• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۸۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۳
بین الملل » آمریکا
شبکه تلویزیونی سی بی اس

مشکل مهاجران در مرز آمریکا با مکزیک را مشکل بزرگی است

معاون رئیس جمهور آمریکا گفت ما در حال رسیدگی به آنچه در «مثلث شمالی» روی می‌دهد هستیم، ولی در عین حال ناامید شده ایم.

مشکل مهاجران در مرز آمریکا با مکزیک را مشکل بزرگی استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی «سی بی اس» آمریکا، معاون رئیس جمهور آمریکا مشکل مهاجران در مرز با مکزیک را مشکل بزرگی خواند. کامالا هریس، معاون آسیایی تبار رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با برنامه «سی بی اس دیس مورنینگ» به موضوع هجوم کودکان  به مرز آمریکا و افزایش اخیر حملات تبعیض آمیز برضد آسیایی ها و آنچه دولت جو بایدن رئیس جمهور این کشور برای کنترل کردن مهاجرت در مرز انجام می‌دهد، پرداخت. 

گِیْل کینگ (Gayle King) مجری این برنامه پرسید: بسیاری از مردم در خصوص تیراندازی در آتلانتا بسیار ناامید شده اند، چون که جرم ناشی از نفرت قلمداد نشده است. آیا باید جرم ناشی از نفرت قلمداد شود؟ هریس پاسخ داد: جدیت جرم ناشی از نفرت برضد آمریکایی‌های آسیایی تبار و آمریکایی‌ها از تبار جزایر اقیانوس آرام (AAPI) به ویژه طی سال گذشته، عمیق است. افراد هدف حمله قرار می‌گیرند. به افراد فحش داده می‌شود. به افراد به دلیل اینکه آمریکایی آسیایی تبار هستند، خدمات ارائه نمی‌شود. ببینید، من فکر می‌کنم باید در این باره صریح باشیم که ما تاریخی در آمریکا داریم که باید به آن بپردازیم، تاریخی که شامل «قانون حذف چینی ها» است و ما آمریکایی‌های ژاپنی تبار را که آن‌ها هم برای آزادی آمریکایی‌ها جنگیدند، محصور کردیم؛ و ما این افزایش جرایم ناشی از نفرت را داریم. وقتی من در کالیفرنیا، دادستان کل بودم، هر سال یک گزارش درباره جرایم ناشی از نفرت منتشر می‌کردم. این جرم افزایش یافته است و باید با آن مقابله کرد.


وی ادامه داد: اول باید افرادی را که جرایم ناشی از نفرت مرتکب می‌شوند، پاسخگو کنیم. ما همچنین باید حقیقت را درباره تاریخ مان بگوییم و آن را جلا ندهیم. ما همچنین باید در این باره که چطور آمریکایی بودن را تعریف می‌کنیم، فکر و درک کنیم که این بسیار مایه قدرت کشور ماست که این کشور سرزمین مهاجران است، مردمی که از سراسر جهان به اینجا آمده و به سرزندگی و قدرت ما کمک کرده اند؛ و همه مردم بخشی از این تاریخ هستند. چینی‌ها به ساخت راه آهن آمریکا کمک کردند. 

 

