• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۳۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
علمی و فرهنگی » معارف

کاروان‌های راهیان نور به صورت مجازی با شهدا بیعت می‌کنند

اردوی راهیان نور و بازدید میلیون‌ها عاشق از مناطق عملیاتی جنوب کشور در سال نو به صورت مجازی با عنوان «با پای دل» برگزار می‌شود.

کاروان‌های راهیان نور به صورت مجازی با شهدا بیعت می‌کنندبه گزارش خبرنگار حوزه معارف گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، اردوی راهیان نور دانشجویی هر ساله در روز ابتدای سال نو شمسی با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران، علاقه مندان، دانش آموزان و دانشجویان دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شد. امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و لغو اردوی‌های راهیان نور کشور جهت پیشگیری از گسترش این بیماری، دانشجویان دانشگاه شاهد سعی کردند بستری فراهم کنند تا دانشجویان و علاقمندان بتوانند به صورت مجازی از معارف شهدا بهره‌مند شوند و این بار با پای دل و روح خود به مناطق عملیاتی جنوب کشور در زمان هشت سال دفاع مقدس سفر کنند.

بر همین اساس به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد اردوی راهیان نور امسال به صورت مجازی با عنوان «با پای دل» برگزار می‌شود و دانشجویان در این برنامه روزانه به یک یادمان دفاع مقدس سفر می‌کنند.

در این سفر مجازی روزانه برنامه‌هایی از جمله معرفی یادمان، خاطرات شهدا، روایتگری، وصیت نامه شهدا، صوت شهدا و... ارائه می‌شود.

از همه علاقه‌مندان دانشجویان و عاشقان شهدا دعوت می‌شود تا با استفاده از نشانی (https://ble.ir/ba_paye_del) در پیام رسان بله با عنوان (با پای دل) در این سفر معنوی شرکت نموده و با یادمان‌های دفاع مقدس و معارف شهدا بیشتر آشنا شوند.

بهره میلیون‌ها دانش آموز از ظرفیت فضای مجازی برای توسعه و ترویج فرهنگ شهادت

امسال به دلیل شرایط کرونایی و طبق هدف گذاری پنج میلیون دانش آموز از ظرفیت فضای مجازی برای توسعه و ترویج فرهنگ شهادت بهره‌مند می‌شوند.

راهیان نور گنجینه پر افتخار و نورانی هشت سال دفاع مقدس است که در قالب این فرهنگ، ابعاد مختلف تاریخ جنگ به نسل جدید منتقل می‌شود. تاریخ جنگ بخش مهمی از تمدن عظیم انقلاب اسلامی است و اگر دلاورمردی‌های رزمندگان در طول جنگ تحمیلی و ایثارگری شهیدان نبود، نظام جمهوری اسلامی نبود چرا که دانشگاه جنگ یک دانشگاه انسان ساز بود.

آموزش و پرورش نیز به عنوان بزرگترین دستگاه فرهنگی کشور وظیفه انتقال فرهنگ شهادت به گروه‌های هدف تحت پوشش خود را دارد و راهیان نور بالاترین، ارزشمندترین، بزرگترین و تاثیرگذارترین موقعیت تربیتی برای دانش آموزان را دارد.

میلیون‌ها زائر در ایام نوروز با حضور در مناطق عملیاتی جنوب، غرب، شمال غرب و خلیج فارس

کاروان‌های راهیان نور متشکل از میلیون‌ها زائر در ایام نوروز با حضور در مناطق عملیاتی جنوب، غرب، شمال غرب و خلیج فارس برسجده گاه شهیدان بوسه عشق می‌زدند و با شهدا بیعت مجدد می‌کردند.

دفاع مقدس، شهدا و راهیان نور به هیچ گروه و صنفی وابستگی ندارند و متعلق به همه مردم از همه سلیقه‌ها هستند. این سفر معنوی با مشارکت بسیج، سپاه، ارتش؛ آموزش و پرورش، وزارت علوم، دانشگاه‌ها و سایر نهاد‌های مردمی و صنفی تا سال ۹۸ بصورت حضوری برگزار شد تا فرزندان ایران اسلامی با فرهنگ ایثار و شهادت آشنایی بیشتری پیدا کنند.

