• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۸۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
بین الملل » غرب آسیا
در آستانه روز مقاومت و پایداری،

دبیرکل انصارالله: آمریکا پشت پرده جنگ علیه یمن است

سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل انصارالله یمن تاکید کرد: اعلان جنگ علیه یمن از واشنگتن و از زبان عادل الجبیر بود که همین مسئله پشت پرده جنگ را نشان داد.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل انصارالله یمن در آستانه هفتمین سال تجاوز به یمن تاکید کرد: اعلان جنگ علیه یمن از واشنگتن و از زبان عادل الجبیر بود که همین مسئله پشت پرده جنگ را نشان داد؛ همه از آغاز جنگ متعجب شدند، زیرا هیچ بهانه و دلیلی نداشت و با بمباران منازل مردم عادی آغاز شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبیرکل انصارالله یمن افزود: فردا روز مقاومت و پایداری است که از لحاظ انسانی و ملی دارای ارزش زیادی است؛ بار دیگر بر حقانیت ملت یمن در دفاع از خود در برابر تجاوز دشمنان تاکید می‌کنیم.
سید عبدالملک بدرالدین گفت: انگلیس و رژیم صهیونیستی کنار سرورشان آمریکا، در حمله به یمن مشارکت داشتند. قبل از آغاز این جنگ، رژیم اشغالگر قدس، یمن را تهدید می‌کرد و نتانیاهو در راس کسانی بود که ضد انقلاب مردم یمن سخن می‌گفت.
وی با اشاره به اینکه تجاوز به یمن از همان آغاز ارتکاب نخستین جنایت علیه غیرنظامیان در صنعاء، ماهیت جرم و جنایت داشت، خاطر نشان کرد: رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس برای این که هزینه و تاوان ندهند، عربستان و امارات را جلو انداختند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
متجاوزان زیرساخت‌های یمن را هدف قرار دادند
دبیرکل انصارالله یمن گفت: جنگنده‌های ائتلاف متجاوز از همان آغاز، مناطق مسکونی را بمباران کردند، مردم را در خانه هایشان هدف قرار دادند، مردم یمن در کشور خودشان، در هر مکان هدف قرار گرفتند، چه در منزل چه خارج منزل، متجاوزان در حملات هوایی به شکل وحشیانه، خانه‌ها را ویران کردند، هم در شهر‌ها و هم در روستا‌ها و قربانیان افراد غیر نظامی بودند، کودکان و زنان بیگناه قتل عام شدند، تصاویری بسیار فاجعه بار ودردآور، چه چیزی می‌تواند این جنایات را توجیه کند یا آن‌ها را قانونی جلوه دهد، جنگنده‌های متجاوز حتی چادر‌های بیابان نشینان را هم هدف قرار دادند و مردم بیابان نشین را در چادرهایشان قتل عام کردند و حتی به چارپایان آن‌ها هم رحم نکردند. همه این حملات برنامه ریزی شده بود. متجاوزان همه زیرساخت‌ها را از روی عمد و قصد و به صورت برنامه ریزی شده هدف قرار دادند.
 
مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و تاسیسات آموزشی یمن را به عمد بمباران می‌کنند
عبدالملک بدرالدین گفت: از همان ابتدای آغاز تجاوزگری علیه یمن، هدف قرار دادن محله‌های مسکونی و روستاها، گسترده بود. هیچ چیزی نمی‌تواند هدف قرار دادن غیرنظامیان را توجیه کند و به آن مشروعیت ببخشد.
الحوثی افزود: بر بمباران مساجد تاریخی تمرکز کردند و به عمد تاسیسات آموزشی را در یمن هدف قرار دادند. آیا هدف قرار دادن دانش آموزان و تاسیسات آموزشی در یمن، اهداف جنگی محسوب می‌شود؟ هدف قرار گرفتن مراکز بهداشتی و بیمارستانی در یمن به عمد صورت می‌گیرد. همه مراکز حساس را در یمن هدف قرار دادند و آسیب‌های زیادی به یمنی‌ها زدند. بمباران بازار‌ها با هدف گرفتن بیشترین تلفات انجام می‌شود. تجاوزگری و تشدید رنج‌های ملت یمن با هدف در هم شکستن اراده آن صورت می‌گیرد.