انتقاد از دولت بایدن به دلیل نبود تعداد کافی از آمریکایی‌های آسیایی تبار در سطوح بالای دولتی
مشکل مهاجران در مرز آمریکا با مکزیک را مشکل بزرگی استمجری برنامه پرسید: خانم معاون رئیس جمهور، اعضای خودِ حزب حاکم بر کاخ سفید، به دلیل نبود تعداد کافی از آمریکایی‌های آسیایی تبار در سطوح بالای دولت در این مرحله، انتقاد کرده اند. سناتور تمی داکورث (Tammy Duckworth) به خصوص درباره نبود آمریکایی‌های آسیایی تبار بسیار منتقد بوده است. برای تغییر این وضعیت، چه کاری صورت گرفته است؟ آیا تعداد آن‌ها کافی است؟
هریس پاسخ داد: ابتدا اجازه بدهید حقیقت را بگوییم. وقتی به ترکیب اعضای کنگره ایالات متحده نگاه می‌کنیم، کمتر از چهار درصد آن‌ها آمریکایی آسیایی تبار و آمریکایی از تبار جزایر اقیانوس آرام هستند. وقتی به رؤسای شرکت‌ها در آمریکا نگاه می‌کنیم، کمتر از سه درصد آن‌ها آمریکایی آسیایی تبار و آمریکایی از تبار جزایر اقیانوس آرام هستند. پس ما باید در این باره صحبت کنیم. نمایندگی (افراد) مهم است و ما باید به آن بپردازیم. ما بسیار افتخار می‌کنیم که در میان کابینه ما، اکثریت رنگین پوست داریم؛ و این مسئله از این لحاظ، تاریخی است. ما افتخار می‌کنیم که تعداد برابر زن و مرد داریم. اما هنوز کار بیشتری وجود دارد که باید انجام شود. هیچ تردیدی در این باره وجود ندارد.
مجری ادامه داد: اجازه بدهید نگاهی به آنچه در مرز روی می‌دهد، بیندازیم. درست یا غلط، مردم به طور بی سابقه می‌آیند، چون معتقدند دولت بایدن به خصوص کودکان را تشویق کرده است که بیایند. در این باره، چه کاری انجام خواهید داد؟ اوضاع پر هرج و مرج است. بعضی آن را بحران نامیده اند. تیم شما با انتقاد مواجه است، چون هم جمهوریخواهان و هم دموکرات‌ها گفتند اگر می‌خواهید سیاست دولت قبلی را تغییر دهید، حداقل برنامه داشته باشید. به نظر نمی‌رسد اکنون برنامه‌ای وجود داشته باشد.

 

هریس: مشکل کودکان مهاجر بی سرپرست در مرزها، یک شب حل نمی شود

مشکل مهاجران در مرز آمریکا با مکزیک را مشکل بزرگی استهریس: خب ببیند، این مشکل بزرگی است. نمی‌خواهم وانمود کنم که نیست. مشکل بزرگی است. آیا ما به ازدحام در مرز به خصوص ازدحام این کودکان، نگاه می‌کنیم؟ بله. آیا سرپرستی این کودکان باید به جای گشت مرزی، با «خدمات بهداشتی و انسانی» (HHS) باشد؟ بله. آیا باید سریعتر به این موارد بپردازیم؟ بله. به هر حال، این مسئله یک شب حل نمی‌شود. این‌ها کار‌هایی است که باید انجام دهیم، به ویژه از آنجا که پیش از این روندی وجود داشت، که به ما اجازه می‌دهد به کودکان در کشور‌های مبدأشان رسیدگی کنیم. این نظام فروپاشید. ما باید آن را بازسازی کنیم. این کار یک شب اتفاق نخواهد افتاد. اما می‌دانید، مقامات ارشد دولت هم اکنون در مکزیک و گواتمالا مشغول رسیدگی هستند، علاوه بر آنچه باید در مرز روی دهد.

مجری پرسید: آیا شما و رئیس جمهور به زودی به مرز خواهید رفت؟ و هریس پاسخ داد: البته به مرز هم خواهیم رفت؛ و من به مرز رفته ام؛ و الکس مایورکاس (Alex Mayorkas) وزیر امنیت داخلی ما دو بار به آنجا رفته است. مقامات ارشد دولت به آنجا رفته اند؛ و بله، ما نیز خواهیم رفت. اما واقعیت نیز این است که علاوه بر مرز، ما باید به علل ریشه‌ای بپردازیم. ما باید به آنچه در «مثلث شمالی» روی می‌دهد، به شیوه‌ای بپردازیم که نه فقط دیپلماسی است، بلکه نزدیک کردن متحدان مان است. ما باید در خصوص کمک رسانی و توسعه آن کشور‌ها به آن بپردازیم، به طور همزمان به دلایل آمدن مردم به کشورمان بپردازیم.
مجری برنامه ادامه داد: این مطلب قابل فهم است. اما روزانه ۵۰۰ کودک به مرز می‌آیند و ما از قبل جای کافی برای آن‌ها نداریم. ما برای متوقف کردن این روند، چه کاری انجام می‌دهیم؟ هریس پاسخ داد: ما هر کاری که برای بازسازی سامانه‌ها و مربوط به رسیدگی به این موارد لازم است، انجام می‌دهیم؛ و این مسئله زمان می‌برد. ببینید، کمتر از صد روز است که ما آمده ایم. ما در حال رسیدگی به آن هستیم. اما زمان می‌برد. آیا ما ناامید شده ایم؟ آیا .شما ناامید شده اید؟ بله، شده ایم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشریح مسائل کلان و راهبردی استان سیستان و بلوچستان
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل اصلی تحرکات نظامی آمریکاست
دستگیری سه حفار غیرمجاز در سلطانیه
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)