• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۹۸۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
اجتماعی » انتظامی و حوادث

مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری

پیکر آزاده نامداری در حالی که لباس خانه به تن داشته در خانه پیدا شده و علت فوت در حال بررسی است.

به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، در ساعات اولیه هیچ مقام رسمی مرگ او را تایید نکرد تا این که مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس از مرگ مجری سابق صدا و سیما خبر داد و گفته بود تکنسین‌های اورژانس دقایقی پیش از مرگ آزاده نامداری خبر دادند.

مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری

آزاده نامداری مجری صدا و سیما کارنامه کم حاشیه‌ای ندارد و حالا مرگ او در ساعات اولیه خبر از حاشیه‌های بسیار می‌دهد، اما هنوز همه چیز در ابهام است. نامداری چهره معروف صدا و سیما در چند سال گذشته بود که جدای از اجرای برنامه‌هایش زندگی پر حاشیه‌ای داشت و حالا مرگش باز او را به صدر اخبار آورده است.

تشریح جسد آزاده نامداری به پایان رسید/ هیچ نشانه‌ای از بارداری مشاهده نشد

فروزش، مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران: جسد آزاده نامداری به سالن تشریح کهریزک رفت. در حال حاضر تشریح تمام شده است و ما کالبد گشایی را به اتمام رسانده ایم و نمونه‌های لازم را برداشته و به آزمایشگاه ارسال کرده ایم و از امروز کار آزمایشگاه شروع می‌شود.
بنده باردار بودن خانم نامداری را کاملاً تکذیب می‌کنم. بر اساس معاینه ظاهری و کالبدگشایی که توسط کارشناسان پزشکی قانونی انجام شد هیچ آثاری از بارداربودن به دست نیامد.

هیچ گونه آثار جراحت و ضرب و شتم در کالبد شکافی ظاهری دیده نشد.
وی در پاسخ به سوال دیگری که از خانه خانم نامداری مقداری قرص کشف شده و آیا آن قرص‌ها نشانی بر خودکشی او بوده است گفت: این موارد باید پس از بررسی آزمایش‌ها مشخص شود.
زمان اعلام نتایج کالبد شکافی آزاده نامداری خارج از نوبت قرار گرفته و سعی می‌کنیم به صورت سریع‌تر کار خود را انجام دهیم و نتایج را در اختیار مرجع قضایی قرار دهیم.
اعلام نتیجه بستگی به نوع آزمایش‌ها دارد نمی‌توان زمان مشخصی را برای آن در نظر گرفت.
در بدو معاینه و کالبدگشایی هیچ گونه اظهار نظری درباره نوع ماده نمی‌دهیم، آزمایش‌ها را انجام می‌دهیم تا بتوانیم به جواب سوالات برسیم. اظهار نظر درباره نوع ماده یا داروی مصرفی در حال حاضر زود است و باید ابتدا نتایج گرفته شود و سپس به مرجع قضایی اعلام کنیم آیا در نمونه‌ها دارو و مواد مخدر کشف شده است یا خیر، در حال حاضر پیش از اعلام نتایج هیچ اظهار نظری نمی‌کنیم.

شروع کار حرفه‌ای تا ممنوع التصویری

آزاده نامداری مجری و تهیه‌کننده تلویزیون ایران بود و با اجرا در برنامه تازه‌ها در سیمای خانواده به شهرت رسید و مجری چهره آشنایی برای مخاطبان تلویزیون شد. کار خود را با شبکه استانی کرمانشاه آغاز کرد و در برنامه «خط مستقیم» شبکه تهران به تهیه کنندگی سعید غفاری و رضا داستانی به اجرا در تلویزیون ادامه داد. اما اوج شهرت او اجرا برنامه تازه‌ها در برنامه سیمای خانواده شبکه یک بود که چهار سال آن را ادامه داد. برنامه «ورزش امروز»، «شب‌نشینی»، برنامه‌های مناسبتی، رادیو هفت، «صبحی دیگر» از شبکه آموزش را در کارنامه خود دارد. پر سروصداترین برنامه‌ای که او اجرا، تهیه‌کنندگی‌اش را برعهده داشت «خانمی که شما باشی» بود. این برنامه در سال ۹۴ در حالی که ششمین سری آن پخش می‌شد خبر توقیف آن به گوش رسید در حالی که تیزر‌های این برنامه از شبکه دو پخش شده بود.

سه سال پس از آن نامداری دیگر در صدا و سیما جایی نداشت در سال ۹۵ با برنامه چالشی به آپارات ورود کرد. در این برنامه او به گفتگو‌های چالشی با فعالان مختلف زن در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی پرداخت.

مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری

مرگ در ابهام

ساعاتی قبل خبر فوت مشکوک زنی در منطقه سعادت آباد تهران اعلام شد. ️بعد از بررسی‌های بیشتر افراد حاضر در صحنه اعلام کردند که پیکر متوفی متعلق به آزاده نامداری مجری صداوسیما است. به گزارش خبرگزاری‌های مختلف خانمی که گویا مادر آزاده نامداری است با اورژانس تماس گرفته و اعلام کرده است که با کارت عابر بانک به زور در ورودی را باز کرده و وارد خانه شده و با پیکر بی‌جان دخترش مواجه شده است.

در ساعات اولیه هیچ مقام رسمی مرگ او را تایید نکرد تا این که مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس از مرگ مجری سابق صدا و سیما خبر داد و گفته بود تکنسین‌های اورژانس دقایقی پیش از مرگ آزاده نامداری خبر دادند. او با اشاره به فوت آزاده نامداری گفته بود: «ساعت ۱۸:۳۸ دقیقه مادر مجری سابق صدا و سیما با اورژانس تهران تماس گرفت. مادر خانم نامداری دو روز از ایشان خبر نداشت و پس از آن برای اطلاع از فرزندش به خانه اش در غرب تهران مراجعه کرده است. مادر خانم نامداری پس از باز کردن درب خانه با جسد ایشان مواجه می‌شود. بر اساس بررسی انجام شده مدت زیادی از فوت ایشان گذشته است.

مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری

علت مرگ چیست؟

با وجود این که خبر‌ها و گمانه‌های مختلفی در مورد علت مرگ حتی فرضیه خودکشی مطرح شده است، اما خبر رسمی در این باره اعلام نشده است و تا آنجا که خبر رسید به دلیل اینکه ۴۸ ساعت از مرگ گذشته بود چهره آزاده نامداری قابل تشخیص قطعی نبود. به همین دلیل بازپرس کشیک قتل تهران و نماینده پزشکی قانونی برای تشکیل پرونده و تشخیص هویت جسد به محل کشف پیکر نامبرده اعزام شدند.

در آخرین اخبار رسمی قاضی محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی تهران خبر داده است که در ساعت ۱۹:۵۰ عصر شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۰ در پی تماس تلفنی پدر مرحومه آزاده نامداری مجری سابق تلویزیون با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر فوت نامبرده در آپارتمانش در یکی از برج‌های شهرک غرب تهران بلافاصله عوامل انتظامی برای بررسی صحنه به محل اعزام شدند. بررسی‌های اولیه نشان داد که نامبرده ۴۸ ساعت قبل فوت کرده است.

براساس اظهارات والدین نامداری، همسر و فرزند او در شمال به سر می‌برند و آزاده تنها در آپارتمانش حضور داشته که به دلیل عدم تماس با والدینش آن‌ها نگران شده و با مراجعه به محل زندگی او متوجه می‌شوند که او فوت کرده است.

آخرین اخبار رسمی از مرگ آزاده نامداری

تا این لحظه جسد آزاده نامداری به پزشکی قانونی ارجاع داده نشده است. مهدی فروزش مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران خبر داده است: «تا این لحظه ساعت ۱۰ شب هفتم فروردین ماه جسد آزاده نامداری به پزشکی قانونی ارجاع داده نشده است. در حال حاضر تقاضای حضور کارشناس پزشکی قانونی در صحنه فوت شده است و کارشناس پزشکی قانونی در حال عزیمت به این محل است. به محض این که جسد آزاده نامداری به پزشکی قانونی منتقل شود مراحل تشخیص هویت و تعیین علت فوت او مورد بررسی قرار می‌گیرد و و نتایج این بررسی به مرجع قضایی اعلام می‌شود.»

قاضی شهریاری در آخرین اظهارنظر گفته است: «پیکر آزاده نامداری برای آزمایش‌های سم‎شناسی و علت فوت به پزشکی قانونی منتقل شد. در منزل وی اثری از به‌هم‌ریختگی دیده نشده و جسد وی در پذیرایی و روی مبل بوده است. سایت‌هایی که خبر خودکشی یا قتل وی را اعلام کرده‌اند هیچ دلیل و یافته‌ای ندارند و این موضوع تأیید نمی‌شود. رسانه‎‌ها از از گمانه‌زنی و هتک حیثیت افراد خودداری کنند.»

حضور بازپرس ویژه قتل در محل پیدا شدن جسد آزاده نامداری + عکس

مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری مرگ ابهام‌آلود آزاده نامداری

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
ضرورت تعیین حساب بانکی هزینه انتخاباتی داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)