این سعودی‌ها هستند که خائنان داخلی را هدایت می‌کنند
دبیرکل جنبش انصارالله یمن گفت: سعودی‌ها تلاش می‌کنند این تجاوزگری را به عنوان مشکل بین طرف‌های یمنی جلوه دهند در حالی که این تجاوزگری را سعودی‌ها هدایت می‌کنند و خائنانی از اهالی یمن، فقط دستورات را اجرا می‌کنند. عملیات نظامی و حملات هوایی با فرماندهی طرف خارجی صورت می‌گیرد. کسانی که در خیانت به کشور دست دارند، زیر سلطه سعودی‌ها کار می‌کنند و از خودشان هیچ اختیاری ندارند.
 
منصور هادی از سفیر سعودی دستور می‌گیرد
دبیر کل جنبش انصار الله یمن گفت: سفیر عربستان سعودی در یمن جایگاهش بالاتر از عبدربه منصور (رئیس جمهور مستعفی و فراری) یمن است بنابراین منصور هادی از سفیر سعودی دستور می‌گیرد.
عبدالملک بدرالدین افزود کسانی که در خیانت علیه کشور دست دارند تحت امر و مطیع عربستان سعودی هستند و هیچ اختیاراتی از خود ندارند.
 
جنگ یمن، نتیجه وابستگی سعودیها و اماراتی‌ها به آمریکاست
بدرالدین افزود: اعلام آغاز تجاوزگری علیه یمن از واشنگتن با صراحت نشان می دهد که آمریکا از آن حمایت می کند و در آن دست دارد. دشمن اسرائیلی پیش از آغاز جنگ، تبلیغات علیه یمن را شروع کرده بود. آمریکا، انگلیس و اسرائیل، عربستان و امارات را برای اجرای تجاوزگری علیه یمن انتخاب کردند تا پیامدهای آن علیه این دو کشور باشد. این تجاوزگری در اصل از طرف سعودیها و در کنار آنها اماراتی هاست و بقیه مزدور هستند.
بدرالدین افزود: یکی از اصلی ترین عوامل این جنایت علیه یمن، وابستگی سعودیها و اماراتی به آمریکاست. امارات و عربستان به ایفای نقش منطقه ای امیدوار بودند و هر دو طرف می خواهند وکیل انحصاری آمریکا در منطقه باشند. در صحنه اجرایی، سعودیها هستند که تجاوزگری علیه یمن را هدایت می کنند. رؤیاپردازی های نوجوانانه سعودیها و اماراتی ها برای برعهده گرفتن نقش وکیل انحصاری آمریکا در منطقه باعث شد که اجرای این ماموریت را برعهده بگیرند. این تجاوزگری زیر نظر آمریکا اجرا می شود و اسرائیل و انگلیس در آن نقش دارند و سعودیها و اماراتی ها فقط مجری آن هستند.
 
هرگز در برابر متجاوزان تسلیم نخواهیم شد
دبیرکل جنبش انصارالله یمن گفت: محاصره مالی متجاوزان علیه یمن باعث قطع درآمد و حقوق هزاران خانواده شد. در برابر این تجاوزگری ظالمانه، هرگز تسلیم نخواهیم شد. موضع مشروع ما دفاع از کشورمان است که همه قوانین بین المللی هم آن را به رسمیت می‌شناسد. دفاع از کشور، واجب دینی و قرآنی است و به همین علت برای دفاع از کشورمان به موافقت هیچ کسی نیاز نداریم.
 
زمانی که جنایت‌های ائتلاف متجاوز به اوج می‌رسد، یمنی‌ها سرزنش می‌شوند
بدرالدین افزود: زمانی که جنایت‌های ائتلاف متجاوز به اوج می‌رسد، یمنی‌ها سرزنش می‌شوند و از آنان خواسته می‌شود این نبرد را متوقف کنند. زمانی هم که محاصره خارجی علیه این کشور تشدید می‌شود و درد و رنج مردم افزایش می‌یابد و اوضاع بسیار فاجعه بار کشور در کشور‌های مختلف و میان ملت‌های دیگر انعکاس پیدا می‌کند، باز هم شاهد اظهارنظر، توصیه و سرزنش مسئولان سازمان ملل، آمریکا، کشور‌های اروپایی و حتی خود عربستان هستیم که چرا با خودتان این گونه رفتار می‌کنید؟ چرا به این حد از فاجعه رسیدید؟ از این کار‌ها دست بردارید.
