• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۸۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
قزوین » سیاسی
امام جمعه قزوین:

باید در بستر جوانی، جوانمردی را تحصیل کنیم

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین گفت: جوانمردی در دست ماست و باید در بستر جوانی، جوانمردی را تحصیل کنیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز، حجت الاسلام و المسملین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه باید در بستر جوانی، جوانمردی را تحصیل کنیمشهر قزوین در نشست صمیمی با مداحان جوان به مناسبت ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) و روز جوان که به میزبانی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: درباره حضرت علی اکبر (ع) فرموده‌اند، ایشان شبیه‌ترین فرد در وقار و شخصیت و ظواهر و شبیه‌ترین فرد در اخلاق و شبیه‌ترین فرد در عقل و تدبیر به پیامبر گرامی اسلام (ص) است.

امام جمعه قزوین افزود: هر جوانی می‌تواند جوانمردی محله‌ای، استانی یا کشوری و جهانی به ناحق یا حق پیدا کند که بسیاری از جوانان دیگر از وی حساب ببرند، خداوند این ظرفیت را در تک تک وجود همه ما قرار داده است بستگی دارد که چقدر از این ظرفیت استفاده کنیم؟ همچون امام راحل که با جوانمردی به حق، انقلابی جهانی بپا کردند.

وی با بیان اینکه امام راحل، رهبر معظم انقلاب، شهدا و سردار سلیمانی زائیده تفکر علی اکبری هستند، ادامه داد: یعنی امثال حضرت علی اکبر (ع) پایه گذار مکتبی شدند تا دیگران نیز جسارت مقابله و مبارزه و بیان حق را پیدا کنند و کوته بینی و منفعت طلبی و خودبینی را کنار گذاشتند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین، حضرت علی اکبر (ع) را سمبل جوانی برای همه جهانیان برشمرد و اضافه کرد: ما دو موضوع جوانی و جوانمردی داریم، جوانی یک مساله تقویمی است و اختیار آن در دست ما نیست، اما جوانمردی در دست ماست و ما باید در بستر جوانی، جوانمردی را تحصیل کنیم.

حجت الاسلام و المسملین عابدینی ابراز کرد: جوانی یک محدوده زمانی دارد و می‌گذرد، اما جوانمردی نمی‌گذرد، جوانی محدود به آن زمان است، اما جوانمردی فقط محدود به آن زمان نمی‌شود بلکه ممکن است یک کودک یا یک پیرمرد یا یک بانو همه جوانمرد باشند.

امام جمعه قزوین اذعان کرد: رهبر معظم انقلاب در اوایل مبارزات انقلاب در مدرسه فیضیه سخنرانی داشتند که عده‌ای به ایشان گفته بودند که شما مرجع مسلم و مستعد آینده هستی به شرطی که دست از مبارزات برداری و به مجلس درس و تدریس برگردی، اما مقام معظم رهبری در پاسخ فرموده بودند در دوران شاهنشاهی وظیفه من مبارزه است؛ شاهد بودیم که پس از پیروزی انقلاب خداوند هم فهم قرآنی هم مرجعیت و هم رهبری حکومت اسلامی را به ایشان عنایت می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه خداوند با مردم جوانمردانه رفتار می‌کند، گفت: اخلاص در هر اقدامی لازمه کار است، زیرا خداوند به کاری که خالصانه برای وی صورت می‌گیرد برکت می‌دهد، همچنین اگر در حق هرکس جوانمردی به خرج دهیم خدای متعال نیز در حق ما جوانمردی به خرج می‌دهد و تمام کار‌های ما سر و سامان می‌گیرد.

حجت الاسلام و المسملین عابدینی یادآور شد: قرآن می‌گوید هنگام شب، خود را برای کار‌های زیادی که طی روز دارید آماده کنید، یعنی در نماز شب و ذکر شبانه باید قوت و برکت فعالیت روز را بگیریم والّا اقدامات ما کم تاثیر است.

امام جمعه قزوین خطاب به مداحان، افزود: مستندگویی در بیان صحبت‌ها و حقایق نیز مهم است بنابراین زمانی که برای مردم مطالب را مطرح می‌کنید با استناد به احادیث و روایات مستند باشد، چون اگر مستند حرف بزنیم صحبت‌های ما برای مردم قابل قبول خواهد بود.

وی تاکید کرد: مداحی که قرآنی و اهل نهج البلاغه و ذکر باشد حتما با دیگر مداحان متفاوت خواهد بود و نفوذ، جنس و تاثیرگذاری کلامش متفاوت می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اذعان کرد: مداح رسالت مدار است و خواننده نیست و ستایشگر ائمه و بزرگان دینی است که در راه خدا جان خود را از دست داده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)