• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۸۲۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۶
ورزشی

پرداخت ۵۳ میلیارد تومان پاداش به ورزشکاران

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: سال ۹۹ یکی از سال‌های پر پرداخت در طول مدت فعالیتم در وزارت ورزش و جوانان بود.

پرداخت ۵۳ میلیارد تومان پاداش به ورزشکاران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ژاله فرامرزیان ضمن تبریک سال ۱۴۰۰ و ورود به قرن جدید افزود: امیدوارم امسال، سالی پر از موفقیت برای جوانان کشور همراه با مدال‌های رنگارنگ باشد. ۹۹ سالی پر از سختی، تنگنا و البته حرکت بود. امیدوارم ماحصل تلاش‌های من و همکارانم در روند فعالیت ورزشی کشور آثار مثبتی را به جای گذاشته باشد.
وی با اشاره به پرداختی‌های وزارت ورزش و جوانان در سال گذشته افزود: سال ۹۹ یکی از سال‌های پر پرداخت بود، بطوری که بالغ بر ۲۰۰ میلیارد پرداختی به فدراسیون‌های ورزشی داشتیم که به واسطه آن فدراسیون‌ها بین ۸۵ تا ۹۰ درصد از سهم اعتباری خود را دریافت کردند.
معاون وزیر گفت: ۵۳ میلیارد تومان نیز به عنوان پاداش قهرمانان، باقی مانده از سال ۹۷ و ۹۸ را پرداخت کردیم. از سرفصل‌های دیگر می‌توان به کمک‌های فنی و اعتباری و اشتغال جوانان اشاره کرد که بیش از ۸۰ میلیارد تومان از سر جمع اعتبارات وزارت ورزش و جوانان و دو برابر این مبلغ را بانک‌های عامل تامین اعتبار کردند.
فرامرزیان جذب بخش خصوصی برای مشارکت و تکمیل در پروژه‌های ورزشی را از دیگر اقدامات این معاونت دانست گفت: دربرنامه‌هایی که برای این اتفاق پیش‌بینی شده بود حدود ۷۴ میلیارد در نظر گرفته شده که نهایتاً بیشتر از این مبلغ مشارکت داشتیم. بر اساس تبصره ۱۹ موفق شدیم وام‌هایی که برای فعالیت‌های مشارکت بخش خصوصی در نظر گرفته شده بود را جذب کنیم. البته در بعضی از بخش‌ها که جذابیت کافی وجود نداشت این اتفاق رخ نداد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان به دیگر اقدامات این معاونت پرداخت و افزود: کلیه اقدامات مربوط به بهسازی، امنیت فضاها، پدافند غیر عامل و بیش از ۴۰۰ پروژه عمرانی وفق مقررات تامین اعتبار شد. ضمن این که برای تکمیل پروژه‌های ملی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی ۶۰ میلیارد تومان کمک کرده‌ایم تا این پروژه‌ها بر اساس زمان بندی تعیین شده، افتتاح شوند.
وی به کسب رتبه دوم وزارت ورزش و جوانان در ارائه خدمات دولت الکترونیک اشاره و افزود: در بخش منابع انسانی، مکانیزم‌های فعالیت و تامین اعتبار کارکنان را به بهترین نحو انجام دادیم. در حوزه فناوری نیز تمام تلاش خود را علیرغم ضعف در زیرساخت‌ها به کار گرفتیم وبا همین بضاعت کم دومین رتبه را در ارائه خدمات دولت الکترونیک در بین وزارتخانه‌ها به خود اختصاص دادیم.
برگزاری بیش از ۸۰۰ وبینار در قالب مجامع، جلسات که به صرفه جویی ۶ میلیارد تومانی منجر شد از دیگر اتفاقاتی بود که فرامرزیان به آن اشاره کرد و گفت: این اتفاق بزرگی در دوره شیوع ویروس کرونا بود که توانستیم علاوه بر صرفه جویی در هزینه‌ها از فضای مجازی برای ارتباط بین فدراسیون‌ها و ادارات کل استان‌ها استفاده کنیم.
معاون وزیر ورزش و جوانان درباره اقدامات معاونت متبوع خود برای رفع مشکل مالیاتی فدراسیون ورزشی افزود: برای رفع بدهی مالیاتی فدراسیون‌ها تعاملاتی را با سازمان مالیاتی برقرار کردیم و مجموعه اطلاعات فدراسیون‌ها را در قالب لایحه بارگذاری کردیم. امیدواریم با تعاملاتی صورت گرفته و همکاری فدراسیون‌ها بتوانیم مشکل مالیات‌های فدراسیون‌ها برطرف کنیم.
فرامرزیان درباره حسابداری تعهدی بر خط و فراگیری آن در فدراسیون‌های ورزشی گفت: سال گذشته حساب‌های فدراسیون‌ها را در قالب کد‌های قانونی در اختیار بانک مرکزی قرار دادیم و در راستای رعایت اصل شفاف سازی حسابداری تعهدی برخط را در همه فدراسیون‌ها فعال کردیم. عملیات حسابداری تعهدی بر خط با هدف قابل رویت بودن خط بودجه و منابع مالی در پنج فدراسیون عملی شده است و تا پایان اردیبهشت در همه فدراسیون‌ها انجام خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان یکی دیگر از اقدامات این معاونت را انجام اقدامات لازم برای حضور استقلال و پرسپولیس در بازار بورس عنوان وگفت: یکی از عواملی که مانع حضور این دو باشگاه در بازار بورس بود شفافیت نبودن در عملیات مالی، به روز رسانی و مشکلات جریان حسابرسی‌های مالی بود که خوشبختانه با همکاری دست اندرکاران امر، سازمان خصوصی سازی و سازمان حسابرسی انجام شد. تلاش کردیم شفاف‌ترین و قانون‌ترین شکل ممکن برای ارائه گزارش‌های مالی این دو باشگاه تنظیم کنیم. با این اقدامات اطمینان خاطری برای شورای بورس فراهم شد که در سال ۱۴۰۰ این دو باشگاه را یا در بازار پایه و یا در بازار دوم ارائه دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)