• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۴۲۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۲
بین الملل » غرب آسیا
مستند افشاگر شبکه المسیره

تلاش آمریکا برای نابودی توان دفاعی یمن در دوران عبدالله صالح

شبکه تلویزیونی المسیره یمن با پخش مستندی، خیانت دولت علی عبدالله صالح را در همکاری با آمریکا برای نابودی توان نظامی و دفاعی ارتش یمن فاش کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، شبکه تلویزیونی المسیره یمن با پخش مستند «جنگ علیه سلاح»، خیانت دولت علی عبدالله صالح را در همکاری با آمریکا برای نابودی توان نظامی و دفاعی ارتش یمن فاش کرد.
در این مستند سندی از وزارت امور خارجه آمریکا به تاریخ ۲۵ سپتامبر ۲۰۰۴ ارائه شده است که نشان می‌دهد واشنگتن به علی صالح رئیس جمهور پیشین یمن دستوراتی را برای امضای فوری توافقنامه انهدام سامانه پدافند هوایی یمن صادر کرده است.
این سند وزارت امور خارجه آمریکا نشان می‌دهد ۱۴۳۵ سامانه پدافند هوایی در یمن در مقابل غرامت هفت میلیون و ۱۷۰ هزار دلاری جمع آوری و منهدم شده است.
این مستند همچنین اسنادی محرمانه از دستگاه امنیت ملی یمن به تاریخ ۱۶ اوت ۲۰۰۵ فاش می‌کند که نشست عمار صالح برادر زاده علی عبدالله صالح را با سفیر آمریکا در یمن و مدیر سی آی ‌ای در یمن نشان می‌دهد.
سند صادر شده از سفارت آمریکا در یمن به تاریخ ۸ مارس ۲۰۰۸ نشان می‌دهد دستگاه امنیت ملی یمن دستور خنثی کردن چاشنی موشک‌های زمین به هوا را بین ۱۶ تا ۱۹ مارس، پیش از سفر قریب الوقوع بلومفیلد به صنعا صادر کرده است. هدف از این سفر بلومفیلد، برگزاری دیدار‌های رسمی به منظور حداکثر همکاری درباره برچیدن تهدید موشک‌های زمین به هوای دوش پرتاب بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این مستند، تصاویری مستند از نقش جاسوسی سفارت آمریکا در یمن پیش از انقلاب بیست و یک سپتامبر به نمایش در آمده است.
ادموند هول سفیر اسبق آمریکا در صنعا (۲۰۰۱ تا ۲۰۰۴) به همراه رابرت نومن وابسته نظامی سفارت آمریکا در ماموریتی بسیار محرمانه و با حضور محمد سطام مترجم شخصی علی عبدالله صالح و سرتیپ علی شاطر مدیر اداره عقیدتی و سرتیپ حسین الشیعانی فرمانده تیپ غمدان و مدیر انبار‌های مرکزی وزارت دفاع، از تجهیزات و سامانه‌های جمع آوری شده از نقاط مختلف یمن از جمله مارب، جوف و صعده دیدن کردند.
بر اساس این مستند، آمریکا در خلع سلاح یمن و جمع آوری تسلیحات از بازار‌ها و انبار‌های مهمات نیرو‌های مسلح یمن و پادگان‌ها ایفای نقش کرد.
وزارت امور خارجه آمریکا، چندین بار لینکولن بلومفیلد فرستاده ویژه خود را با هدف «از بین بردن تهدید سامانه پدافند هوایی دوش پرتاب» به یمن اعزام کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
طرح حمله به یمن از قبل طراحی شده بود
در ادامه این مستند سرهنگ صالح قنبور از فرماندهان سابق تیپ غمدان گفت از اینکه سفارت آمریکا در جریان جزئیات مهم اسرار نظامی کشور قرار گرفته بود شوکه شده بودیم.
قنبور افزود: انهدام موشک‌های پدافند هوایی ضد هواپیما ثابت می‌کند طرح حمله به یمن از قبل وجود داشته و به مرحله کنونی که در آن قرار داریم ارتباطی ندارد.
سرتیپ محمد المقداد رئیس مرکز عملیات نظامی در وزارت دفاع گفت هنگام جمع آوری تسلیحات شایعه کردند هدف از این کار این است که این تسلیحات به دست تروریست‌ها و به طور مشخص القاعده نیفتد.
المقداد افزود در دوره خدمتم به عنوان فرمانده تیپ ۱۲۲ پیاده نظام در صعده از همه فرماندهان خواسته شده موشک‌های سام را جمع آوری و به وزارت دفاع ارسال کنند چرا که سیاست، چنین چیزی اقتضا می‌کند.
وی اضافه کرد نیرو‌های مسلح، موشک‌های کوتاه برد، میان برد و دوربرد در اختیار داشت که با واگذاری تصمیم گیری کشور به سفیر سابق آمریکا، توسط آمریکایی‌ها منهدم شد.
المقداد گفت: عربستان سعودی تلاش کرد تسلیحات ارتش را که مبداء شرقی داشتند در مقابل ارائه تسلیحات غربی جمع آوری کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سند صادر شده از سفارت آمریکا در یمن به تاریخ ۸ مارس ۲۰۰۸ دستورات دیکته شده سرویس اطلاعاتی آمریکا را نشان می‌دهد که خنثی سازی چاشنی‌های همه موشک‌های زمین به هوای دوش پرتاب را صادر می‌کند و نشان می‌دهد دستگاه امنیت ملی یمن دستور خنثی کردن چاشنی موشک‌های زمین به هوا را بین ۱۶ تا ۱۹ مارس، پیش از سفر قریب الوقوع بلومفیلد به صنعا صادر کرده است. هدف از این سفر بلومفیلد، برگزاری دیدار‌های رسمی به منظور حداکثر همکاری درباره برچیدن تهدید موشک‌های زمین به هوای دوش پرتاب بود.
در پاسخ، مسئولان دولتی از قطع کمک‌های مالی آمریکا ابراز نارضایتی می‌کنند و ادامه این روند را به توافق درباره قیمت جدید موشک‌های استرلا به میزان ۱۲ هزار دلار برای هر موشک خواستار می‌شود.
سندی از دستگاه امنیت ملی یمن به تاریخ ۳۱ مه ۲۰۱۲، ادامه توطئه انهدام سامانه‌های پدافند هوایی دوش پرتاب را به بهانه انتقال آن‌ها به بازار سیاه پس از جنگ ۱۹۹۴ تایید می‌کند.
همچنین سندی از دستگاه امنیت ملی یمن به تاریخ ۲۰ آوریل ۲۰۱۴، جزئیات انهدام محموله‌ای از موشک‌های «استرلا» در پایگاه نیرو‌های ویژه در «الصباحه» را فاش می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)