این تناقض بسیار عجیبی است، نادیده گرفتن واقعیت‌ها و اتفاقات بسیار شفاف و روشن. زمانی که بحران میدانی پیش می‌آید و عملیات اصلی ائتلاف متجاوز شکست می‌خورد و در انجام ماموریت نظامی اش به مشکل بر می‌خورد، باز هم سراغ ملت یمن می‌آید و برای آشتی و حل مشکلاتشان که سبب آزار و اذیت کشور‌های همسایه و دیگر کشور‌های جهان شده است، اعلام آمادگی می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محاصره یمن، از جنایت‌های هولناک در حق ملت یمن است
بدرالدین گفت: جنایت محاصره یمن، یکی از هولناکترین جنایت‌های متجاوزان در حق ملت یمن است. ائتلاف متجاوزان با ادامه محاصره یمن، به دنبال تشدید رنج‌های همه ملت یمن هستند. ائتلاف متجاوزان و مزدوران آن‌ها برای دامن زدن به اختلافات طایفه‌ای و قبیله‌ای بین ملت یمن تلاش می‌کنند. ائتلاف متجاوز با ادعای تلاش برای هدف قرار دادن کعبه و مدینه منوره، به ملت یمن افترا می‌زند. ائتلاف متجاوز به دنبال تفرقه افکنی بین ملت یمن است. تهاجم زمینی و اشغال بخش‌های گسترده‌ای از یمن، جنایت در حق ملت یمن و نقض حاکمیت ملی آن است.
 
گستردگی جنایات آل سعود و متحدانش   
دبیر کل جنبش انصار الله یمن در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: همچنین این تجاوزگران هیچ هدفی قانونی که منافع این ملت را تامین کند دنبال نمی‌کنند و جنایت بزرگی را ضد این ملت مرتکب شدند و از زمان آغاز این جنگ تاکنون همه کار‌هایی که کرده اند جنایت‌هایی بوده است که عرق شرم بر پیشانی انسانیت و بشریت می‌نشاند. در راس این جنایت‌ها کشتار دسته جمعی مردم یمن و تخریب گسترده این کشور و محاصره شدید ملت یمن و هدف قرار دادن مردم این مرز و بوم است که کوچک و بزرگ و مرد و زن را شامل می‌شود. حتی کودکان شیرخوار و زنان باردار را نیز هدف قرار دادند.
به طور مفصل درباره چگونگی این حملات و جنایت‌ها سخن می‌گوییم همه این نوع جنایت‌ها از زمان آغاز تجاوز تاکنون ادامه دارد. هدف قرار دادن و بمباران مناطق مسکونی و منازل و روستا‌ها از زمان آغاز تجاوز تاکنون به شدت ادامه دارد. در اولین حمله هوایی مناطق مسکونی بمباران شد. مردم در منازل خود هدف قرار داده شدند. حملات هوایی به طور وحشیانه تعداد بسیار زیادی از منازل را در شهر‌ها و مناطق مسکونی شهر‌ها و روستا‌ها ویران کردند. تصاویر زیادی از قربانیان این حملات هوایی که اکثر آن‌ها غیرنظامی از جمله زنان و کودکان بودند در رسانه‌ها منتشر شده است. تصاویری بسیار دردناک از این جنایت‌ها وجود دارد. چه چیزی می‌تواند این جنایت‌ها را توجیه کند و به آن مشروعیت ببخشد؟
عبدالملک بدر الدین افزود: بمباران‌ها در مرکز صنعا و مراکز و شهر‌ها و روستا‌ها صورت گرفت حتی در مناطق صحرایی چادر‌های صحرا نشینان را بمباران کردند و این صحرانشینان را کشتند و حتی دام‌های آنان را با این بمباران‌ها از بین بردند. چه چیزی می‌تواند این جنایت‌ها را توجیه کند؟ یا مشروعیت ببخشد؟ و چه هدف مثبت و شرافتمندی می‌تواند در پسِ این نوع جنایت‌ها باشد؟ جنایت‌هایی که تصاویر زیادی از آن در شبکه‌های تلویزیونی منتشر شده است.