راهیان نور یکی از بزرگترین عملیات‌های فرهنگی کشور است که می‌تواند فرهنگ دفاع مقدس را در میان نسل‌های امروزی نهادینه سازی کند. قشر فرهیخته کشور از جمله اساتید دانشگاه، فرهنگیان، دانشجویان، دانش آموزان و از پیر و جوان از قشر‌ها و شهر‌های مختلف، به مناطق عملیاتی مشرف می‌شدند. میزبان اصلی این مناطق شهدا بودند و از آن‌ها استقبال می‌کردند.
راهیان نور باعث شده که نوجوانان و جوانان بتوانند با سیره و راه شهدا بیشتر آشنا شوند و اتفاقات دوران ۸ سال دفاع مقدس را از نزدیک مشاهده کنند.

راهیان نور یکی از حوادث مبارک و مقدسی است که در سرزمین‌های نور در جریان بود. زایران در آن روز‌ها در مناطق عملیاتی در شمال غرب کشور از شهر‌ها و مناطقی همچون سنندج، دالانی، دزلی، مریوان، بانه، سردشت، پیرانشهر دیدن می‌کردند.

دلدادگان شهدا در مناطق عملیاتی غرب کشور به مناطقی همچون پاوه، ارتفاعات بازی دراز، سومار، تنگه مرصاد، قصرشیرین، پادگان ابوذر، قوچ سلطان و بانه قدم می‌گذاشتند.

مناطق عملیاتی جنوب کشور از جمله شلمچه، طلائیه، فکه، پادگان دوکوهه، فتح المبین، اروندکنار، هویزه، مسجد جامع خرمشهر، چذابه، دهلاویه پذیرای کاروان راهیان نور و مردم عزیز کشورمان بودند.

در سال ۹۶ قریب به ۷ میلیون نفر از مناطق عملیاتی دیدن کردند که این رقم در ایام نوروز و سال ۹۷ بر اساس پیش بینی مسئولان راهیان نور به رقم ۸ میلیون زائر رسید و در سال ۹۸ تعداد زائران شهدا بیش از گذشته بود.

کاروان‌های راهیان نور جلوه پاسداشت دوران دفاع مقدس

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از این در دیدار جمعی از دانش آموزان و دانشجویان شرکت کننده در کاروان‌های راهیان نور، دوران دفاع مقدس را قطعه‌ای نورانی و برگ زرین از تاریخ کشور و انقلاب خواندند و با تأکید بر اینکه کاروان‌های راهیان نور یکی از جلوه‌های پاسداشت آن دوران است، فرمودند: قدرت‌های بین المللی، جنگ ۸ ساله را با هدف از بین بردن انقلاب اسلامی، به ملت ایران تحمیل کردند، اما عظمت، فداکاری، ایمان، تدبیر، شجاعت و بصیرت جوانان موجب شد که جنگ به نفع ملت تمام و انقلاب اسلامی ریشه دارتر و قوی‌تر از گذشته شود.

رهبر انقلاب اسلامی، عزت، اقتدار، امنیت، استقلال، آزادی و سلامت امروزِ کشور و ملت را مرهون ۸ سال دفاع مقدس دانستند و تأکید کردند: دوران دفاع مقدس یک ذخیره است که باید برخلاف خواست دشمنان که درصدد به فراموشی سپردن آن هستند، برای پیشرفت کشور و رشد ملی و آمادگی مردم و جوانان در میدان‌های مختلف، همواره زنده بماند و مورد تجلیل قرار گیرد.
ایشان، کاروان‌های راهیان نور را یک مبارزه عظیم مردمی برای زنده نگه داشتن آن دوران پرعظمت خواندند و با اشاره به ابعاد گوناگون و ناگفته دفاع مقدس، افزودند: یکی از این ابعاد، تحلیل چرایی آغاز جنگ تحمیلی است که علت آن را باید در عظمت و ابهت انقلاب اسلامی و مرعوب شدن و وحشت قدرت‌های مسلط آن زمان در دنیا، جستجو کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)