری ذوب آهن در اجرای فاضلاب ۲۵ روستای فلاورجانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی در این آیین از پیشرفت فیزیکی شبکه فاضلاب این شهرستان را درسال‌های گذشته تنها ۳۰ درصد بیان کرد و گفت: با ورود ذوب آهن اصفهان در زمینه پساب، تحولات زیادی در حوزه آب و فاضلاب استان اصفهان و به ویژه شهرستان فلاورجان ایجاد شده است.
حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی گفت: این اقدام و سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان در زمینه حفظ و احیای زاینده رود محقق شده است که با وجود داشتن حقابه، بیشترین سرمایه گذاری در بخش پساب شده و ۹۰۰ میلیارد تومان برای احداث و جمع آوری شبکه فاضلاب در استان اصفهان و شهرستان‌های لنجان و فلاورجان هزینه شده است.
مدیر عامل شرکت ذوب آهن اصفهان هم با اشاره به این که ذوب آهن اصفهان حقابه یک متر مکعبی از آب زاینده رود دارد گفت: در آخرین آمار‌ها ذوب آهن تنها نیمی از این حقابه را مصرف می‌کند و این در حالی است که تولید این شرکت بیشتر از سال‌های گذشته است.
منصور یزدی زاده افزود: ذوب آهن اصفهان علاوه بر نگاه اقتصادی و مدیریت به مصرف آب بیشتر در زمینه اجرای مسئولیت اجتماعی اقدام به سرمایه گذاری احداث تاسیسات فاضلاب ۲۵ روستای شهرستان فلاورجان کرده است.
وی، سهم صنایع در مصرف آب را اندک دانست و گفت: احداث تصفیه خانه در ذوب آهن اصفهان با ظرفیت ۸۸۰ متر مکعب بر ساعت، به صورت BOT با شرکت مپنا در سال گذشته به امضا رسید که این طرح پیشرفت ۲۵ درصدی داشته است.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان، مجموعه فعالیت‌های ذوب آهن اصفهان را در زمینه کاهش مصرف آب، بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان دانست و خاطر نشان ساخت: ذوب آهن اصفهان برای تولید ۲۲۰ مگا وات برق از گاز فرایندی و مقدار اندکی گاز طبیعی استفاده می‌کند که با مساعدت مسئولین در وزارت نیرو طبق قانون این میزان استفاده ذوب آهن اصفهان از گاز را با تعرفه نیروگاهی محاسبه شود که این مهم برای ذوب آهن که از یارانه انرژی استفاده نمی‌کند بسیار مهم است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان با بیان این که برای نخستین بار در کشور اجرای تاسیسات فاضلاب در روستا‌ها با سرمایه گذاری بخش خصوصی عملیاتی شد، گفت: این طرح با سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان به روش بیع متقابل به مبلغ ۲۸۹ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت و به دنبال انعقاد این تفاهم نامه ۲۵۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در ۲۵ روستا و توسعه تصفیه خانه فولادشهر اجرایی می‌شود.
هاشم امینی افزود: در چند سال گذشته بیش از دو هزار و ۶۶۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه توسعه و احداث تاسیسات فاضلاب در استان اصفهان محقق شده که در این بین ذوب آهن اصفهان نقش بسیار مهمی داشته است.
وی با اشاره به جمعیت تحت پوشش این طرح گفت: با تکمیل تاسیسات فاضلاب در ۲۵ روستای فلاورجان بیش از ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر از جمعیت خدمات شبکه فاضلاب بهره مند می‌شوند که این امر تاثیر به سزایی در ارتقای بهداشت عمومی و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی دارد.
هاشم امینی افزود: برای جلوگیری از آلودگی آب‌های سطحی و زیرزمینی تاسیسات فاضلاب در روستا‌های فلاورجان در دستور کار قرار گرفت که این مهم با سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان مهیا شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان
بررسی عوامل توسعه اقتصاد کشاورزی گلستان در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر
رئیس جمهور عشق‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد
استقبال روس‌زبان‌ها از آثار فاخر ایرانی به زبان روسی
­تنیس روی میز پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ٣ پیروزی و ٤ شکست برای نمایندگان ایران
تکواندو بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ایمانی در ثانیه آخر طلایی شد
پیوند بنا‌های میراث جهانی کاخ گلستان با تاریخ هنر آینه‌کاری
برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم در روستای انبارسر کیاشهر
برد پرگل وارو انرژی مریوان در خانه
تاکید امامان جمعه کردستان بر نقش آفرینی زنان در نظام جمهوری اسلامی
برگزاری محفل انس با قرآن در سراب
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
کاشت نهال به نام سایه مادر در علی آبادکتول
تقویت زیست‌بوم بازی‌سازی کشور با تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی
­مریم عبدالله پور طلایی شد، زهرا رحیمی نقره گرفت
قصه پر غصه منزوی از سر کرانمندی تن در مقابل بی‌کرانگی روح بوده است
کشف داروهای غیرمجاز در نیشابور
غافلگیری استاندار ایلام روی آنتن زنده
برگزاری همایش آموزش توجیهی هیئت‌های نظارت بر انتخابات
الگوگیری از سیره حضرت فاطمه (س) ضامن سلامت خانواده و جامعه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)