دبیر کل جنبش انصار الله یمن همچنین تاکید کرد: مساجد به رغم مقدس بودن آنها، بمباران شدند نمازگزاران در داخل مساجد هدف قرار داده شدند. حتی قرآن‌ها در این مساجد به آتش کشیده شدند. بیش از ۱۴۰۰ مسجد بمباران شد و دشمنان همه این مساجد را ویران کردند و تعداد زیادی از نمازگزاران یمنی را در داخل مساجد به شهادت رساندند. قرآن کریم، کتاب خداوند عز و جل با بمب‌های دشمنان پاره پاره شد. متجاوزان با این بمباران‌ها نه تنها جان مردم را می‌گیرند حتی به مقدسات ما توهین کردند. چه چیزی می‌تواند این جنایت‌ها را توجیه کند؟ یا مشروعیت ببخشد؟ و چه هدف مثبت و شرافتمندی می‌تواند در پس این نوع جنایت‌ها باشد؟ برخی از این مساجد قدیمی بودند و از آثار باستانی به شمار می‌رفتند برخی از مساجد از آغاز نزول وحی در صدر اسلام و برخی از دوره تابعین و برخی از مراحل بعدی بودند، اما با این بمباران‌ها تخریب شدند. این مساجد در مناطق درگیری و جبهه‌های نبرد نبودند بلکه در عمق خاک یمن بودند؛ اما به طور عمد بر هدف قرار دادن این نوع مساجد متمرکز شدند و آن‌ها را هدف قرار دادند.
وی همچنین ادامه داد: هدف قرار دادن مدارس و دانشگاه‌ها و تاسیسات و ادارات و مراکز آموزشی و پرورشی و دانش آموزان و دانشجویان و معلمان و اساتید دانشگاه نیز برخی از این جنایتهاست. این بمباران‌ها هم هدف قرار دادن مردم جامعه و هم تلاش برای تعطیل کردن آموزش و تحصیل و از بین بردن همه تاسیسات زیربنایی آن است تا آموزش و پرورش و تحصیل به طور کامل در کشور از بین برود. آن‌ها مدارس و دانشگاه‌ها را در حالی بمباران می‌کنند که دانش آموزان و دانشجویان در آن در حال تحصیل هستند به طوری که تعداد زیادی از دانش آموزان و دانشجویان و معلمان و اساتید به شهادت می‌رسند. دانشگاه‌های زیادی هدف قرار داده شد و از آن سخن گفته ایم و آمار‌های زیادی در روز‌های قبل در فعالیت‌های مختلف ارائه شده است. تصاویر بسیار دردناکی نیز در هدف قرار دادن مدارس و دانشگاه ه‌ها وجود دارد و در تلویزیون‌ها و ماهواره‌ها این تصاویر منتشر شد و موجود است و مستند سازی شده است و به جریان‌ها و مراکز بین المللی از جمله سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های جهانی ارائه شده است. آیا می‌شود هدف قرار دادن دانش آموزان و دانشجویان هنگامی که در مسیر مدارس یا دانشگاه‌های خود در حرکتند یا هدف قرار دادن آن‌ها در داخل مدارس و دانشگاه‌ها برای هدفی قانونی صورت گرفته باشد؟ یا اینکه علاوه بر کشتار مردم تلاش می‌کنند تا مردم را در بیسوادی قرار دهند؟ با این حملات هوایی چقدر بخش آموزش و پرورش در یمن آسیب دید؟ چقدر دانش آموز و دانشجو آواره شده اند؟ و چه تعداد از آنان دیگر فرصتی برای آموزش ندارند؟ چه کسی با آموزش و تحصیل در کشور مبارزه می‌کند؟ آیا آن‌ها کسانی نیستند که چنین جنایت‌هایی را مرتکب شدند؟ امروز در بسیاری از مناطق و روستا‌ها و حومه شهر‌ها دانش آموزان مجبورند برای تحصیل به زیر درختان پناه ببرند، زیرا مدرسه یا پناهگاهی ندارند تا در آن تحصیل کنند. برخی از آنان نیز اگر شرایط بهتری داشته باشند زیر چادر‌ها درس می‌خوانند و به رغم ترس و وحشت از بمباران ها، اما به تحصیل خود ادامه می‌دهند.
