• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۸۳۱۴
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۶
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی جنبش انصارالله یمن،

عبدالسلام: سعودی‌ها حملات هوایی و محاصره یمن را متوقف کنند

سخنگوی جنبش انصارالله یمن، تاکید کرد اگر سعودی‌ها درباره پایان جنگ در یمن جدی هستند، حملات هوایی به یمن را متوقف کنند و به محاصره این کشور پایان دهند.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت: به طرفداران مقاومت و ملت لبنان و همه آزادمردانی که این شبکه را می‌بینند، درود می‌فرستم. شبکه المنار، شبکه مقاومت و شبکه مطلوب من است که نقش تاریخی در مقابله با استکبار اسرائیلی و استکبار آمریکایی و جهانی در لبنان و نیز در جهان عرب و جهان اسلام دارد.

عبدالسلام درباره موضع جنبش انصارالله در برابر طرح جدید سعودی‌ها در مورد توقف جنگ در یمن، افزود: طرح رژیم سعودی جدی و منطقی نیست. در واقع طرحی در کار نیست و فقط یک دعوت است. هر طرحی باید همراه با امتیاز دادن باشد، اما در این طرح، هیچ امتیاز دادنی وجود ندارد. این طرح به صورتی که ارائه شد، باید از سوی یک کشور بیطرف پیشنهاد شود که دست کم در تجاوز علیه یمن مشارکت نداشته باشد. این در حالی است که سعودی‌ها خودشان فرماندهی ائتلاف متجاوز را زیر نظر آمریکا برعهده دارند و یمن را محاصره کرده و ده‌ها هزار یمنی را کشته اند. حتی همزمان با نشست خبری که در آن، طرح سعودی‌ها اعلام شد، عملیات نظامی آن‌ها در یمن ادامه داشت. نمی‌توانیم این تناقض آشکار را بپذیریم. چنین دعوتی می‌تواند از سوی یک کشور بیطرف ارائه شود که خودش در تجاوزگری مشارکت نداشته باشد. ابتدا باید این تجاوزگری متوقف شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی خاطر نشان کرد: در این طرح، هیچ بخش قابل اتکایی وجود ندارد. آن‌ها خواهان برقراری آتش بس در مرحله مشخصی هستند که هیچ ارتباطی به مسایل انسانی ندارد. ما از موضع گیری‌ها در برابر این طرح که این موضوع را در نظر نمی‌گیرند، به شدت شگفت زده شدیم. ملت یمن امروز بیش از شش سال است که در محاصره قرار دارد و ورود مشتقات نفتی به کشور ممنوع است. فرودگاه ها، بنادر و گذرگاه‌های زمینی یمن بسته است. بعضی کشتی‌ها در دریای سرخ معطل مانده اند که ما باید هر روز به آن‌ها غرامت پرداخت کنیم. ما نمی‌توانیم طرحی را که مسایل انسانی را در نظر نمی‌گیرد، بپذیریم. امیدوار بودیم که در این طرح، دست کم بازگشایی فرودگاه و پایان محاصره یمن اعلام شود و سپس خواستار آتش بس شود. آن‌ها باید همچنین حملات هوایی و عملیات نظامی خودشان را متوقف کنند. در این صورت، امکان بررسی چنین طرحی وجود داشت. هیچ موضع گیری بین المللی واقعی وجود ندارد. جامعه جهانی فقط به استقبال از هر اقدام سعودی‌ها می‌پردازد که در چارچوب تعارفات با سعودی‌ها یا در برابر دریافت پول از آنهاست.

محمد عبدالسلام درباره تشدید فشار‌ها بر یمن گفت: اجازه بدهید این موضوع را توضیح بدهم. فرض کنید آتش بس را بپذیریم، اما زمانی که به سراغ بازگشایی فرودگاه برویم، خواهند گفت با طرف مقابل با میانجی گری سازمان ملل، مذاکره کنید. در این شرایط وارد مراحل طولانی خواهیم شد که هیچ پایانی نخواهد داشت. خواهند گفت، فرودگاه آماده نیست و ما می‌خواهیم ابتدا از آمادگی آن اطمینان حاصل کنیم. ما هرگز مانع تراشی‌های آن‌ها را نخواهیم پذیرفت. ما فقط زمانی آتش بس را خواهیم پذیرفت که محاصره یمن پایان یابد و فرودگاه‌ها بازگشایی شود. زیرا این اقدام به وضع انسانی در یمن ارتباط دارد. باید آتش بس یکجانبه و بازگشایی فرودگاه صنعا و بندر الحدیده را اعلام می‌کردند. ۱۴ کشتی توقیف شده در سواحل یمن وجود دارد. ما یکسال درباره این مسایل گفتگو کردیم، اما به نتیجه‌ای نرسیدیم. مشکل آن است که آن‌ها به دنبال آتش بس دائم نیستند. آن‌ها می‌خواهند در بستن فرودگاه و بندر آزادی عمل داشته باشند. ما نمی‌توانیم بپذیریم که در ظلم در حق ملت یمن، مشارکت کنیم. جهانیان به ما خواهند گفت که شما خودتان با محاصره یمن موافقت کردید. درست نیست که ما محاصره کشورمان را بپذیریم. ممکن است هر یک از مزدوران خود ائتلاف، آتش بس را نقض کند و سپس آن‌ها هم به بهانه این اقدام، فرودگاه‌ها و بنادر را ببندند. حتی اگر جنگ ادامه داشته باشد، فرودگاه‌ها و بنادر باید باز باشد. محاصره یمن باید پایان یابد، زیرا نقض قوانین بین المللی، عرف و اخلاق اسلامی است که اجازه ورود غذا و دارو به یمن را نمی‌دهند. ما مشکلی با بازرسی کشتی‌ها نداریم تا اطمینان حاصل کنند که حامل سلاح نیست. ما حاضر نیستیم بر سر بازگشایی فرودگاه‌ها و بنادر، معامله کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)