• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۵۷۲۹
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

برنامه دانشگاه علم و صنعت برای توسعه ساختمان‌های آموزشی در سال ۱۴۰۰

رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به توسعه فضای فیزیکی آموزشی این دانشگاه، از احداث ساختمان آموزشی این دانشگاه در شهرستان نور خبر داد.

برنامه دانشگاه علم و صنعت برای توسعه ساختمان‌های آموزشی در سال ۱۴۰۰به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت، آقای دکتر جبارعلی ذاکری ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: به دلیل شیوع کروناویروس، سال ۹۹ سال پرفراز و نشیبی برای دانشگاه‌ها بود و برای حضور دانشگاهیان در دانشگاه مشکل آفرین بود. ولی علی‌رغم مشکلات و نواقصی که وجود داشت، این سال را با لطف خدا به پایان رساندیم.
وی در رابطه با وضعیت آموزش در این سال گفت: آموزش دروس عملی و نظری به خوبی برگزار شد و دانشکده‌ها توانستند نمره قابل قبولی را در امر آموزش کسب کنند. علی‌رغم مشکلاتی که وجود داشت، توانستیم در تابستان ۹۹ دوره‌ای را به صورت حضوری برگزار کنیم و در مدت زمان بین موج دوم و سوم، فرصت مناسبی پیش آمد تا دانشجویان دروس عملی سال قبل خود را بگذارنند. همچنین دانشجویان توانستند در یک دوره دو هفته‌ای، در کارگاه‌ها و دروس عملی و آزمایشگاهی شرکت کنند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت در خصوص اقدامات پژوهشی این دانشگاه در سال گذشته اظهارکرد: ما به همه دانشجویان اعلام کردیم چنانچه برای گذراندن تز دکتری نیاز به کار علمی و حضور در آزمایشگاه‌ها دارند، می‌توانند در صورت تمایل و با رعایت پروتکل‌ها در آزمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند. ما نگران بودیم که ممکن است این محدودیت‌ها در عملکرد پژوهشی دانشگاه همچون نشر دانش، چه در قالب مقالات پژوهشی و بین‌المللی و چه در قالب قرارداد‌های صنعتی و فعالیت‌های فناورانه مشکل ایجاد کند، ولی خوشبختانه همکاران طبق برنامه راهبردی دانشگاه عمل کردند که نسبت به دو سال قبل پیشرفت‌هایی نیز داشت. این نشان می‌دهد که این فعالیت‌ها در دانشگاه نهادینه شده است. گرچه ممکن است در برخی موارد شتاب و سرعت این اقدامات کمتر بوده،، ولی درست بودن این اقدامات ادامه داشت و اتفاق افتاد.
دکتر ذاکری عنوان کرد: با توجه به مجوز ستاد مقابله با کرونا، ما برای دوره تحصیلات تکمیلی، به طور متوسط بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ متقاضی داشتیم که در نوبت بندی مشخصی، حدود ۵۰۰ نفر را پذیرش کردیم و از خرداد تاکنون این حضور در خوابگاه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشته است.
وی افزود: ما به موازات این اقدامات، سامانه‌ای را تشکیل دادیم تا دانشجویان عزیز با همکاران هیات علمی دانشگاه به طور مستمر تعامل علمی و مشاوره داشته باشند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه علی رغم مشکلات اقتصادی ما قرارداد‌های صنعتی با شرکت‌های خصوصی و سازمان‌های دولتی را ادامه دادیم، عنوان کرد: قرارداد‌های صنعتی در سال ۹۹ نسبت به سال دو سال قبل رشد قابل ملاحظه‌ای داشت و در برخی از موارد خارج از حد انتظار اعضای هیات علمی دانشگاه بود. هم حجم فعالیت‌های صنعتی و هم وصولی‌های دانشگاه از محل قرارداد‌های موجود نسبت سال ۹۸، ۲۵ درصد افزایش یافت و این نشان از پویا بودن و فعال بودن همکاران ما در سازمان‌های صنعتی دارد.
وی در ادامه اظهار کرد: ما با کمک یکی از خیرین، ساختمان آموزشی دانشگاه "علم و صنعت" واحد شهرستان نور را کلنگ‌زنی می‌کنیم و با کمک این خیر، ظرف دو سال، ساخت ساختمان آموزشی این دانشگاه در شهرستان نور را به اتمام خواهیم رساند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت در خصوص دیگر اقدام جدید این دانشگاه افزود: ما در حضور وزیر راه و شهرسازی با سازمان بنادر و دریانوردی یک تفاهنامه مشترک امضا کردیم تا دانشکده جدید مدیریت بنادر و حمل و نقل دریایی را ایجاد کنیم و ظرف هفته آتی گام دوم این توافق را برای اجرایی شدن این تفاهمنامه خواهیم برداشت و احداث ساختمان جدید این دانشکده را آغاز خواهیم کرد.
وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه، انجام پژوهش در زمینه علوم دریایی و بندری، رفع موانع و مشکلات تولیدات صنایع بندری و رفع سایر مشکلات و همچنین استفاده حداکثری از ظرفیت سازمان بنادر و دریانوردی برای موضوع تحصیلات تکمیلی در برنامه قرار گرفت. از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه می‌توان به موضوعاتی از قبیل: توسعه مدیریت علمی در بنادر بازرگانی متناسب با تحولات و پیشرفت‌های فناوری در این بخش مهم اقتصادی کشور، نهادینه نمودن علم و پژوهش و فناوری در سازمان بنادر و دریانوردی هم‌راستا با سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی، ارتقاء کیفی و توسعه «تحقیق و مطالعه در امور بندری و دریایی و کشتیرانی بازرگانی»، انجام اقدامات آموزشی، پژوهشی، مشاوره‏ای، فناورانه و دانشی به منظور رفع چالش‌های کنونی بنادر و دریانوردی کشور و ترغیب اساتید و سوق دادن پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به موضوعات بندری و دریایی، برنامه‌ریزی مشترک جهت نیل به تجاری‏ سازی و ایجاد فناوری‌های جدید و مورد علاقه و نیاز طرفین اشاره کرد.
دکتر ذاکری با بیان اینکه ما در سال ۹۹ برای دومین بار بحث اعطای فرصت‌های مطالعاتی صنعتی را تجربه کردیم، افزود: ما کار تیمی خوبی را برای شهرستان چابهار انجام دادیم و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت به مدت ۴۵ روز برای فرصت مطالعاتی صنعتی به چابهار اعزام شدند و صنایع موجود در چابهار را ارزیابی کردند و راهکار‌هایی برای شناسایی مشکلات و مسائل اجرایی آن‌ها ارائه دادند که امیدواریم این اقدام در تابستان ۱۴۰۰ نیز تداوم داشته باشد. البته این موفقیت مرهون همکاری‌های سازمان‌هایی، چون سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان منطقه آزاد چابهار بود. همچنین در پردیس بین‌الملل دانشگاه در جزیره کیش تعامل بسیار خوبی با مجموعه‌های این جزیره داشتیم و موفق شدیم پژوهشکده محیط زیست را در این جزیره به بهره برداری برسانیم. علاوه بر این‌ها سه مرکز نوآوری را هم در داخل دانشگاه و هم در جزیره کیش به بهره‌برداری رساندیم و امیدواریم آثار این مراکز در کوتاه مدت هم برای جزیره کیش و هم تهران مطلوب باشد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت در پایان خاطرنشان کرد: ما در بحث مسئولیت‌های اجتماعی، در برنامه راهبردی چهارم و پنجم دانشگاه که در سال ۱۴۰۰ برنامه پنجم را پیش خواهیم گرفت، خدماتی را به مناطق محروم کشور ارائه خواهیم داد و از دانش‌آموختگان بومی برای درآمدزایی مردم این مناطق استفاده خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای پویش نهال کاری روز پرستار در کهگیلویه و بویراحمد
جشن تولدی متفاوت، همراه با مردم
فعالیت ۴ هزار خادمیار در کانون سلامت سراسر کشور
زورگیر منطقه حاجی آباد کرج به سزای اعمالش رسید
نقاشی نونهال کیش در نمایشگاه بین‌المللی یک دنیا، هزار رویا
جشن بزرگ ازدواج دانشجویی در یزد
کنترل و پایش واحد‌های تولیدی در شهرستان شهرکرد
دیدار وزیر کشور عمان با علی لاریجانی
بازده بازار سهام در شهریور و مهر امسال به ۲۳ درصد رسید
تولید بیش از ۹۰ درصد زعفران جهان در ایران
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در نیشابور
قدردانی از تلاش شبانه روزی پرستاران بیمارستان امام خمینی مهاباد
فولاد خراسان نایب‌ قهرمان شانزدهمین دوره مسابقات فوتسال ایمیدرو
توقيف نيسان حامل سوخت خارج از شبکه توزيع در محور خرمدره - ابهر
بازی‌های آسیایی جوانان؛ حذف تیم بسکتبال سه نفره ایران با شکست مقابل چین
پیش بینی وزش باد، کاهش دما و بارش ملایم وپراکنده تا فردا در گلستان
افزایش بیش از ۴۳ هزار واحدی شاخص کل بورس
برگزاری نشست هم‌اندیشی با معتمدان و بزرگان ایل چگنی برای تقویت انسجام اجتماعی در لرستان
ایجاد ۱۷هزار طرح اشتغال زایی در حوزه صنایع دستی
جاده کندوان ایمن می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
محمود عباس: حسین الشیخ جای من را خواهد گرفت
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد
نیروهای الجولانی و کردهای سوریه بار دیگر با یکدیگر درگیر شدند
پایان ۱۳ سال انتظار؛ تولد دوقلوها در بابل پس از ۶ سال فریز جنین
پخش زنده دیدار رده بندی و فینال کشتی آزاد از شبکه ورزش
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
یک فوتی و چهار مصدوم در پی ریزش ساختمان قدیمی در خیابان جمهوری
اقدام ۳ کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک باطل است
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ چهار نشان رنگارنگ ایران در ۴ وزن دوم
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ سینا خلیلی به نشان نقره رسید
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آغاز فرآیند تعیین قیمت دارایی‌های بانک آینده
صدور مجوز آموزشگاه رانندگی از درگاه ملی مجوز‌ها
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
پیگیری مشکلات بیماران در بیمارستان‌ها
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
هشدار پوتین درباره حمله به روسیه با موشک‌های تاماهاوک  (۳ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)