از سوی دیگر برخی مدارس و دانشگاه‌ها نیز بر اثر شرایط بسیار ناگوار اقتصادی ناشی از محاصره، آسیب‌های زیادی دیده اند همه این شرایط جمع شده است تا ملت را از تحصیل بازدارند فشار‌های زیادی برای هدف قرار دادن تحصیل دانش آموزان و دانشجویان یمنی وارد می‌شود که همه این فشار‌ها برنامه ریزی شده است. کسی این جنایت‌ها را مرتکب می‌شود ما را حتی در تحصیل فرزندانمان هدف قرار می‌دهد چه چیزی برای ملت و کشورمان می‌خواهد؟ آیا خیر و برکت را برای کشورمان می‌خواهد؟ داستان‌ها و تراژدی‌های زیادی وجود دارد که بارزترین آن هدف قرار دادن اتوبوسی است که دانش آموزان یمنی را در منطقه ضحیان حمل می‌کرد این فاجعه را همه دیدند و رسانه‌ها نیز منتشر کردند. موارد متعددی از این نوع جنایت‌ها در استان‌های مختلف یمن ایجاد شده است.
هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی نیز بخشی از این جنایتهاست. صد‌ها بیمارستان و مرکز بهداشتی و درمانی به طور عمد و برنامه ریزی شده بمباران و ویران شدند و در بسیاری موارد نیز تعداد زیادی از ملت یمن شامل کادر بیمارستان‌ها یا بیماران و مجروحان جنگی به شهادت رسیدند. آیا این‌ها جنایت نیست؟ و آیا زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی، حقوق بشر و همه هنجار‌ها و عرف‌های بین المللی نیست؟
اگر بخواهیم چنین جنایت‌هایی را که سال‌های متعدد و در استان‌های مختلف یمن نیز ادامه دارد توصیف کنیم آیا می‌توانیم به این جنایت‌ها مشروعیت ببخشیم یا آن‌ها را توجیه کنیم؟ یا آیا می‌توانیم بگوییم که این جنایت‌ها برای منافع کشور یمن صورت گرفته است؟ آیا می‌توانیم بگوییم کسانی که این جنایت‌ها را ضد ملت یمن مرتکب می‌شوند و فرزندان این ملت را در منازل و مساجد و بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت و درمان بیماران و مجروحان و کادر درمان و بهداشت را هدف قرار می‌دهد برای منافع کشور یمن این جنایت‌ها را مرتکب می‌شود؟
هدف قرار داد فرودگاه‌ها نیز بخشی از این جنایتهاست. وقتی که مراکز بهداشتی و بیمارستان‌های یمن هدف قرار داده شد تعداد زیادی از فرزندان ملت یمن به ویژه در روستا‌ها دیگر نتوانستند خدمات بهداشتی و درمانی دریافت کنند مردم نمی‌دانند بیماران خود را چگونه مداوا کنند و به کجا برای مداوای بیماران یا مجروحان خود مراجعه کنند. مشکلات و درد و رنج‌های بیماران و مجروحان و خانواده‌های آنان بسیار زیاد است این مشکلات و درد و رنج‌ها را چه کسی برای مردم یمن به ارمغان آورده است؟ آیا این‌ها همه ساخته و پرداخته این متجاوزان نیست؟ متجاوزانی که با موشک‌ها و راکت‌ها و بمب‌ها و جنگنده هایشان مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها را ویران کردند و همه فرزندان ملت ما با این مشکل مواجه هستند. علاوه بر خسارت‌ها و زیان‌های بسیار شدید به بخش بهداشت نتیجه شرایط اقتصادی این حملات هوایی مستقیم تاثیر مستقیمی بر تخریب این تاسیسات مهم داشت.
هدف قرار دادن مراکز دولتی و تاسیسات زیربنایی دولتی با همه انواع آن نیز بخشی از این جنایتهاست. موسسات، اداره پلیس، زندان‌ها، دادگاه ها، و هر بخشی که خدمتی به ملت یمن ارائه می‌دهد هدف قرار گرفته شد. آیا کسی که چنین جنایت‌هایی را مرتکب می‌شود برای ملت یمن خیر و خوبی می‌خواهد؟ یا اینکه دقیقا هدفی عکس آن را دنبال می‌کند؟ حتی تعدادی از قاضیان در دادگاه‌ها به شهادت رسیدند و بسیاری از مستندات و مدارک و پرونده‌های حقوقی مردم در دادگاه‌ها بر اثر این بمباران‌ها از بین رفت.
هدف قرار دادن صد‌ها ایستگاه و مرکز تولید برق نیز بخشی از جنایتهاست که ملت ضرر‌ها و خسارت‌های زیادی را از این حملات متحمل شدند. در شهر‌ها زیان‌های زیادی به خدماتی که بر اساس انرژی برق ارائه می‌شود وارد شد. این حملات نیز عمدی و روشن و واضح بود ایستگاه‌های تولید برق در صنعا یا صعده یا الحدیده یا تعز یا استان‌های مختلف بمباران می‌شود چه کسی از این حملات زیان می‌بیند؟ آیا یک حزب معینی یا گروه و اشخاص معینی تنها از این خسارت‌ها در مراکز و تاسیسات تولید برق زیان می‌بینند؟ یا اینکه همه ملت یمن از این مشکلات ایجاد شده رنج می‌برند؟ چه کسی این تاسیسات را هدف قرار داد و چرا آن‌ها را بمباران کرد؟ زیرا هدف این بود که این مشکلات و درد و رنج‌ها ایجاد شود، زیرا می‌خواست این ملت با مشکلات دست و پنجه نرم کند تا این مشکلات را ابزاری برای شکستن اراده ملت قرار دهد و ملت را به تسلیم شدن مجبور کند؛ بنابراین تجاوزگران از مشکلات و رنج‌های این ملت لذت می‌برند و خرسند می‌شوند.
هدف قرار دادن شبکه‌های آبرسانی نیز بخشی از این جنایتهاست. بیش از دو هزار عدد از تاسیسات و شبکه آبرسانی و مراکز ذخایر آب که مردم در مناطق مسکونی از آن‌ها استفاده می‌کنند بمباران شده است. کسی که تلاش می‌کند تا مردم را در شهر‌ها و مناطق مختلف به تشنگی وادارد و مردم را از آب آشامیدنی محروم کند به طوری که رسیدن آب به دست مردم بسیار سخت و دشوار شده است مردم یمن ساکن در صنعا پایتخت می‌دانند چه مشکلاتی ناشی از نرسیدن آب به مناطق مسکونی خود داشتند از یک سو برق قطع شده بود که بر شبکه آبرسانی نیز تاثیر گذاشت و از سوی دیگر منازل بمباران می‌شد و از سوی دیگر نیز سوخت مورد نیاز نیز هدف قرار داده می‌شد همه این عوامل مسئله دسترسی مردم به آب را بسیار دشوار کرده بود. بسیاری از مردم آب مورد نیاز خود را از تانکر‌های سیاری که به مناطق مسکونی منتقل می‌شد و با پر کردن دبه‌ها و پرداخت مبالغی پول به دست می‌آوردند که در بسیاری موارد این نوع آب‌ها غیربهداشتی بود و مشکلات زیادی را در شهر‌ها و روستا‌ها به وجود آورد.
چه کسی این جنایت‌ها را ضد مردم یمن مرتکب شده است؟ و چه کسی می‌خواست همه ملت یمن با مشکل مواجه شوند؟ کسی که ملت را از آب آشامیدنی محروم می‌کند و مانع از آن می‌شوند تا آب مورد نیاز در منازل فراهم شود و از این رنج مردم خوشحال می‌شود و وقتی صف‌های طولانی برای تهیه آب را مشاهده می‌کند و خرسند می‌شود کسی جز دشمن ملت نیست که با مردم دشمنی می‌کند و با ارتکاب جنایت‌ها علیه این ملت لذت می‌برد. ببینید چقدر این‌ها تجاوزگر هستند؟ آنچه که از عملکرد این متجاوزان عجیب است این است که آن‌ها حتی گرمابه‌ها را نیز هدف قرار دادند.
همچنین ایستگاه‌ها و شبکه‌های ارتباطات و مخابرات را نیز هدف قرار دادند. همه اهمیت تماس‌ها و مخابرات را در این دوره از زمان می‌دانیم بسیاری از امور مردم جهان از جمله معیشت، اقتصاد و مسائل حیاتی مردم به شبکه‌های ارتباطات و مخابرات وابسته است شبکه‌های ارتباطات و مخابرات در یمن هدف قرار داده شد شبکه‌هایی که ملت یمن به طور کلی از آن استفاده می‌کردند و این استفاده‌ها هیچ ربطی به اختلاف مذاهب منطقه‌ای نژادی و ... ندارد، زیرا همه ملت یمن از این شبکه‌های مخابراتی استفاده می‌کردند، اما متجاوزان آن‌ها را نیز بمباران کردند. حملات هوایی بسیار زیادی این مراکز مخابراتی را هدف قرار دادند به طوری که بسیاری از مناطق فاقد شبکه‌های ارتباطی شدند چه کسی این جنایت‌ها را مرتکب شده است؟ ائتلاف متجاوزان این جنایت‌ها را انجام داد. چرا؟ چون می‌خواست مردم یمن با همه انواع مشکلات و درد و رنج‌ها دست و پنجه نرم کند.
هدف قرار دادن جاده‌ها و راه‌ها و پل‌ها نیز بخشی از این جنایت هاست. قسمت عمده‌ای از حملات هوایی دشمن بر مسیر‌ها و جاده‌های بین استانی و پل‌های مهم و اساسی متمرکز شد. بر اثر تخریب پل‌ها و جاده‌ها مشکلات زیادی ایجاد شد از نظر امنیتی. تعداد زیادی از خودرو‌ها و انواع وسایل حمل و نقل در حین حرکت در جاده‌ها هدف قرار داده شد. همچنین پل‌ها و جاده‌ها نیز بمباران شد به طوری که حرکت حمل و نقل جاده‌ای و سفر شهروندان یمنی با مشکل مواجه شد به طوری که منتقل شدن از استانی به استان دیگر با خطرات زیادی همراه بود، زیرا خودرو‌ها به طور مستقیم هدف بمباران‌های جنگنده‌های متجاوز قرار می‌گیرد تصاویر آن نیز در شبکه‌های تلویزیونی و ماهواره‌ای به وفور منتشر شد همچنین حمل و نقل مواد غذایی و آمبولانس‌ها و ... با مشکل مواجه شد. همه در این جاده‌ها احساس خطر می‌کنند جاده‌ها نیز بر اثر بمباران‌ها تخریب شد و مشکلات زیادی را برای رانندگان خودرو‌ها در جاده‌ها به وجود آورد. چرا این جنایت‌ها را مرتکب شدند؟ زیرا تلاش کردند تا این ملت را به درد و رنج بکشانند.
عبدالملک بدر الدین ادامه داد: هدف قرار دادن بازار‌ها و مراکز تجاری و انبار‌های مواد غذایی نیز بخشی از این جنایتهاست هدف قراردادن بازار‌ها با دو هدف دنبال می‌شد اول اینکه بیشترین تعداد ممکن از مردم را به قتل برسانند، زیرا معمولا مردم در بازار‌ها آمد و شد دارند و جمعیت زیادی در بازار‌ها وجود دارد آن‌ها می‌خواهند جنایت کشتار دسته جمعی ملت یمن را مرتکب شوند آن‌ها زمانی که بمب‌های خود را بر سر تعداد بیشتری از مردم تجمع یافته در منطقه‌ای می‌ریزند خوشحال‌تر می‌شوند، زیرا آمار قربانیان در این صورت بسیار بیشتر خواهد بود. دوم اینکه آن‌ها می‌خواستند زندگی عادی مردم را به تعطیلی بکشانند
آن‌ها به خوبی اهمیت اقتصادی و معیشتی بازار‌ها برای مردم را می‌دانند، زیرا نیاز‌های مردم در زمینه مواد غذایی و سایر نیاز‌های معیشتی آن‌ها در بازار‌ها برآورده می‌شود مردم معمولا مجبورند به بازار‌ها بروند تا نیاز‌های اساسی خود را برآورده سازند مردم نیاز‌های خود به مواد غذایی، و دیگر نیاز‌ها در امور مختلف زندگی خود را در بازار‌ها برآورده می‌کنند؛ بنابراین هدف قرار دادن بازار‌ها برای ایجاد خسارت و زیان بسیار گسترده در میان مردم دنبال می‌شود. این بمباران‌ها ادامه یافت و فجایع و مشکلات زیادی را به بار آورد؛ بنابراین ائتلاف متجاوز بدترین و وحشتناکترین جنایت‌ها را مرتکب شد.


 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)